Probleme cu incheieturile membrelor si coloana vertebrala

08-10-2013
scorpio04
Nu este medic/terapeut
scorpio04
Buna dimineata,

Gabriel - m, 1.87, 97 kg, nu mai lucrez din aprilie (5, 5 ani in logistica, munca de birou in mare parte). As avea rugamintea de a-mi spune parerea dumneavoastra in ceea ce priveste o durere continua la inceheitura mainii stangi, o durere ce-o face sensibila in indemanarea diverselor obiecte de-o greutate nu foarte mare (dureaza de aprox. 4 saptamani - posibil sa fi cazut pe ea). Ar avea nevoie mai degraba de exercitii sau de relaxare/ pauza? O problema asemanatoare si cu glezna piciorulu stang: dupa o calatorie mai lunga, conducand masina, a inceput sa mi se blocheze glezna, ca un carcel, si cum fortam sa o misc, trosnea foarte tare, urmata de o durere de moment si o descatusare (pana la urmatoarea senzatie de genul).

Si-o a doua problema ce ma-ngrijoreaza mai mult, ar fi o durere in zona lombara, pe coloana, ce-a inceput acum fix 2 saptamani, din cauza unei sarituri in apa de la aproximativ 2-3 m, in cap (mentionez ca nu era prima, deci nu eram neincalzit), dar este posibil sa ma fi relaxat dupa ce-am intrat in apa cu mainile, respectiv capul, iar apoi mi-a troznit toata coloana de la gat pana la nada, resimtind o durere ce m-a speriat incredibil, de-am crezut ca n-am sa reusesc sa mai ies la suprafata. De iesit am iesit, dar am ramas c-o durere in zona lombara ce se accentueaza la miscari bruste, la aplecari si ma-ntepeneste intr-o pozitie neadecvata daca stau o perioada asa.

Din ce stiu, ar fi 4 tipuri de analize de citire, gen: ecografie, radiografie, tomografie si RMN (din pacate, cel mai elocvent este cel mai scump). Considerati ca ar trebui sa apelez la vreuna din cele 4 mentionate, pentru a depista daca este vreo problema cu inelele, statura coloanei sau altceva? Sau se poate remedia prin miscare/ masaj? Sau relaxare/ pauza?

V-as fi recunoscator pentru sfaturile dumneavoastra si va multumesc anticipat pentru opinii, pe cat de aproape de adevar ar fi!!

Sanatate si numai bine!! - See more at: http://forum.romedic.ro/prod/ligamentoplastie_06405.html/5#sthash.T6T17mDP.dpuf
4 comentarii
0
08-10-2013, ora 14:47
xulescu2
Nu este medic/terapeut
xulescu2
Buna ziua,
Pentru toate problemele dvs. trebuie sa consultati un neurolog deoarece acesta se ocupa de tot ceea ce descrieti dvs.
Acesta va evalua starea de sanatate si simptomele si va va recomanda alte investigatii daca este cazul.
Dupa ce va decide cauza va va recomanda si tratamentul.
0
08-10-2013, ora 14:49
xulescu2
Nu este medic/terapeut
xulescu2
Nu este bine sa faceti de capul dvs tot felul de analzie deoarece veti cheltui multi bani si s-ar putea sa omiteti sa faceti tocmai investigatiile de care este nevoie.
Nu este bine sa urmati tot felul de terapii recomandate de cei din jur care spun ca au avut si ei cam aproximativ aceleasi simptome deoarece cauzele pot fi mult diferite si sa nu va foloseasca la nimic.
In astfel de probleme nu este bine sa amanati vizita la medic deoarece ele se pot agrava si puteti ajunge la operatie.
Doamne ajuta si multa sanatate!
0
08-10-2013, ora 19:49
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna seara!
Nu trebuie sa apelati la analize, cel putin pana nu vi le recomanda specialistul.
V-as sugera o examinare clinica la neurochirurg (si sa nu uitati de cele 20 kg in exces, care agraveaza suferinta actuala).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
0
09-10-2013, ora 15:29
scorpio04
Nu este medic/terapeut
scorpio04
Multumesc frumos pentru toate sfaturile si indicatiile.
Multa sanatate va doresc si s-aveti parte numai de bine!
O zi cat mai buna, aceasta si cele ce vor urma!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.