Picaturi de nas
Buna ziua,
De aproximativ 4 luni de zile folosesc olynth continuu, aproximativ un tub pe saptamana pentru ca altfel nu pot respira. Tot alerg de la orl-ist la orl-ist dar nimeni nu ma convinge si nu imi ofera o solutie. As dori sa stiu cum as putea reusi sa mai scap de aceasta dependenta de picaturi si daca folosirea lor in exces ar putea fi cauza usoarelor ameteli pe care le am, a vertijilor si a senzatiei de pierdere de echilibru atunci cand merg ( cateodata si nu foarte violenta ). Multumesc frumos
De aproximativ 4 luni de zile folosesc olynth continuu, aproximativ un tub pe saptamana pentru ca altfel nu pot respira. Tot alerg de la orl-ist la orl-ist dar nimeni nu ma convinge si nu imi ofera o solutie. As dori sa stiu cum as putea reusi sa mai scap de aceasta dependenta de picaturi si daca folosirea lor in exces ar putea fi cauza usoarelor ameteli pe care le am, a vertijilor si a senzatiei de pierdere de echilibru atunci cand merg ( cateodata si nu foarte violenta ). Multumesc frumos
2 comentarii
da, picaturiele care le folosesti au efect de Vasoconstrictie...
-local ai deja dependenta si e foarte greu sa scapi de ele.. decat cu tratament intens cu Colargol sau reducerea cornetelor in volum cu radiofrecventa
- la nivel cerebral aceleasi picaturi duc la diminuarea fluxului sangvin cu acele simptome care le descrii
pe termen mai lung s e ajunge la pieredri de vedere, auz, memorie
-local ai deja dependenta si e foarte greu sa scapi de ele.. decat cu tratament intens cu Colargol sau reducerea cornetelor in volum cu radiofrecventa
- la nivel cerebral aceleasi picaturi duc la diminuarea fluxului sangvin cu acele simptome care le descrii
pe termen mai lung s e ajunge la pieredri de vedere, auz, memorie
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Fetita mea respira greu, zgomotos si are mucozitati
- 23respir greu
- 4Respiratie greoaie
- 4de ce nu pot respira corect?
- 3Ma dor plamanii
- 3respiratie greoaie si durere in gat
- 1Dificultati la respiratie in acest timp geros.
- 8ma sufoc cu saliva, nu mai pot respira
- 4secretii nazale copil special seara
- 1probleme de respiratie
- 1problema respiratorie
- 1Respiratie (expiratie) neplacuta..
- 6infectie in gat
- 1Problema respiratorie
- 3Diagnostic tumoare
- 1Dificultate in respiratie!
- 1Respiratie Greoaie
- 1Raceala si probleme de respiratie
Mai multe informații despre: Dificultatea in respiratie caile respiratorii