Nu mai am ciclu de 3 luni de la avort!

eu am avut 2 avorturi...dupa 1 avort mi-a venit ciclul dupa o luna jumate...dupa 4 luni am aflat ca sunt iar insarcinata...in fine sarind peste toate detaliile triste am intrerupt iar sarcina (26 ianuarie 2011) am luat tratamentul prescris de medic, dupa 1 luna nu mi-a venit si am fost la control, mi-a dat 5 zile duphaston, am avut o sangerare scurta de cateva ore si nici pana in ziua de azi nu mi-a venit ciclul si mentionez ca mi-am facut si un test de sarcina saptamana trecuta si a iesit negativ...ce pot sa mai fac?! doctora e in prenatal...nu stiu unde sa mai apelez!!!!!!
2 comentarii

buna...Luna trecuta am facut un chiuretaj:|...mi-a venit a doua zi insa foarte putin..dupa 35-40 zile mi-a venit...problema este ca sunt foarte speriata pentru ca de 22 de zile imi vine incontinuu...cantitatea de sange nu e mare dar totusi..am nevoie de ajutor!este normal!va multumesc anticipat!

Vai dragele mele nu vreau sa va condamn dar nu sintem in secolul 1 SINT atitea modalitati sä nu rämineti insarcinate si voi OMORITI UN COPIL voi nu stiti ca prima data li se formeaza inimioara PÄCAT DRAGELE MELE sä iei o VIATÄ mergeti la DR. poti face o inj si timp de 6 luni nu ramai insarcinata si nu mai trebuie sa iei anticonceptionale zilnic VÄ ROG SA MA IERTATI daca v-am suparat

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4amenoree provocata de pilule?
- 4lipsa menstruatiei
- 6avort habitual ce inseamna?
- 2Am 25 de ani si pana acum nu am avut niciodata menstruatie..
- 4chiuretaj si sangerare prelunginta
- 3lipsa menstruatiei dupa alaptare
- 6Sunt insarcinata in 3 luni jumatate dupa calculul meu.. avort?
- 2Hirsutism+lipsa menstruatiei
- 3Probleme dupa avort
- 9avort fara sa afle parintii
- 4Avort... mai exista posibilitatea sa mai pierd asa alte sarcini?
- 2sunt ingrijorata din cauza lipsei ciclului
- 8Lupt sau renunt?
- 4Sindromul Post Avort
- 0Menstruatiei
- 1Bună ziua, este posibil să fii pierdut o sarcina?
- 1Menstruatie intarziata
- 033 de ani și 3 avorturi: 2 cu Medabon
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: