mi se face rau in fata monitorului

25-04-2007
maryus
Nu este medic/terapeut
maryus
Buna ziua!numele meu este Marius am 40 ani si sunt din Brasov.De mai bine de 2 ani am niste usturimi groaznice de ochi atunci cand sunt in fata monitorului chiar daca stau doar 10 min ma ustura ochi mi se inrosesc foarte tare si in acelasi timp am o stare de rau dureri de colon si senzatie de diareie si dureri de cap, eu nu folosesc decat 1-2 ore maxim pe zi calculatorul pur si simplu ca sa rezist o ora in fata monitorului este un adevarat chin pentru mine, se mai confruntat cineva cu aceasta problema?
4 comentarii
0
27-04-2007, ora 00:00
Dr. Markus Sorin
Medicina interna, Sighetu-Marmatiei
Dr. Markus Sorin
Absolut toata lumea are la calculator aceste probleme, mai mult sau mai putin severe. Este o iradiere si nu poate fi suportata de un organism fara sa apara nici un simptom...E important sa aveti un monitor bun, ...dar aceasta nu rezolva decit in parte problema.
0
01-05-2007, ora 00:00
Silvi589
Nu este medic/terapeut
Silvi589
Si eu am avut aceste probleme, cel mai mult ma afecta senzatia de voma si durerea de cap. Am avut si ameteli. Acum port ochelari, ceea ce inainte nu obisnuiam si nu necesitam. si problemele au disparut. Lucrez in fata calculatorului 8-9 ore pe zi, dar ma simt relativ bine.
0
29-05-2007, ora 00:00
DanV
Nu este medic/terapeut
DanV
Cauta Ancu Dinca pe net si citeste despre inventia lui care elimina radiatiile monitoarelor.
0
10-06-2008, ora 00:00
IceAge
Nu este medic/terapeut
IceAge
Da, eu am avut aceeasi problema acum multa vreme, dar problema pornea de la un astigmatism miopic...poate un control la un medic oftalmolog, inclusiv cu masuratori la ortoptica v-ar ajuta.
Parerea mea - ca si utilizator de computer cel putin 12 ore/ zi este ca perioada scurta in care folositi dumneavoastra calculatorul nu justifica aceste stari.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Curiozitate: cum cresc ochii?
  •