Medicamente pentru inima ( diltiazem, aspenter, rosucard )
Buna ziua !
Mama mea, in varsta de 49 de ani are de cateva zile stari de somnolenta si se simte obosita.
Medicamentele pe care le ia ( diltiazem, aspenter si rosucard ) le ia de o luna.
E posibil sa fie ele cauza acestor stari ? Pot sa creeze asemenea efecte dupa o luna de administrare ?
Va multumesc anticipat.
Mama mea, in varsta de 49 de ani are de cateva zile stari de somnolenta si se simte obosita.
Medicamentele pe care le ia ( diltiazem, aspenter si rosucard ) le ia de o luna.
E posibil sa fie ele cauza acestor stari ? Pot sa creeze asemenea efecte dupa o luna de administrare ?
Va multumesc anticipat.
1 comentarii
Medicamentele pot avea efecte secundare, sau pot fi contraindicate in anumite afectiuni asociate. Informatiile dumneavoastra sunt insuficiente. Cum sta cu probele hepatice, citi ani are pacienta, etc. Adresativa la medicul de familie
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5inainte eram o persoana foarte activa, iar acum nu mai am pofta de nimic as sta in pat cand vin de l
- 5somnolenta, dureri de cap periodic, oboseala...
- 31Durere maxilar, dupa ureche
- 4disperat.. cum fac ceva stau jos ca obosesc si ma maninca tot corpul
- 2febra moderata de 6 luni
- 3ameteli si oboseala
- 34tresariri in somn
- 4Imi vine sa vomit dupa fiecare masa si sunt foarte obosit in ultimul timp...sugestii?
- 3stari de ameteli si somnolenta
- 22Ce cauze poate avea greata (fara varsaturi)?
- 1Oboseala, ameteli asociate cu alte simptome.
- 0Impresia de dezorientare incapacitate de adaptare si simptome asemanatoare somnolentei
- 3Durere de cap, ameteli si somnolenta
- 3Durere in zona inimii si in piept, degete amortite, senzatie de frig, somnolenta, etc.
- 3ameteli, stari de greata, epuizare
- 4ce poate sa fie?
- 2Greutate in a respira, dureri articulare, stare de oboseala continua.
- 8Obosesc foarte repede
- 6Durere cap, vedere slaba, transpiratie, oboseala, ajutor!!!
Mai multe informații despre: Oboseala Somnolenta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: