mancarimi pe piele si stari foarte puternice de voma
rog cine imi poate da un raspuns? sotul meu de 10 ani tot se chinuie cu aceasta problema. cand se trezeste din somn. are stari de voma groaznice, dupa ce se linisteste il apuca mancarimiile pe tot corpul se scarpina pana se face basici si rani in general pe spate si mai mult in zona rinichilor. dupa cateva ore in acele zone parca nu ar fi existat absolut nimic, pielea ramine curata curata. este ceva pe sistem nervos? exista vreun tratament pntru asa ceva? va rog sa ne ajutati cu un sfat medical...
multumesc
multumesc
3 comentarii
Cati medici si de ce specialitati a consultat sotul dvs in acesti 10 ani ? Ce tratamente a urmat?
Buna seara! V a multumesc foarte mult d-mul Dr Dorin Mihalache pntru raspuns.Sotul meu.nu a urmat nici-un fel de tratament si sa va spun de ce: in primul rand este foarte fricos refuza sa mearga la medic.Are 33 de ani si din cauza meseriei nu mai are un program normal de odihna, ziua doarme noaptea munceste asta de 15 ani ( muzicant) tot timpul imi zice merg, merg dar degeaba spune ca este din cauza stresului, neodihnei, nervilor.De aceea am ajuns aici. Nu stiu cum pot sa-l ajut stariile lui se agraveaza din ce in ce mai mult.CUM pot sa iau legatura cu dumneavoastra? telefonic daca se poate. MULTUMESC!
Daca faceti click pe midorin42 sau pe bannerul din dreapta cu Cabinetele medicale Mihalache, veti gasi numerele la care pot fi apelat.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5de 2 ani am probleme cu bila, voma, durere de cap, sange in nas
- 6imi este f greata imi vine sa vomit in orice interval al zilei... sunt insarcinata?
- 7mancarimi ingrozitoarea:(( help
- 8Mancarimi pe tot corpul
- 6am niste bubite pe piele si ma mananca rau de tot.
- 6RGE copil, tratament omeprazol este necesar un hepatoprotector
- 1Greturi in timpul calatoriei cu autocarul
- 0stare voma si dureri in zona stomacului
- 3durere de cap insuportabila si stari de voma
- 0despre mancarime la un batran
- 4Stare de voma persistenta si transpiratie abundenta !
- 9Va rog sa ma ajutati - dermatita atopica
- 5Mancarimi genitale si miros urat care ulterior s-au transmis catre zona anala...
- 4Am luat din greseala un antidepresiv... si apoi un anticonceptional
- 0Mancarimi piele
- 3am folosit o crema de fata si maini seara iar dimineata m-am trezit cu urticarie
- 2Mancarime, pete rosii, se extind
- 1Am o boala de piele
- 1Mâncărimi de piele
- 0Tratament Sindromul Vomei Ciclice
Mai multe informații despre: Mancarimea pielii Voma
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: