Nebilet si disfunctii erectile

10-11-2018
myky400
Nu este medic/terapeut
myky400
Buna seara. Am 49 ani si fac tratament cu Nebilet si Tolura 80mg cam de 15 ani. In urma cu un an am inceput sa am disfunctii erectile.Ce as putea face pentru a reveni la o viata sexuala normala.
2 comentarii
0
20-04-2022, ora 13:19
Dr. sexolog Adrian Sadovnic
Urologie, Chişinău, Republica Moldova
Dr. sexolog Adrian Sadovnic
Ce este Nebilet și pentru ce se utilizează ?

Nebilet conţine nebivolol, un medicament pentru sistemul cardiovascular ce aparţine grupului de medicamente beta-blocante selective (cu acţiune selectivă la nivelul sistemului cardiovascular). Acesta previne creşterea frecvenţei bătăilor inimii şi controlează forţa de pompare a inimii. De asemenea, dilată vasele de sânge, ceea ce contribuie la scăderea tensiunii arteriale.
Este utilizat pentru tratarea tensiunii arteriale mari (hipertensiunii arteriale).
Nebilet este, de asemenea, utilizat pentru tratamentul insuficienţei cardiace cronice uşoare şi moderate la pacienţii cu vârsta peste 70 ani, alături de alte terapii.
0
20-04-2022, ora 13:26
Dr. sexolog Adrian Sadovnic
Urologie, Chişinău, Republica Moldova
Dr. sexolog Adrian Sadovnic
DV-STRA primiti 2 preparate din grupul betablocante si antagonisti ai receptorilor angiotensinei 2. Este dovedit stiintific si practic, ca aceste preprate scad performantele sexuale. Lipsa erectiilor se datoreaza efectului de dilatare a vaselor pe care il are NEBIVOLOLUL (nebilet).
Recomandarea mea este sa mergeti la medicul curant, CARDIOLOG si sa cereti o revizuire a tratamentului antihipertensiv, fiindca in timp deja au aparut preparate moderne care nu influienteaza functia sexuala ; asta in cazul in care nu exista un sindrom metabolic pronuntat si alte probleme de sanatate care impun primirea acestor preparate.

LA FEL, PUTETI CONSULT UN SEXOLOG, UROLOG, VERIFCATI TESTOSTERONUL SI FACETI UN CONTROL ECOGRAFIC a aparatului urogenital. - UN urolog clinician va poate da un tramanet de sustinere cu efect pozitiv !
Multa sanatate va dorim si succese !
Nu uitati - TOATE PROBLEMELE DE ORDIN SEXUAL SUNT REZOLBABILE !!!
Cu respect, Dr. ADRIAN SADOVNIC, sexolog ( urolog-androlog)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: