mononucleoza infectioasa este un diagnostic plauzibil pt suferinta mea?
Buna seara, testul PCR(HIV) este un test pentru depistarea virusului nu a anticorpilor specifici acestuia! Procedura consta in amplificarea fractiilor ADN sau ARN(dupa caz) aferente microorganismului in cauza si in cazul virusilor se mai numeste si"determinarea incarcaturii virale" adica numarul de particule virale dintr-un microlitru plasma.
Salut h1n1
Astazi am luat rezultatul de la M Bals pentru Hepatie si Hiv, toate NEGATIVe dupa 16 saptamani. Vroiam sa te intreb ce inseamna HIV 1+2 Anticorpi totali/ GENSCREEN. Este un test rapid sau un test ELISA? Mersi mult
Astazi am luat rezultatul de la M Bals pentru Hepatie si Hiv, toate NEGATIVe dupa 16 saptamani. Vroiam sa te intreb ce inseamna HIV 1+2 Anticorpi totali/ GENSCREEN. Este un test rapid sau un test ELISA? Mersi mult
Salut Darius
Sincer nu stiu sa-ti raspund, oricum daca rezultatul e negativ nu are importanta, din cate stiu cele rapide nu sunt atat de specifice ca ELISA in sensul ca indica mai des reactii fals-pozitive.In cazul unui test rapid daca rezultatul ar fi pozitiv, orice medic va solicita suplimentar un test ELISA iar daca rezultatul e acelasi un W.B. pentru confirmare.Dar acest protocol este o dogma nu un regulament in sine.
Sincer nu stiu sa-ti raspund, oricum daca rezultatul e negativ nu are importanta, din cate stiu cele rapide nu sunt atat de specifice ca ELISA in sensul ca indica mai des reactii fals-pozitive.In cazul unui test rapid daca rezultatul ar fi pozitiv, orice medic va solicita suplimentar un test ELISA iar daca rezultatul e acelasi un W.B. pentru confirmare.Dar acest protocol este o dogma nu un regulament in sine.
Buna in urma cu 3 luni am avut contact sexual cu o persoana.Nimic suspect la 2 sapt a inceput o tuse seaca care a durat ceva dupa care a reaparut acum 1 luna jumate si acum da sa dispara tin sa mentionez ca acum 3 sap am intretinut relatii sexuale cu alta fata(nu prostituate) dupa cateva ore de... dimineata m-am trezit ca un fel de cos spre varful penisului pe pielea care acopera capul am zis ca e o iritatie de la "frecus" acum 2 m-am trezit cu ganglionii inghinali partea dreapta umflati vizibil.Analize facute la sange sifilis hepatita HIV1+2 toate negative.Disperat am umblat la mai multi doctori, am vazut ca am facut si febra 37.7 37.8 acum dupa doua saptamani tot trec de 37 37.2 sau 37.3 in momentul asta.Am avut si diaree doar o zi acum 2 zile dar vad ca mi-a trecut cu ceai de menta.Ganglionii dupa o saptamana de antibiotic si brufen se pare ca s-au mai micsorat.Ma dureau la atingere acum nu mai dor doar chiar foarte putin.In gat simt ca o rana nu se vede nimic doar ca am baut tarie si am simtit ca spirtul pe rana.Am o prietena stabila de 11 ani dar am mai umblat nu pot sa zic...a facu si ea diaree odata cu mine si inca si azi se mai plange ca nu i-a trecut.Tin sa mentionez ca sunt foarte slab 182. 53 kg...56 am avut cel mai mult si parca in ultimul timp am slabit 2-3 de am ajuns la 53.Mi-e frica sa nu fiu infectat.Cu ultima persoana am mai facut sex in martie si nu este in tara dar s-a jurat ca nu a mai facut cu nimeni de-atunci + ca de la sfarsitul lui iulie n-am mai avut contact sexual cu pers straine.Au fost toate fara prezervativ.Testul hiv 1-2 l-am facut de o sapt.Sunt disperat + ca simtomele se aseamana si mai am norocul sa fiu si ipohondru...deci cum se poate mai rau.Daca poate sa ma aute cineva cu niste info i-as fi recunoscator.Multumesc
buna
ssunt in aceeasi situatie ca a lui remus_90.acum 2 sapt am avut contact sexual oral neprotejat cu o "domnisoara".sunt sanse ssa fi conactat virusul hiv.tin sa mentionez k sunt f disperat, am fost si la medic si mi-a dat o trimitere la o clinica(peste 2sapt pt aanalize..ca simptome parca am avut o mica durere de gat si parca ceva dureri musculare la gambe.chiar nu stiu cum sa ma linistesc si cum o sa treaca astea 2 sapt pana sa-mi fac testul
ssunt in aceeasi situatie ca a lui remus_90.acum 2 sapt am avut contact sexual oral neprotejat cu o "domnisoara".sunt sanse ssa fi conactat virusul hiv.tin sa mentionez k sunt f disperat, am fost si la medic si mi-a dat o trimitere la o clinica(peste 2sapt pt aanalize..ca simptome parca am avut o mica durere de gat si parca ceva dureri musculare la gambe.chiar nu stiu cum sa ma linistesc si cum o sa treaca astea 2 sapt pana sa-mi fac testul
Buna,
Am si eu o intrebare. Este posibil ca rezultatul testului sa fie influentat de faptul ca raporturile sexuale cu persoana care se presupune ca ar fi vinovata de transmiterea virsului continua? Eu am facut pana acum trei teste, la un interval de un an intre fiecare si toate au fost negative (toate la Synevo), dar in acest timp am avut raporturi sexuale orale, neprotejate cu prietenul meu (fara finalizare). Sunt speriata pentru ca am tot felul de simptome care nu ma mai parasesc de vreo trei ani.
Va rog sa-mi raspundeti daca aveti idee.
Multumesc!
Am si eu o intrebare. Este posibil ca rezultatul testului sa fie influentat de faptul ca raporturile sexuale cu persoana care se presupune ca ar fi vinovata de transmiterea virsului continua? Eu am facut pana acum trei teste, la un interval de un an intre fiecare si toate au fost negative (toate la Synevo), dar in acest timp am avut raporturi sexuale orale, neprotejate cu prietenul meu (fara finalizare). Sunt speriata pentru ca am tot felul de simptome care nu ma mai parasesc de vreo trei ani.
Va rog sa-mi raspundeti daca aveti idee.
Multumesc!
Buna, vreau sa intreb pe cineva in masura sa-mi raspunda.Am avut o aventura cu o femeie infectata cu HIV acum 5 ani, dar numai de 2 ori am avut relati sexuale dar neprotejat pentru ca nu stiam ca este infectata. Am facut atunci dupa 3 luni jumatate testul si a iesit negativ.Eu nu am avut nici-un siptom care sa ma faca sa cred ca sunt infectat.daca poate cineva sa-mi spuna sigur daca pot fi sau nu infectat trecand atata timpsi sa nu fiu bolnav de nimic pana acum.
Buna, vati intrebat cat de grava este pentru o persoana seropozitiva, lipsa de afectiune, iubirea adevarata a persoanei iubite?, Toate astea duc la lipsa de incredere in tine si dorinta de a mai vrea ceva de la veata. Ei bine eu sunt seropzitiv din 2002 am 31 ani si spun cu inima deschisa ca am avut momente in care vroiam sa ma ascund in cel mai ferit loc si sa stau acolo. Apoi am pierdut increderea in mine increderea de a mai spera ca va veni o fata in veata mea care sa ma faca sa zambesc din nou si eu sai daruesc fericirea ca si reconpensa pentru aparitia ei in veata mea. Ei bine inca o mai astept si sper ca nu voi inbatrani asteptand. Si totusi nu stau cu mana in san asa asteptand sa pice din cer, asa ca postez acest mesaj cu gandul cal vei citii si vei avea curajul sa ma cunosti. Eu i-ti dau un avantaj sa ma vezi pe facebook. Â Florin Manolita ma gasesti si la tel. 0767755971 Daca vrei o raza de soare in veata ta sa uiti de clipele urate atunci hai sa ne cunoastem, in fond si la urma urmei ce avem de pierdut?
@ filyy2000
Cum ai luat minunea asta ?
a. prin contact sexual
b. prin alt fel de interventii medicale
Cum ai luat minunea asta ?
a. prin contact sexual
b. prin alt fel de interventii medicale
Am contactat virusul din armata in 2002 de la infirmeria unitatii, ma judec cu armata acuma, am si motiv. Am un certificat in care dpune clar '" Boala contactata in timpul si din cauza indepliniri obligatiunilor militare". Acum sunt bine daca se poate spune asa. Doar simt nevoe de o relatie..
Am inteles. Multumesc frumos.
Pina la gasirea unei persoane apropiate, indreptati-va atentia catre Dumnezeu, sa incercati sa simtiti iubirea Lui. Cititi de exemplu Acatistul Sfantului Nectarie, care e foarte linistitor.
Pina la gasirea unei persoane apropiate, indreptati-va atentia catre Dumnezeu, sa incercati sa simtiti iubirea Lui. Cititi de exemplu Acatistul Sfantului Nectarie, care e foarte linistitor.
filly
Salut, mi-e greu sa cred ca vreo instanta din lumea asta iti va da castig de cauza in acest proces chiar daca ai dreptate! Pentru asta va trebui sa demonstrezi doua lucruri simple 1.) ca nu erai seropozitiv inaintea inceperii stagiului militar.(pentru asta e nevoie de rezultatul negativ al unui test pentru depistarea prezentei anticorpilor la trei luni de la incorporare)
2.) ca nu ai contactat aceasta infectie in timpul vreunei permisii in cazul in care ai avut parte de asa ceva cu trei luni inainte de punerea diagnosticului! In ceea ce priveste lipsa de afectiune si respingerea unei persoane seropozitive, personal consider aceste lucruri niste prostii fara sens iar persoanele care au un asemenea comportament nu au habar ce inseamna sa ai aceasta infectie si de modul in care se transmite ea! Multa sanatate si noroc in viata!
Salut, mi-e greu sa cred ca vreo instanta din lumea asta iti va da castig de cauza in acest proces chiar daca ai dreptate! Pentru asta va trebui sa demonstrezi doua lucruri simple 1.) ca nu erai seropozitiv inaintea inceperii stagiului militar.(pentru asta e nevoie de rezultatul negativ al unui test pentru depistarea prezentei anticorpilor la trei luni de la incorporare)
2.) ca nu ai contactat aceasta infectie in timpul vreunei permisii in cazul in care ai avut parte de asa ceva cu trei luni inainte de punerea diagnosticului! In ceea ce priveste lipsa de afectiune si respingerea unei persoane seropozitive, personal consider aceste lucruri niste prostii fara sens iar persoanele care au un asemenea comportament nu au habar ce inseamna sa ai aceasta infectie si de modul in care se transmite ea! Multa sanatate si noroc in viata!
Da asa este stiu toate astea numa ca sunt cateva detalii care nu leam spus. Virusul a fos depistat dupa 4 luni de armata apoi nu am avut permisie sau ate plecari di unitate, doar insotit de cadrele militare iar testul din inainta incorporarii nu sa facut, doar testele de rutina de la recrutare in care am esit apt. Mentionez ca la aparitia virusului in timpul armatei, cei ce au descoperit ca am virusul hiv au cerut un al 2ilea test care nu sa mai facut deoare ce mau expediat repede ca pe o masea stricata sa nu fac multa valva si sa se afle prea departe.Au avut 3 optiuni de alegere. A. Boala contactata in timpul si din cauza indepliniri militare, B. Boala contactata in timpul dar nu din cauza indeplinirii obligatiilor militare. C. Boala contactata in afara si nu din cauza indeplinirii militare. Eu am pe certificatul medical varianta A si parafata de un staf intrg de medici.
Ma gandesc insa ca tu ai facut si alte teste suplimentare nu doar cel din armata, nu? Apropo, ce te-a determinat sa faci testul initial?
H1N1 FLORIN nu cred ca doreste sa dea explicatii la cele intamplate ci sa saturat de singuratate si incearca sa afle ce poate face de aici inainte ca ce a fost nu se mai poate schimba.
FLORIN te voi suna, dar pana atunci sa stii ca persoanele cu hiv sida care au provenit din caminele sociale au pensie de 500-700 ron si 700-800 ron pt ca au hiv sida, asta o stiu de la aceste persoane cu care am discutat, au acces la tratament gratuit au card dat de primarie si altele.
Cei cu care am discutat intretin si reletii sexuale dar numai cu cei seropozitivi, unii au si copii.
Nu ma intelege gresit dar aceasta boala nu inseamna ca trebuie sa te duci si sa traiesti in varful muntelui singur cuc, trebuie sati traiesti viata sa ai o familie si sa te bucuri de tot asa ca toti oamenii.Inafara de cateva aspecte ale bolii pe care multi nu le cunosc si care te dau de gol, esti normal, poti merge pe strada poti merge intrun parc, la strand, la mol, la petreceri si altele, nu te mai complexa si traiesteti viata ca si asa este forte scurta.
ITI spun din experienta proprie ca lumea este rea dar asta din cauza fricii de moarte si de multe ori reactioneaza asa involuntar, eu de exemplu am cancer din 2008 cu multiple metastaze si mi se intampla frecvent ca atunci cand stau de vorba cu fosti colegi de munca sau vecini, cunoscuti acestia sa se fereasca de mine si sa plece de parca leas propune sa le dau si lor, siasta din cauza ca nu cunosc boala modul de transmitere si din necunoastere si din comoditate este mai usor sa fugi decat sa intrebi.
FLORIN te voi suna, dar pana atunci sa stii ca persoanele cu hiv sida care au provenit din caminele sociale au pensie de 500-700 ron si 700-800 ron pt ca au hiv sida, asta o stiu de la aceste persoane cu care am discutat, au acces la tratament gratuit au card dat de primarie si altele.
Cei cu care am discutat intretin si reletii sexuale dar numai cu cei seropozitivi, unii au si copii.
Nu ma intelege gresit dar aceasta boala nu inseamna ca trebuie sa te duci si sa traiesti in varful muntelui singur cuc, trebuie sati traiesti viata sa ai o familie si sa te bucuri de tot asa ca toti oamenii.Inafara de cateva aspecte ale bolii pe care multi nu le cunosc si care te dau de gol, esti normal, poti merge pe strada poti merge intrun parc, la strand, la mol, la petreceri si altele, nu te mai complexa si traiesteti viata ca si asa este forte scurta.
ITI spun din experienta proprie ca lumea este rea dar asta din cauza fricii de moarte si de multe ori reactioneaza asa involuntar, eu de exemplu am cancer din 2008 cu multiple metastaze si mi se intampla frecvent ca atunci cand stau de vorba cu fosti colegi de munca sau vecini, cunoscuti acestia sa se fereasca de mine si sa plece de parca leas propune sa le dau si lor, siasta din cauza ca nu cunosc boala modul de transmitere si din necunoastere si din comoditate este mai usor sa fugi decat sa intrebi.
Imi pare rau dle.Marton dar faceam conversatie nu era un interogartoriu in care se dau explicatii !!! ! Multe persoane au fost gresit diagnosticate datorita faptului ca au facut doar un singur test care fiind pentru depistarea prezentei anticorpilor se intampla sa dea destul de des rezultate fals-pozitive!
Va doresc multa sanatate!
Va doresc multa sanatate!
Eu am virusul din 2002 asa ca am zeci de teste la activ si sunt in tratament de 6ani asa casunt sigur ca am hiv, m-am inpacat cu idea tot ce vreau este o familie linistita
Intrebam doar pt siguranta nu din alte motive mai cu seama fiindca instituirea tratamentului se face in baza unui buletin de analize ale caror valori pot sa difere in proportie de 20-30% de la o zi la alta in functie de mai multi factori! De notorietate este cazul unei femei, Audrey Serrano, diagnosticata gresit si tratata cu retrovirale timp de noua ani lasand-o cu destule sechele, pentru ceva ce nu avea! Femeia a castigat in instanta parca 2, 5 mil USD.
NOROCUL ei ca sa nascut in alta tara ca aici castigi in instanta si atat, restul ai de asteptat.
Asta este un caz diferit, cu un final cad de cat fericit. Eu nu stiu ce se va intampla in cazul meu dar ori si cum nu cred ca voi castiga in tara poate la Haga. Nu ma gandesc la bani ma gandesc ca trece timpul si timpul pentru mine nu are pret.Eu chiar daca sunt singur am o bucurie, am un copil sanatos care este cu mama lui si sper sal vad cum creste mare. Dar sa apuc asta va trebui sa fiu si eu la radumi fericit si cu psihicul tare. Va asicur ca nui usor.trebue sa ai pe cineva langa tine care sa te sustina si sa te faca sa uiti de tot cea ceti face rau.
In luna iulie anul 2012 am am un incident nefericit si anume in timpul uni contact sexual vaginal cu o doamna care practica sexul comercial mi s-a rupt prezervativul. Am facut urmatoarele analize :
- la 76 zilie ( 2 luni si 3 sapt) de la o posibila expunere - test VDRL - negativ; test hiv ( test immunocromatografic, qualpro test) - negativ
- la 120 zile ( 4 luni si 1 sapt ) : test RPR - negativ; test rapid Ac. anti Hiv 1/2 - negativ
- la 165 zile (6 luni) : test VDRL ( ser, RPR carbon) negativ; test screening hiv 1/2 ( ser, analizator Axsym, metoda MEIA, test Ag/Ac combo ) - negativ
Acuma nu stiu ce sa mai cred, de mai bine de un an am amigdalele umflate, dar nu ma dor, fac foarte des rosu in gat, si acuma am o raceala care ma tine deja de 2 sapt. Am fost la medicul de familie, mi-a zis ca amigdalele nu au puroi, mi-a dat ceva tranchisan, nu prea mi-am trecut. Deci amigdalele inflamate si sunt sigur ca de la contactul cu pricina deoarece stiu sigur ca, cam de la o luna de contactul cu pricina mi s-au umflat, tot timpul rosu in gat, gat uscat. Oare acestea sunt simptome care sa ma ingrijoreze despre acest virus?
sincer mi-e si frica sa mai fac un test hiv, dar voi ce spuneti un test hiv prin metoda MEIA la 5 luni si 3 sapt este concludent, sau a fost fals negativ. Nici nu mai stiu ce sa fac de disperare. Orice parere mi-ar fi de folos
Multumesc.
- la 76 zilie ( 2 luni si 3 sapt) de la o posibila expunere - test VDRL - negativ; test hiv ( test immunocromatografic, qualpro test) - negativ
- la 120 zile ( 4 luni si 1 sapt ) : test RPR - negativ; test rapid Ac. anti Hiv 1/2 - negativ
- la 165 zile (6 luni) : test VDRL ( ser, RPR carbon) negativ; test screening hiv 1/2 ( ser, analizator Axsym, metoda MEIA, test Ag/Ac combo ) - negativ
Acuma nu stiu ce sa mai cred, de mai bine de un an am amigdalele umflate, dar nu ma dor, fac foarte des rosu in gat, si acuma am o raceala care ma tine deja de 2 sapt. Am fost la medicul de familie, mi-a zis ca amigdalele nu au puroi, mi-a dat ceva tranchisan, nu prea mi-am trecut. Deci amigdalele inflamate si sunt sigur ca de la contactul cu pricina deoarece stiu sigur ca, cam de la o luna de contactul cu pricina mi s-au umflat, tot timpul rosu in gat, gat uscat. Oare acestea sunt simptome care sa ma ingrijoreze despre acest virus?
sincer mi-e si frica sa mai fac un test hiv, dar voi ce spuneti un test hiv prin metoda MEIA la 5 luni si 3 sapt este concludent, sau a fost fals negativ. Nici nu mai stiu ce sa fac de disperare. Orice parere mi-ar fi de folos
Multumesc.
Pt linistea ta repeta testul de hiv-sida si cere si alte teste pt boli cu transmitere sexuala.
Adyit
Omule esti disperat gratuit, crede-ma! Intalnesc tot mai des cazuri similare cu al tau:chiar dupa ce te-ai testat de cateva ori tot mai ai indoieli ca esti infectat.Ceea ce ma amuza insa este faptul ca nu se intampla decat cand e vorba de HIV:))).Asta este hivofobie sau chiar ipohondrie! Sfatul meu este sa uiti aceasta poveste!
Omule esti disperat gratuit, crede-ma! Intalnesc tot mai des cazuri similare cu al tau:chiar dupa ce te-ai testat de cateva ori tot mai ai indoieli ca esti infectat.Ceea ce ma amuza insa este faptul ca nu se intampla decat cand e vorba de HIV:))).Asta este hivofobie sau chiar ipohondrie! Sfatul meu este sa uiti aceasta poveste!
Boli ca hiv, sida, cancer, tumori, leucemie si altele grave te duc cu gandul la DECES, SA TERMINAT VIATA, si de aici si din necunostinta de informatii este normal sa traiesti cu frica in san si sa sufli si in iaurt.
Atata timp cat nu ai prea multe cunostinte despre ceva involuntar dai sa verifici sau sa fugi ca este mai usor, sau sa eviti acele persoane care au astfel de boli, multa lume nu cunoaste ca se poate trai cu ele recunosc mai putin dar se traieste.
Atata timp cat nu ai prea multe cunostinte despre ceva involuntar dai sa verifici sau sa fugi ca este mai usor, sau sa eviti acele persoane care au astfel de boli, multa lume nu cunoaste ca se poate trai cu ele recunosc mai putin dar se traieste.
Unii abia asteapta sa moara si privesc moartea cu cea mai mare bucurie. Pentru ca este intalnirea cu Dumnezeu, cu sfintii si cu ingerii.
Parerea mea e ca @ adyit, ai luat ceva care ti-a afectat gatul, de la fata. Nu ai luat hiv.
Nu tre sa iti fie teama decat de Judecata in viata. In rest, pune-ti nadejdea in Dumnezeu, fa tratamentul pentru gat corect si la orele corecte si mergi inainte.
Parerea mea e ca @ adyit, ai luat ceva care ti-a afectat gatul, de la fata. Nu ai luat hiv.
Nu tre sa iti fie teama decat de Judecata in viata. In rest, pune-ti nadejdea in Dumnezeu, fa tratamentul pentru gat corect si la orele corecte si mergi inainte.
Dle. Marton sunt de acord cu dvs.referitor la bolile precum:carcinoame, sarcoame sau cele ale tesuturilor limfo- hematopoietice, intr-adevar oamenii sunt disperati cand vine vorba de asa ceva si pe buna dreptate!Nu si referitor la HIV si SIDA care sunt doua lucruri cu totul diferite si de bolile precedente dar si una de alta! HIV este un virus din categoria retrovirusilor si ceea ce cu siguranta provoaca este o infectie iar SIDA este definita ca un sindrom, o colectie de boli a caror patogeneza era bine cunoscuta cu mult inaintea descoperirii HIV dar a caror incidenta a crescut vazand cu ochii la inceputul anilor 80.Intre HIV si SIDA exista o foarte puternica corelatie dar nu s-a demonstrat stiintific ca ar fi cauza si efect.
Cititi si voi cartea asta. E si pe Scribdt.
http://www.divin.ro/?53t4l&v7f2k=4404
Descrierea cartii:
Autorul este de părere că numeroşi pacienţi consideraţi "Incurabili" sunt victime ale controlului ancestral. De aceea, el caută să-i elibereze de sub acest control. Alcătuind Arborele Genealogie, Dr. McAll poate identifica acel strămoş responsabil de boala pacientului. Apoi, taie legătura dintre strămoş şi bolnav prin săvârşirea, împreună cu un preot, a unei Sfinte Liturghii care îl încredinţează pe strămoşul chinuit lui Dumnezeu.
Cartea sa ar putea revoluţiona abordarea spirituală, medicală şi psihiatrică a numeroase forme de boală mintală şi fizică. Cu siguranţă va genera mari controverse în rândul medicilor şi al preoţilor.
* Personal stiu ca nu se poate face Liturghie pentru o singura persoana, in Ortodoxie, dar aceasta poate fi inlocuita foarte bine cu rugaciunea personala si faptele bune.
Cu siguranta se obtin rezultate foarte mari in ameliorarea bolii. Daca nu chiar vindecarea ei, mai ales la cancer.
http://www.divin.ro/?53t4l&v7f2k=4404
Descrierea cartii:
Autorul este de părere că numeroşi pacienţi consideraţi "Incurabili" sunt victime ale controlului ancestral. De aceea, el caută să-i elibereze de sub acest control. Alcătuind Arborele Genealogie, Dr. McAll poate identifica acel strămoş responsabil de boala pacientului. Apoi, taie legătura dintre strămoş şi bolnav prin săvârşirea, împreună cu un preot, a unei Sfinte Liturghii care îl încredinţează pe strămoşul chinuit lui Dumnezeu.
Cartea sa ar putea revoluţiona abordarea spirituală, medicală şi psihiatrică a numeroase forme de boală mintală şi fizică. Cu siguranţă va genera mari controverse în rândul medicilor şi al preoţilor.
* Personal stiu ca nu se poate face Liturghie pentru o singura persoana, in Ortodoxie, dar aceasta poate fi inlocuita foarte bine cu rugaciunea personala si faptele bune.
Cu siguranta se obtin rezultate foarte mari in ameliorarea bolii. Daca nu chiar vindecarea ei, mai ales la cancer.
Clara_p
Tu crezi asemenea bazaconii??? Oamenii care sufera de boli precum cancerul au nevoie de ajutor medical nu de preoti.Dr. McAll e un dragut probabil iar tehnica sa de a cerceta evolutia speciei umane pentru a gasi vinovatul probabil ar functiona daca ar fi vorba de stabilirea rasei din care subiectul face parte! Eu nu spun ca nu e bine sa crezi in Dumnezeu dar oare cum poti sa le spui asta copilasilor de cativa anisori atinsi de leucemie spre exemplu??? Acesti copii nevinovati au nevoie mare de ajutor medical nu de inscrisurile dlui.dr. McAll !!!
Tu crezi asemenea bazaconii??? Oamenii care sufera de boli precum cancerul au nevoie de ajutor medical nu de preoti.Dr. McAll e un dragut probabil iar tehnica sa de a cerceta evolutia speciei umane pentru a gasi vinovatul probabil ar functiona daca ar fi vorba de stabilirea rasei din care subiectul face parte! Eu nu spun ca nu e bine sa crezi in Dumnezeu dar oare cum poti sa le spui asta copilasilor de cativa anisori atinsi de leucemie spre exemplu??? Acesti copii nevinovati au nevoie mare de ajutor medical nu de inscrisurile dlui.dr. McAll !!!
OAMENI BUNI aceia care sufera de diferite boli au nevoie de membrii familiei care sa le fie aproape care sai sprijine in aceasta lupta, de medici care sai indrume spre un tratament eficient, de DUMNEZEU care sa le dea putere sa treaca prin chinuirile tratamentelor, de noroc, si de un psihic TARE pt a se face bine si a nu cadea in depresii.
UN coleg de gradinita deal fiului meu care a decedat DE LEUCEMIE in 2012 ii zicea mamei sale in ultimele zile citez: MAMI MIAI SPUS CA AM UN INGER PAZITOR ACOLO LA DUMNEZEU, NU VREAU SA TE SUPAR DAR NU MAI POT SUPORTA DURERILE TRATAMENTULUI SI VREAU SA MERG LA EL CA NU MAI POT.
Eu cand mergeam la fundeni pe holuri tineam privirea in jos pt a nu mai suferi vazand acei copii cu leucemie sau cancer.
Daca nu credeti ceea ce am scris legat de ajutorul familiei urmariti emisiunea de pe TLC cu mediumul si o sa vedeti ca rudele celor decedati de cancer sau alte boli grave in ultimele zile sau luni nusi doreau altceva DECAT SA FIE ALATURI DE FAMILIE SI CEI DRAGI.
UN coleg de gradinita deal fiului meu care a decedat DE LEUCEMIE in 2012 ii zicea mamei sale in ultimele zile citez: MAMI MIAI SPUS CA AM UN INGER PAZITOR ACOLO LA DUMNEZEU, NU VREAU SA TE SUPAR DAR NU MAI POT SUPORTA DURERILE TRATAMENTULUI SI VREAU SA MERG LA EL CA NU MAI POT.
Eu cand mergeam la fundeni pe holuri tineam privirea in jos pt a nu mai suferi vazand acei copii cu leucemie sau cancer.
Daca nu credeti ceea ce am scris legat de ajutorul familiei urmariti emisiunea de pe TLC cu mediumul si o sa vedeti ca rudele celor decedati de cancer sau alte boli grave in ultimele zile sau luni nusi doreau altceva DECAT SA FIE ALATURI DE FAMILIE SI CEI DRAGI.
Dle Marton aveti perfecta dreptate, e foarte importanta si imperios necesara afectiunea celor din jur mai cu seama a familiei in astfel de cazuri dar tratamentul ramane cheia!!! Ceea ce incercam eu sa-i spun Clarei era urmatorul lucru: nu renuntam la tratamentul medical in favoarea unor sfaturi venite din partea unor predicatori sau mai stiu eu ce reprezinta acesti indivizi care scriu tot felul de carti..
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1valabilitate analize
- 36Condiloma acuminatum
- 2Se poate lua asa HIV?
- 8o nelamurire legata de hiv/sida
- 30Ajutor!!!! posibila infectie HIV
- 2Depistare HIV
- 7Infectie transmisibila sexual
- 5Disperat, aproape am decazut mintal; am luat boala (HIV) de la ea?
- 10Poate fi Hiv ?
- 13tratament hiv este gratuit?
- 9Posibil BTS, oare sa fie HIV?
- 1Este posibil sa fi contactat hiv sau hcv ?
- 3Curiozitate cu privire la transmiterea bolilor sexuale
- 2In legatura cu hiv sida
- 5Putea lua HIV?
- 4Nu vad cu 1 ochi deloc.. E de la hiv...
- 8Este posibil sa ma fi infectat cu HIV?
- 0Nedumerire relatii intime inre persoane seropozitive
Mai multe informații despre: HIV Bolile cu transmitere sexuala infectia cu HIV
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Angiomatoza bacilara
- Infectii cu micobacterii netuberculoase in SIDA
- SIDA
- Gonoreea (blenoragia)
- Infectia perinatala cu HIV
- Manifestarile neurologice ale infectiei cu virusul HIV
- Lipodistrofia asociata HIV
- Esofagita HIV
- Complicatiile gastro-intestinale in HIV-SIDA
- Demenţa asociată infecției HIV (encefalopatia HIV)
- Bolile cu transmitere sexuala
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: