Perioada Maxima de Prescriere a Medicamentelor Psihiatrice
Daca stiti careva pe ce perioada de timp se pot prescrie medicamentele psihiatrice, unui pacient. Nu mai tin minte exact de unde stiu, dar stiu, ca medicamentele obisnuite se pot prescrie cu o singura reteta compensata, pe o perioada maxima de 3 luni.
As vrea sa stiu cum sta treba cu cele psihiatrice. Poate aveti un exemplu in care vi s-a prescris medicatia pe o perioada mai lunga de timp, indiferent ca s-a prescris pe reteta simpla sau reteta compensata.
As vrea sa stiu cum sta treba cu cele psihiatrice. Poate aveti un exemplu in care vi s-a prescris medicatia pe o perioada mai lunga de timp, indiferent ca s-a prescris pe reteta simpla sau reteta compensata.
4 comentarii
Mi-a spus un medic o dată că, conform cărților de medicina perioada este de 2 ani, 5 ani apoi sau toată viața(a la long). Pt cei care nu se vindeca in 2 ani de 5 ani iar daca nici în 5 ani nu te vindeci atunci trebuie sa urmezi tratament toată viața.
nu la asta ma refer, ci la cantitatea de medicamente ce poate fi prescrisa pe o singura reteta. pt 30 zile, 2luni, 3luni, etc ?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Tratament cu Elicea fara rezultate
- 3Ce se intampla daca un om normal ia antipsihotice?
- 5intrerupere tratament cu tiapridal - care ar putea fi efectele?
- 1Cum este recomandat reducerea tratamentului cu Rispolept
- 12Seroxat a doua oară
- 2Rispolept Consta ?
- 3Piportil L4
- 3Cipralex ingrasare/slabire
- 1Care sunt orele optime?
- 2Tritico si riscul de priapism
- 8Efectin, cam in cat timp si-a facut efectul?
- 5Episod psihotic acut-olanzapina
- 2Dependenta alventa
- 48Simptome ciudate, Velafaxina de 75
- 3Concerta si Risperidona
- 3Escitalopram - vreau sa stiu daca trebuie luat toata viata sau nu trebuie sa il mai iau.
- 7Olanzapina
- 2Medicamentele psihiatrice cresc singure glicemia?
- 1Anxietate și atacuri de panică
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: