Nu stiu ce sa fac...
Sunt la prima folie de anticonceptionale Artizia mai am o saptamana sa le iau si dupa urmeaza pauza de 7 zile, dar a intervenit o problema am o infectie la masea si la indicatiile stomatologului iau antibiotic(amoxicilina).Antibioticul il iau timp de 5 zile. Trebui sa iau in continuare anticonceptionelele?
In cele 7 e clar ca nu mai sunt protejata...dar nici cand incep a doua folie trebui sa ma protejez suplimentar?
In cele 7 e clar ca nu mai sunt protejata...dar nici cand incep a doua folie trebui sa ma protejez suplimentar?
4 comentarii
Deci mai ai o saptamana pana sa intrii in pauza, ai inceput antibioticele ca nu am inteles?
Da mai am 7 pastile de anticonceptionele si 3 zile de antibiotic si urmeaza sa fac pauza 7 zile. Nici la a doua folie de ac nu o sa fiu protejata, nu?
ba da, deci cand termini antibioticele iti mai raman 4 anticonceptionale, faci pauza de 7 zile si cand incepi folia noua te protejezi 7 zile suplimentar, iar dupa 7 pilule inghitite+ 4 ore cat sa se absoarba esti din nou protejata.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7E posibil sa-mi intarzie ciclul pentru ca nu am mai luat luna asta anticonceptionale?
- 106Anticonceptionalele si menstruatia
- 11pastila problema!!!
- 16LO-FEMENAL
- 2Acnee conglobata si anticonceptionale
- 3dupa cat timp putem renunta la prezervativ... daca iau Mercilon?
- 6insarcinata chiar daca folosesc anticonceptionale?
- 3am calculat gresit pauza la anticonceptionale karissa
- 11anticonceptionale terminate - menstruatie venita
- 6a 2-a folie... dupa cate pastilute sunt protejata ?
- 4Pot exista diferente intre anticonceptionale?
- 14Folosire Nuvaring
- 3prima pastila in a treia zi de menstruatie?
- 8Pastila uitata luata apoi in 12 ore, dar fara cateva minute!
- 3contraceptie desorelle
- 3Intarzierea pastilelor contraceptive.
- 26Anticonceptionale luate in afara menstruatiei pt prima data!
- 3sa iau escapelle daca nu am ciclul regulat?
- 4Ce sa fac?
- 1pot sa am contact sexual neprotejat chiar si la ultima pastiluta contraceptiva?
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: