Perioada Maxima de Prescriere a Medicamentelor Psihiatrice
Daca stiti careva pe ce perioada de timp se pot prescrie medicamentele psihiatrice, unui pacient. Nu mai tin minte exact de unde stiu, dar stiu, ca medicamentele obisnuite se pot prescrie cu o singura reteta compensata, pe o perioada maxima de 3 luni.
As vrea sa stiu cum sta treba cu cele psihiatrice. Poate aveti un exemplu in care vi s-a prescris medicatia pe o perioada mai lunga de timp, indiferent ca s-a prescris pe reteta simpla sau reteta compensata.
As vrea sa stiu cum sta treba cu cele psihiatrice. Poate aveti un exemplu in care vi s-a prescris medicatia pe o perioada mai lunga de timp, indiferent ca s-a prescris pe reteta simpla sau reteta compensata.
4 comentarii
Mi-a spus un medic o dată că, conform cărților de medicina perioada este de 2 ani, 5 ani apoi sau toată viața(a la long). Pt cei care nu se vindeca in 2 ani de 5 ani iar daca nici în 5 ani nu te vindeci atunci trebuie sa urmezi tratament toată viața.
nu la asta ma refer, ci la cantitatea de medicamente ce poate fi prescrisa pe o singura reteta. pt 30 zile, 2luni, 3luni, etc ?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Ce medicamente imi recomandati pentru anxietate sociala ?
- 2Amitripilina si xanax
- 1Cipralex
- 3Am voie cafea, ceai negru sau verde cu tratament psihiatric?
- 11Despre Midora ( Solian)
- 2Efecte adverse seroxat
- 1Prozac original sau fluoxetina generic?
- 2Tritico si riscul de priapism
- 3Tratament care îmi face rau
- 9Se poate lua Cebrium in continuu?
- 5Leponex sau Abilify?
- 4Xeplion Paliperidonă împreună cu alcool și droguri???
- 2Depakine durere dreapta abdomen
- 8Tulburare depresivă recurenta
- 8Cum este mai bine sa iau anxiarul?
- 2Ajutor! Combinare olanzapina
- 9Interactioneaza antialergicul aerius cu antipsihoticul risperidona?
- 3Cipralex pentru Toc
- 1Pot sa iau un singur tratament toată viata?
- 16Tulburare schizo afectiva
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: