Luna trecuta nu mi-a venit menstruatia

02-10-2010
andabalan
Nu este medic/terapeut
andabalan
Luna trecuta nu mi-a venit menstruatia. Ar trebui sa apara in luna aceasta(octombrie) pe 7.
Am facut o gramada teste si au iesit toate negative.
Tin sa mentionez ca o saptamana intreaga am avut dureri, usturimi, si dorinta de a ma urina des(cu dureri).
Acum nu mai persista aceasta, insa tot nu mai apare mentruatia.
Sa fi racit?
ce cauza poate fi?
Sunt insarcinata?
Ajutati-ma, va rog!
4 comentarii
0
02-10-2010, ora 21:36
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Daca toate testele sunt negative, stai linistita caci menstruatia va veni.ai avut o infectie urinara care a trecut de la sine.altele sunt motivele pentru care ai aceste dereglari menstruale.ar trebui sa te gandesti la un control ginecologic.
0
06-10-2010, ora 13:06
andabalan
Nu este medic/terapeut
andabalan
multumesc frumos!
maine e data de 7 si abia astept sa-mi apara.
cum sa fie asa--o luna fara menstruatie...
sunt dubioasa...mi-e frica, si confuza :((
testele arata negativ, durerile cu usturimi nu mai persista, dar deja de ceva zile simt tensiune in sani.

au fost cazuri ca cineva sa nu aiba mentruatia o luna, doua?? si sa nu fie insarcinate???(care a fost cauza lipsei menstruatiei?)
ajutati-ma, va rog!!!!
0
22-01-2011, ora 19:33
bonea
Nu este medic/terapeut
bonea
va rog sami spuneti in urma unui control ginecolog mia pus dianosticul isuficienta tireo ovariana ; colpita mixta va rog se poate face cancer din acesta infectie multumesc
0
22-01-2011, ora 19:44
bonea
Nu este medic/terapeut
bonea
va rog sa ma ajutati am probleme cu menstruatia nu vine niciodata regulat, am durere de sanul drept ma doare in continua mi se unfla si nici nu pot sl ating , in urma unui control ginecolog mia gasit colpita mixta, am facut si la glanda mi sa spis ca am gusa nodulara, dar analizele mi-au sesit bine t4 -1; tsh 1.2413 ; va rog sa ma ajutati cu un raspuns ca nu mai stiu cf am dureri de sni. de burta ma simnt foarte grea in corp.sunt nervoasa. plang din orce astept raspuns urgent VA MULTUMESC
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: