Miscare ingreunata deget mijlociu
Bună dimineața. Astăzi m-am trezit că după aducerea degetului mijlociu în palma(închiderea pumnului), la deschiderea pumnului, degetul mijlociu a revenit cu întârziere ca și cum undeva la jumatatea distanței de revenire în poziția inițială se blocheaza și trebuie forțat puțin pentru a reveni la normal. Ce anume trebuie să fac. Nu am mai avut asemena probleme.
3 comentarii
Este cel mai probabil deget in resort( trigger finger in engleza). Incercati cu putin repaus, poate ceva antiinflamator cateva zile, si daca aveti sansa se amelioreaza in cateva saptamani. Pasul 2 este o infiltratie locala, daca nu merge pasul 3 operatia.
Sanatate
Sanatate
Va multumesc pentru răspuns, insă mai doresc să vă întreb dacă este necesară imobilizarea degetului cu atelă sau orteză și dacă infiltația o pot face la orice medic ortoped. Vă multumesc și vă doresc o zi faină.
Nu trebuie imobilizare. Nu este o infiltratie chiar simplu sa o faci corect...ideal este sa fie facuta sub control eco
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5dureri coloana + degete amortite
- 6Ce se intampla in cazul netratarii unui encondrom la falanga medie a unui deget?
- 3deget amputat
- 5Durere degete mici picior.
- 3degetele mari de la mana
- 2Dureri degetul mare mana dreapta
- 1Durere deget mare de la picior
- 6degete amortite ambele maini
- 1baiat de 5 ani si 4 luni - degete incalecate (al doilea peste al treilea)
- 0Degetele de la maini foarte slabe
- 1Mi se umflă degetele de la mâini
- 1Durere deget mare picoior
- 4deget aratator - modificare scris
- 3Degetul mare de la piciorul stang este inflamat
- 1Taietura deget
- 1Rana piele deget nu s-a vindecat si doare la atingere
- 1deget zdrobit
- 5deget traumatizat
Mai multe informații despre: degetul deget in resort
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: