mononucleoza infectioasa este un diagnostic plauzibil pt suferinta mea?
@ h1n1
Tinerilor, voi aveti capacitatea de a va concentra sa cititi 10 randuri ?
Ca mai am astfel de probleme si cu alta fata de pe alt topic.
Unde si cand am scris eu sa renunte la tratamentul alopat ?
P.S.: Hint: Imaginatia este o patima/pacat, iti ia mintile si te face sa iti pierzi dreapta judecata.
Normal ca trebuie sa isi urmeze tratamentul, asa cum a fost prescris de medic, si in paralel sa lupte si pe plan spiritual.
Dumnezeu nu "pedepseste" asa cu una cu doua, pentru cei care privesc boala ca pe ceva rau.
Sfintii si anumiti crestini o privesc insa cu bucurie, ca pe un dar de la Cel de Sus.
Tinerilor, voi aveti capacitatea de a va concentra sa cititi 10 randuri ?
Ca mai am astfel de probleme si cu alta fata de pe alt topic.
Unde si cand am scris eu sa renunte la tratamentul alopat ?
P.S.: Hint: Imaginatia este o patima/pacat, iti ia mintile si te face sa iti pierzi dreapta judecata.
Normal ca trebuie sa isi urmeze tratamentul, asa cum a fost prescris de medic, si in paralel sa lupte si pe plan spiritual.
Dumnezeu nu "pedepseste" asa cu una cu doua, pentru cei care privesc boala ca pe ceva rau.
Sfintii si anumiti crestini o privesc insa cu bucurie, ca pe un dar de la Cel de Sus.
Clara_p
Sincer: NU! NU cand vine vorba de SF-uri de genu'.Insa spuneai ca acea carte va naste controverse in randul medicilor si de aici si concluzia logica! Sau despre ce fel de controverse era vorba?
PS: Cei care privesc boala ca pe un motiv de sarbatoare, ca pe un dar, ar fi bine sa o faca doar cand e vorba de persoana lor nu si cand e vorba de altii !!!!
Sincer: NU! NU cand vine vorba de SF-uri de genu'.Insa spuneai ca acea carte va naste controverse in randul medicilor si de aici si concluzia logica! Sau despre ce fel de controverse era vorba?
PS: Cei care privesc boala ca pe un motiv de sarbatoare, ca pe un dar, ar fi bine sa o faca doar cand e vorba de persoana lor nu si cand e vorba de altii !!!!
@ h1n1
Si de ce nu ar fi bine sa isi schimbe toti sistemul de referinta si sa isi priveasca boala ca pe o sarbatoare (daca li se da calea) ?
Ia uita-te la el, obraznicatura !!!! :)))
Si de ce nu ar fi bine sa isi schimbe toti sistemul de referinta si sa isi priveasca boala ca pe o sarbatoare (daca li se da calea) ?
Ia uita-te la el, obraznicatura !!!! :)))
Buna seara..va rog Ajutaţi-ma.mi-am facut testul hiv.am sunat a doua zi pentru ca nu a apărut rezultatul pe site-ul synevo.mi-au spus ca sa stau linistit ca daca era pozitiv era gata doar ca mai durează 3-4 zile lucrătoare sa vada nu stiu ce procentaj.asta ce inseamna?o cunoştinţă si-a facut testul si a doua zi a fost gata:negativ.sunt terminat si stresat la maxim.nu stiu ce sa mai fac.mi se spune ca de era pozitiv era gata dar nici raspuns ca ar fi negativ nu am primit.
Va multumesc pt ajutor
Va multumesc pt ajutor
Se poate sa fi ratacit proba si sa se traga de timp eu mai patit asta la un centru privat, la alt centru am intrebat si la receptie si pe asistenta care preleva probele daca lucreaza cu casa mea de sanatate si au zis amandoua ca da si cand am mers pt rezultate mi sa spus ca trebuie sa le platesc.
Am facut si sifilisul.ala a iesit negativ, la hiv arata pe site ca e in lucru..nu stiu ce sa fac..sunt terminat, ma stresez si imi fac doar gânduri negre.imi spun ca de era pozitiv era gata doar ca trebuie sa astept nu stiu ce procentaj..
Bloody25
Probabil te-au testat cu metoda ELISA sau MEIA si rezultatul a fost NEDETERMINAT urmand ca mostra sa fie supusa testarii cu ajutorul altui test:Western Blot.Doar cei de la laborator cunosc exact protocolul de testare! Cateodata insa si ei se incurca in stiinta deoarece criteriile de interpretare a rezultatelor sunt stabilite de producatorii testulu, nu de ei! Sanatate!
Probabil te-au testat cu metoda ELISA sau MEIA si rezultatul a fost NEDETERMINAT urmand ca mostra sa fie supusa testarii cu ajutorul altui test:Western Blot.Doar cei de la laborator cunosc exact protocolul de testare! Cateodata insa si ei se incurca in stiinta deoarece criteriile de interpretare a rezultatelor sunt stabilite de producatorii testulu, nu de ei! Sanatate!
Sper sa iasă negativ..aşteptarea asta ma omoară..mi se spune ca nu e pozitiv dar nici nu imi spun ca e negativ.sunt terminat
Buna seara, pana laurma mi-am facut testul hiv, rezultatul este negativ, a fost folosita Metoda MEIA. Acuma iar ma gandesc ca ooare este buna aceasta metoda, chiar daca testul a fost facut la un an si jumatate de la presupusa expunere. Iar daca testul pentru sifilis la 6 luni este negativ, este concludent, deoarece nu am mai facut ecest test acuma, numai testul Hiv. Imi fac griji deoarece am tot timpul rosu in gat, ca si o infectie, si amigdalele inflamate. Ce BTS ar avea aceste simptome? Este buna metodata MEIA ptr depistarea Hiv ( la 3luni, 4 luni, 5luni jumate, un an jumate toate negative ) si testul ptr sifilis( la 4 luni si 5luni jumate negativ) ?
Nu ai si tu altceva mai bun de facut in afara de teste :) ?
Salut ! acum 2 saptamani am avut contact sexual (anal) cu o persoana si in timp ce faceam sex anal s-a rupt prezervativul. De atunci sunt foarte ingrijorat sa nu fiu infectat cu hiv. De acum 2 zile simt ca sunt obosit, nu sunt asa energic ca inainte, in rest nu am avut febra, transpirat in timpul somnului etc. Peste cat timp pot merge sa fac testul HIV, si care e probabilitatea sa fiu infectat? p.s nu stiu daca persoana data este sau nu infectata cu hiv/sida ! Multumesc !
Buna ziua,
Am decis sa imi scriu si eu intamplarea nefericita poate ajuta pe cineva sau pe mine:
A inceput acum un an si ceva (ianuarie 2013) cand am avut contact sexual oral ne protejat cu o femeie de moravuri usoare, inca dupa actul sexual 1-2 ore aveam o senzatie ciudata ca de ameteala am zis ca mi se pare n-am dat inportanta, apoi doua 2 zile in drum spre munca mi s-a facut rau imi venea sa vomit, dupa cateva zile m-am simtit din ce in mai rau incat eram lipsit de putere nu aveam pofta de mancare si simteam ceva in gat(ganglionul de pe partea stanga care se inflama incet) am fost la un doctor cu simtomele de mai sus fara a sti de contact sexual mi-a dat un tratament care nu a functionat am facut si niste analie de sange insa totul normal, dupa cam doua saptamani mi-a mai trecut raul si am revenit cat de cat dar tot aveam dimineata stari de greata dureri de cap si ma simteam foarte slabit am tot continuat asa iar dupa cam 4 luni m-am trezit intr-o dimineata si pur si simplu nu puteam misca muschii fetei de pe partea stanga nici nu simteam gust pe jumate de limba nu puteam sa clipesc cu ploapa stanga si vederea mi-a fost afectata la distanta vad incetosat(din cauza ganglionului inflamat care crescuse mai mult in volum si a dat peste nervul optic) bine inteles ca m-am speriat si am fost la un doctor ORL care mi-a dat un tratament(care nu a ajutat deloc) apoi am fost la mediucl de fam mi-a dat o trimitere la un spital la ORL (nu am mentionat de contactul sexual) am fost acolo m-a vazut un doctor mi-a prescris un tratament pt 2 saptamani erau 3 pastile pe care trebuia sa le iau, l-am urmat si mi-a trecut insa cu vederea a ramas la fel, si te atunci ma simt rau cu starile de ameteala, voma dureri de cap apoape in fiecare dimineata, daca depun efort fizic obosesc foarte repede si mi se face rau imi vine sa vars.
In februarie anul acesta am fost la o clinica pt o consultatie doamna mi-a dat sa fac analize de sange pt hiv, sifilis, exudat pt gat ca am ganglionul inflamat si crescut in volum in total cam 13 analize din care toate au iesit negative in acel moment m-am simti foarte usurat sa scap de tot stresul ala pe care l-am tinut un an de zile de nu ma lasa sa dorm sau sa mananc dar cu toate acestea starile de rau tot au ramas gatul este inflamat, acum vreau sa merg la un doctor ORL sa ii spun tot sa vad ce are de zis, dupa toata povestea asta inca am ramas cu:
Stari de ameteala mai ales dimineata
Stari de voma
Flagma in gat
Daca depun efort obosesc foarte repede si imi vine sa vars
Spasme musculare
Tot gatul il simt unflat
Starea de slabiciune fizica
Daca ma poate ajuta cineva care a mai trecut prin asa ceva sau stie despre ce este vorba il rog sa scrie aici sa sa imi dea un mesaj privat daca se poate
Multumesc!
Am decis sa imi scriu si eu intamplarea nefericita poate ajuta pe cineva sau pe mine:
A inceput acum un an si ceva (ianuarie 2013) cand am avut contact sexual oral ne protejat cu o femeie de moravuri usoare, inca dupa actul sexual 1-2 ore aveam o senzatie ciudata ca de ameteala am zis ca mi se pare n-am dat inportanta, apoi doua 2 zile in drum spre munca mi s-a facut rau imi venea sa vomit, dupa cateva zile m-am simtit din ce in mai rau incat eram lipsit de putere nu aveam pofta de mancare si simteam ceva in gat(ganglionul de pe partea stanga care se inflama incet) am fost la un doctor cu simtomele de mai sus fara a sti de contact sexual mi-a dat un tratament care nu a functionat am facut si niste analie de sange insa totul normal, dupa cam doua saptamani mi-a mai trecut raul si am revenit cat de cat dar tot aveam dimineata stari de greata dureri de cap si ma simteam foarte slabit am tot continuat asa iar dupa cam 4 luni m-am trezit intr-o dimineata si pur si simplu nu puteam misca muschii fetei de pe partea stanga nici nu simteam gust pe jumate de limba nu puteam sa clipesc cu ploapa stanga si vederea mi-a fost afectata la distanta vad incetosat(din cauza ganglionului inflamat care crescuse mai mult in volum si a dat peste nervul optic) bine inteles ca m-am speriat si am fost la un doctor ORL care mi-a dat un tratament(care nu a ajutat deloc) apoi am fost la mediucl de fam mi-a dat o trimitere la un spital la ORL (nu am mentionat de contactul sexual) am fost acolo m-a vazut un doctor mi-a prescris un tratament pt 2 saptamani erau 3 pastile pe care trebuia sa le iau, l-am urmat si mi-a trecut insa cu vederea a ramas la fel, si te atunci ma simt rau cu starile de ameteala, voma dureri de cap apoape in fiecare dimineata, daca depun efort fizic obosesc foarte repede si mi se face rau imi vine sa vars.
In februarie anul acesta am fost la o clinica pt o consultatie doamna mi-a dat sa fac analize de sange pt hiv, sifilis, exudat pt gat ca am ganglionul inflamat si crescut in volum in total cam 13 analize din care toate au iesit negative in acel moment m-am simti foarte usurat sa scap de tot stresul ala pe care l-am tinut un an de zile de nu ma lasa sa dorm sau sa mananc dar cu toate acestea starile de rau tot au ramas gatul este inflamat, acum vreau sa merg la un doctor ORL sa ii spun tot sa vad ce are de zis, dupa toata povestea asta inca am ramas cu:
Stari de ameteala mai ales dimineata
Stari de voma
Flagma in gat
Daca depun efort obosesc foarte repede si imi vine sa vars
Spasme musculare
Tot gatul il simt unflat
Starea de slabiciune fizica
Daca ma poate ajuta cineva care a mai trecut prin asa ceva sau stie despre ce este vorba il rog sa scrie aici sa sa imi dea un mesaj privat daca se poate
Multumesc!
am fost la ORL azi mi-a dat un tratament da nu trag nici o speranta nu tre sa fi doctor sa iti dai seama ca e slab si nu o sa faca nimic
eu am avut contact pe 28 februarie.persoana respectiva nu este de teapa buna, am facut sex normal cu prezervativ si s-a rupt ptr 30sec-1min dupa care nu am mai continuat.Am reusit sa o gasesc si sa merg sa isi faca testul hiv pe 13 martie, a iesit negativ.Ca sa ma linistesc pana la sf lunii aprilie cand se fac 2 luni de la contact si sa merg sa imi fac eu un alt test, are vreo relevanta acest test facut ei?Multumesc...
Normal ca are pt ca altfel tu te stresai atat de tare incat creai mediul propice sa faci alte boli, mai pe intelesul tau in perioadele de stres mare si continuu sistemul imunitar face scurtcircuit sau ia pauza si atunci bolile isi fac de cap neavand cine sa ne apere, daca stai de vorba cu pacientii o sa observi acest aspect in special la cei cu cancer.
Si asa sunt intr-un stres continuu.Ma analizez in fiecare zi, ma caut cand imi iese cate ceva merg la dermatolog imediat, cred ca am o problema serioasa cu stresul;ma supara stomacul de vreo 3 sapt la modul ca dimineata imi ghioraie matele, pe fata am o roseata mai ales cand merg sa ma uit in oglinda sa vad daca a mai aprut ceva si un abces acuma cred la o masea si un ganglion mic submandibular inflamat din cauza asta cred.Cel mai mult imi este frica ca imi pot pierde familia dintr-o prostie.De asta am intrebat daca are relevanta rezultatul negativ al persoanei cu care am fost.
Astazi am facut analize la 6 saptamani pentru Hiv, Hepatita B si C de la contactul respectiv.Au iesit negative.Precizez ca la 2 sapt de la contact am reusit sa ii fac si persoanei test Hiv care a iesit negativ.Sunt cat de cat concludente aceste rezultate?Stiu ca la Hiv ar trebui repetate la 3 si la 6 luni.Astazi am fost si la Gastro iar Dr mi-a zis ca in cazul hepatitelor dupa 30 zile se pot vedea rezultate daca as fi luat ceva.Multumesc.
Felicitari si sper ca ai invatat ceva din toata treaba asta si data viitoare sa fi mai atent cu cine te.., recunosc ca singura sansa sa nu iai ceva este ABSTINENTA dar in viata noastra a oamenilor asta nu este posibil deocamdata pt 99, 9% din cazuri.
Ce sa zic?Multumesc oricum.inca nu sunt asa linistit inca.crezi ca ar trebui sa ma linistesc?
Salut,
Acum aproximativ o luna am avut o partida de sex oral cu o tipa ceva mai mare de ani decat mine ( de asemenea si ceva french kissing, muscaturi). In weekendul respectiv nu am mai avut niciun contact cu ea si i-am spus clar ca imi e frica sa nu fi luat vreo BTS si i-am cerut o confirmare( mi a spus clar ca nu are absolut nimic si ca se testeaza o data la 6 luni, ). Tipa e mai extrema vorbeste de moarte ca si cum nu ar fi nimic si de aici a plecat si nu stiu de ce am o foarte foarte mare banuiala ca are HIV.
Bineinteles ca o generatie de paranoici ce suntem am inceput sa caut non-stop pe net si am vazut ca este aproape imposibil sa contactezi HIV ( fobia cea mare) prin sex oral.De asemenea am cautat si simptome si acum la aproximativ o luna am ceva probleme de stomac ( nu am diaree, scaun moale), in rest nimic. Stiu ca starea de anxietate iti poate genera simptomele si ti le agraveaza in momentul cand le identifici.
As vrea sa cer stiu in primul rand care sunt posibilitatile de a contacta virusul prin activitatile enumerate. Testul cum decurge, in cat timp primesti raspunsul? Are sens sa imi fac testul acum sau trebuie sa astept 4-5 luni( daca astept 4-5 luni in starea in care sunt cred ca o sa incep sa resimt toate simptomele).
Ceea ce ma framanta mai rau si nu pot sa imi explic, daca tipa ar fi seropozitiva nu inteleg de ce ar face asa ceva, are o cariera supertare...
Astept un raspuns. Multumesc!
Acum aproximativ o luna am avut o partida de sex oral cu o tipa ceva mai mare de ani decat mine ( de asemenea si ceva french kissing, muscaturi). In weekendul respectiv nu am mai avut niciun contact cu ea si i-am spus clar ca imi e frica sa nu fi luat vreo BTS si i-am cerut o confirmare( mi a spus clar ca nu are absolut nimic si ca se testeaza o data la 6 luni, ). Tipa e mai extrema vorbeste de moarte ca si cum nu ar fi nimic si de aici a plecat si nu stiu de ce am o foarte foarte mare banuiala ca are HIV.
Bineinteles ca o generatie de paranoici ce suntem am inceput sa caut non-stop pe net si am vazut ca este aproape imposibil sa contactezi HIV ( fobia cea mare) prin sex oral.De asemenea am cautat si simptome si acum la aproximativ o luna am ceva probleme de stomac ( nu am diaree, scaun moale), in rest nimic. Stiu ca starea de anxietate iti poate genera simptomele si ti le agraveaza in momentul cand le identifici.
As vrea sa cer stiu in primul rand care sunt posibilitatile de a contacta virusul prin activitatile enumerate. Testul cum decurge, in cat timp primesti raspunsul? Are sens sa imi fac testul acum sau trebuie sa astept 4-5 luni( daca astept 4-5 luni in starea in care sunt cred ca o sa incep sa resimt toate simptomele).
Ceea ce ma framanta mai rau si nu pot sa imi explic, daca tipa ar fi seropozitiva nu inteleg de ce ar face asa ceva, are o cariera supertare...
Astept un raspuns. Multumesc!
Baieti cariera nu are nimic in comun cu persoana, costiinta trebuie sa fie buna si in momentul in care ai o boala normal este sa te protejezi pe tine sa nu iei alta dar normal este sal protejezi pe partener atunci cand ai tu ceva, sal lasi pe el ssa decida daca vrea sa riste numai ca nu toti oamenii au constiinta.
Buna tuturor, ce faceti ? multumesc Marton pentru urarea de LA MULTI ANI! de flori, nu am minute in alta retea sa sun. AM OBSERVAT CA SUNT DEJA PERSOANE SEROPOZITIVE CA MINE CE I-SI CAUTA JUMATATEA ASTA E UN LUCRU BUN ma bucur mult ca nu vati pierdut increderea in voi, eu unul inca i-mi caut jumatatea sau poate ca ma cauta ea si eu nu stiu :)) habar nu am chestia e ca nu ne-am intersectat inca:)) dar inca am rabdare sper sa nu imbatranesc asteptand:)) ma gasiti si pe facebook, FLORIN MANOLITA -
a telefon 076.:))) dovedestemi ca il meriti.:))
a telefon 076.:))) dovedestemi ca il meriti.:))
CU PLACERE FLORIN SI felicitari ca ai poza afisata asta ne defineste ca persoane si nu ca anonimi.
Buna seara;
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns ppentru problema mea descrisa mai jos:
Sunt un b de 27 de ani si am avut un contact sexul neprotejat pe 22 decembrie 2013, am facut testul hiv la medlife la 2 saptamani.. acesta iesind negativ 0.16 l-am repetat apoi la 4 luni si 1 saptamana de la posibila infectare a iesit negativ 0.23 ce credeti sunt sau nu infectat?
multumesc din sufelet pentu raspuns!
( in buletin scria maimic de 1 negativ, mai mare de 1 pozitiv!
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns ppentru problema mea descrisa mai jos:
Sunt un b de 27 de ani si am avut un contact sexul neprotejat pe 22 decembrie 2013, am facut testul hiv la medlife la 2 saptamani.. acesta iesind negativ 0.16 l-am repetat apoi la 4 luni si 1 saptamana de la posibila infectare a iesit negativ 0.23 ce credeti sunt sau nu infectat?
multumesc din sufelet pentu raspuns!
( in buletin scria maimic de 1 negativ, mai mare de 1 pozitiv!
@ sil87
Mai fa-ti o data testul pe 22 iunie si scapi.
Mai fa-ti o data testul pe 22 iunie si scapi.
Mulrumesc Mult pentru raspuns, insa as vrea sa va mai intreb despre test.: care este sansa ca acesta sa fie fals negativ si in ce masura cei de la medlife pot vicia rezultatul... este ok laboratorul lor ?
PS: eu nu am nici un simptom ma sperie faptul ca prietena mea are:
dureri de stomac, stari de voma, greata, i-a aparut o afta, si a avut 2 zile cateva pete pe piele!( toate astea s-au intamplat la vreo 3 zile de cand am facut sex si s-a rupt prezervativul)
multumesc din suflet!
PS: eu nu am nici un simptom ma sperie faptul ca prietena mea are:
dureri de stomac, stari de voma, greata, i-a aparut o afta, si a avut 2 zile cateva pete pe piele!( toate astea s-au intamplat la vreo 3 zile de cand am facut sex si s-a rupt prezervativul)
multumesc din suflet!
@ sil87
Sa faca si ea testele la 3 luni, 6 luni, de cand crede ca s-a contaminat si un test de sarcina mai degraba.
Sexul in afara Casatoriei are un pret ! - Recomandat si Adolescentilor
-*
* o conferinta tinuta adolescentilor americani despre bolile care se iau prin transmitere sexuala, cu caile de transmisie
Sexul si capcanele sale
-**
* despre SIDA - cazuri adevarate
(**modificat de admin)
Sa faca si ea testele la 3 luni, 6 luni, de cand crede ca s-a contaminat si un test de sarcina mai degraba.
Sexul in afara Casatoriei are un pret ! - Recomandat si Adolescentilor
-*
* o conferinta tinuta adolescentilor americani despre bolile care se iau prin transmitere sexuala, cu caile de transmisie
Sexul si capcanele sale
-**
* despre SIDA - cazuri adevarate
(**modificat de admin)
Multumesc pentru informatii,
Simptomele prezentate de prietena mea au trecut dupa 9 zile, iar acum este in ordine! vreau sa imi ziceti care este posibilitatea ca la 4 luni un rezultat sa fie negativ iar la 6 luni( Doamne Fereste) sa fie pozitiv!
multumesc,
Simptomele prezentate de prietena mea au trecut dupa 9 zile, iar acum este in ordine! vreau sa imi ziceti care este posibilitatea ca la 4 luni un rezultat sa fie negativ iar la 6 luni( Doamne Fereste) sa fie pozitiv!
multumesc,
Vedeti filmul 2 pe care vi l-am recomandat. Tocmai despre asta este.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6silioane si virusul HIV
- 5Se poate sa fi fost infectat cu hiv ?
- 2hiv prin sex oral
- 4Oare e ceva ce as fi putut lua de la acea prostituata?
- 5Disperat, aproape am decazut mintal; am luat boala (HIV) de la ea?
- 8Am introdus degetele in vaginul unei fete de la masaj erotic-pot contacta HIV?
- 3contact sexual neprotejat cu o alta fata decat prietena mea
- 0HIV?
- 4Analize hiv, hepatita
- 0Posibila infectie HIV?
- 2Boli genitale
- 1Este posibil sa fi contactat hiv sau hcv ?
- 1Simptome HIV ????
- 0Infectare cu hiv
- 2Testare hiv
- 4Se poate lua HIV?
- 18Eu am HIV sotia nu
- 8Posibil HIV / SIDA ? Sfatul medicului ?
- 1Risc HIV masaj erotic
Mai multe informații despre: HIV Bolile cu transmitere sexuala infectia cu HIV
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Angiomatoza bacilara
- Infectii cu micobacterii netuberculoase in SIDA
- SIDA
- Gonoreea (blenoragia)
- Infectia perinatala cu HIV
- Manifestarile neurologice ale infectiei cu virusul HIV
- Lipodistrofia asociata HIV
- Esofagita HIV
- Complicatiile gastro-intestinale in HIV-SIDA
- Demenţa asociată infecției HIV (encefalopatia HIV)
- Bolile cu transmitere sexuala
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: