Postinor - efecte secundare

Buna seara am si eu o intrebare am luat postinor in urma unui raport sexual in care s-a rupt prezervativul, dupa aprox 5 zile am avut o sangerare care a durat 5 zile. Ciclul normal trebuia sa imi vina in data de 7 octombrie a inceput in data de 6 octombrie si de atunci nu se mai opreste (azi este 18 octombrie) ce ma sfatuiti in acest caz?
3 comentarii

Sa faceti o injectie intramusculara cu 2 fiole de vitamina K (Fitomenadiona). Daca nu va trece in 24 de ore, e timpul sa mergeti la un consult ginecologic. Nu mai folositi medicamente fara indicatie medicala, in special hormoni.

buna seara am si eu o intrebare.in urma unui contact sexual in care s-a rupt prezervativul sotia a luat postinor la 1 ora dupa contact si a doua la 12 ore.a aparut sangerarea dupa 1 saptamana.cand am avut contactul era a 3 a zi dupa cei trecuse menstruatia.trebuia sai vina menstruatia urmatoare pe 16-19.deja suntem in 29.ce sa fac?e posibil sa fie insarcinata?raspundetimi si mie pls:(

buna, cu 2 sapt in urma am luat norlevo sub recomandarea medicului dupa un contact sexual in care sa rupt prezervativul la 4 zile dupa mi a venit menstruatia si a durat 3 zile ca de obicei, dar dupa 1 zi de la terminarea menstruatiei am inceput sa am sangerari usoare, si e aproape o sapt de cand e asa, ce ar trebui sa fac??

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Contraceptiei de urgenta (Postinor2)
- 7procedez corect?
- 7dupa chiuretaj sex neprotejat, apoi am luat Postinor. sunt insarcinata?
- 2postinor - posibila sarcina?
- 2dupa cat timp de la administrarea postinor dispare surplusul de hormoni?
- 3postinor 2 luat la 11 ore diferenta... isi mai face efectul?
- 4postinor luat de 3 ori intr-o luna
- 4am luat postinor 2 dar nu mi-a venit dupa 5 zile
- 4postinor 2 si rh negativ
- 3menstruatia dupa postinor 2
- 5cat de des se poate lua postinor?
- 5am uitat sa iau pastila si la 3 ore dupa contact am luat postinor 2
- 16help! pilula de a 2-a zi
- 3Efecte postinor - 2 menstruatii prea apropriate ??! Help !
- 7semn de sarcina?
- 4sa iau pilula de urgenta?
- 8sunt oare insarcinata?
- 4mai exista risc de sarcina?
- 2Postinor 2 + menstruatie neregulata
- 3postinor 2.. doar una luata, cea de-a doua omisa
Mai multe informații despre: Contraceptia de urgenta postinor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: