ma simt vinovata ca nu i-am spus in fata sa ma lase in pace
Totul a inceput atunci cand m-am despartit de fostul meu iubit.Acesta avea un verisor care ii placea de mine si mi-a cerut numarul pt ca sa vorbeasca cu mine ca prieteni.Eu fiind mai naiva i l-am dat.M-a sunat, am vorbit, dar la un moment dat acesta m-a intrebt daca vreau sa stau cu el.Eu i-am spus ca sa ma lase sa ma linistesc dupa despartirea aceea care fusese dureroasa.A acceptat dar, ma tot suna, nu puteam sa stau si eu un pic ca ma suna cu pretextul, , ce faci?, , si eu fiind mai timida i-am zis unei prietene sa-i spuna sa ma lase in pace, sa nu ma mai sune.Si asa el s-a enervat, si cand auzea numele meu incepea sa vorbeasca urat despre mine.Iar acum mi-a spus aceea prietena ca i-a zis el ca ii este ciuda ca nu i-am spus in fata.Ar trebui sa ma simt vinovata?
5 comentarii
Cati ani ai draga mea?15-16 ani maxim?Pai lumea are probleme de sanatate la care cauta raspuns si tu postezi intrebari de gradinita pe forum?Astea-s intrebari de pus pe facebook sau de discutat la suc cu prietenele.Vrei totusi un raspuns?Hai sa ti-l dau.
Nu te simti vinovata ca unu-i prost si nu stie cand sa se opreasca din sunat, stresandu-te.
Nu te simti vinovata ca unu-i prost si nu stie cand sa se opreasca din sunat, stresandu-te.
Iti doresc o viata frumoasa, in care sa nu dai de prea multi prosti, cum e specimenul de care vorbesti.Bucura-te ca ai scapat de un asemenea baiat, e clar ca nesimtirea il caracterizeaza din plin.
O seara frumoasa!!!
O seara frumoasa!!!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10nevoie de ajutor - la fiecare cearta isi face bagajele si incearca sa plece
- 3sunt insarcinata si fericita... sotul nu isi doreste copiii
- 4ce sa fac?
- 43cum as putea sa-mi salvez casnicia?
- 12eu sunt cea care cere prea mult?
- 7cum se poate recastiga increderea pierduta
- 24aproape de divort
- 8Cum sa trecem peste?
- 25Cum sa fac sa ma impac cu sotia
- 13relatie ciudata la serviciu
- 4Am nevoie de ajutor... o iubesc mult si nu pot sta fara ea!
- 3Prima dragoste (continuare)
- 5depresie si efecte asupra relatiei de cuplu
- 5foarte foarte greu ma despart de cineva...
- 10Ne-am despartit !!! Citit tot va rog!! vreau niste sfaturi utile..
- 14unde am gresit eu?
- 10e posibil?
- 11Criza Masculina - Sotul meu vrea sa mearga si la alte femei.
- 18Eu traiesc doar cu el in cap! E sau nu psihopat?
- 18Ajutor! Vorbeşte doar de suicid!
Mai multe informații despre: Relatia de cuplu
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: