Psihoza si din cauza imaginatiei bolnave.

36 comentarii 1 2
0
23-07-2015, ora 15:23
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ prozac

: *
0
23-07-2015, ora 16:13
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Prozac, e tocmai din cauza ca uda legumele in soare ! El delireaza si la umbra darmite pe canicula asta ! Iar palaria de paie ajuta prea putin ! :)

David incearca niste picaturi de Depakine in apa de baut baiatule ! O sa vezi ca te vei simti mai bine si medicamentele chiar au efecte foarte benefice daca sunt alese bine !
0
23-07-2015, ora 17:04
prozac
Nu este medic/terapeut
prozac
@stevens, nu e cazul de Depakine, cred.

Insa nu stiu David a luat ceva vreodata?!

@david, ma bucur ca te-ai apucat de IT, sper sa fie ceva serios, vezi ca se pot castiga bani foarte frumosi din treaba asta, cu o singura conditie, sa te tii si sa inveti continuu.
Dupa ce inveti poti sa ma intrebi si unde poti sa aplici pentru joburi online si te invat, np:)

Clara si eu te pup!
0
23-07-2015, ora 20:54
david90
Nu este medic/terapeut
david90
@prozac: Bineinteles ca am testat si eu cateva 'minuni' ale psihiatriei, ca altfel n-as fi vorbit aiurea...

Legat de IT, din fericire am cateva cunostinte care lucreaza deja in domeniu, doua dintre ele au propriile firme, deci obtinererea unui job n-ar fi o problema.Vreau sa ma apuc foarte serios de invatat, voi face initial un curs de web developer, cu care sper sa ma si angajez, iar ulterior voi merge pe java.Si, din alta fericire, materie cenusie am cacalau.:)) Merci pt. propunere, o sa tin cont. :)

p.s. Tu parca erai economista...Ti-ai schimbat job-ul intre timp?
p.s.2 Cu meseria de controlor de trafic aerian nu mi-a iesit pasenta din cauza ca-s chior.:))
0
24-07-2015, ora 00:30
magdalina
Nu este medic/terapeut
magdalina
Depresia se vindeca!!!!sunt exemplu clar si viu, am fost la in pas de moarte, depresie, atacuri de panica, derealizarea, depersonalizare, la un moment dat aveam impresia ca sunt si posedata atat de rău imi era, nu dormeam iar la un moment dat nu mai avea
Putere sa ma ridic din pat, am facut tratamente, m-am simţit bine, le-am
Intrerupt, m-am simţit de 2 ori mai rău, asa ca am renunţat la ele, am facut psihoterapie cognitiv-comportamentala care este cruciala in astfel de probleme, am schimbat Alimentaţia, am citit cărţi de specialitate, am avut recăderi dar pana la urma am învins, după ani, nici nu mai speram, acum ma simt bine cu mici excepţii dar nici vorba de depresie, au trecut 4 ani de atunci timp in care am dat naştere unei fetiţe.Gandirea noastră negativă cum ca depresia nu se vindeca, cum ca păcatele noastre se întorc împotriva noastră asta ne îmbolnăveşte cu adevarat!!!!subconstientul nostru lucrează si ne face sa ne simţim vinovaţi, ne face sa ne spunem :meritam asta! Total fals!!!in momentul cand m-am eliberat de povara ruşinii si povara păcatului si in momentul cand i-am iertat pe cei ce mi-au adus suferinţa copilăriei mele atunci m-am vindecat!!!
0
03-08-2015, ora 11:30
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Din cate observ, din ultimele tale postari, opinia ta David despre medicatia antipsihotica a inceput sa devina una extrem de pasionala - mult diferita fata de cea a unui anhedonic. Am mai discutat despre scepticismul tau legat de psihiatrie, dar din ultimele postari vad ca si acesta s-a accentuat....s-a intamplat intre timp ceva care sa constituie o explicatie la aceasta deteriorare a opiniei tale David?

Dupa cum cunosti deja, sunt si eu de parere ca sunt dovezi destul de clare ale existentei unui dezechilibru al neurotransmitatorilor in cazul afectiunilor psihice si chiar si linkul de secventa video pe care l-ai postat tu in comentarii sugereaza acest lucru. Tremuraturile persoanei, starea de rigiditate a corpului mainilor si inclestarea maxilarelor pot fi semne ale unui tratament antipsihotic ce nu e prea bine tolerat, ce a dus la un dezechilibru in acesti neurotransmitatori...un tratament care in mod evident nici nu stapaneste suficient de bine simptomele bolii (nu o sa intru in detalii). Asta nu insemana insa ca persoana in cauza nu ar putea fi stapanita de un tratament adecvat cu un antipsihotic...ci doar ca inca nu a beneficiat de el.

Daca iti doresti sa vezi persoane care au scapat de halucinatii sau delir cu ajutorul tratamentului antipsihotic (luat constant) o sa gasesti destule cazuri la cea mai apropiata sectie de psihiatrie. Daca imi spui unde doresti sa le vezi (spitalul) poate reusesc sa te ajut si sa te introduc la o persoana relevanta.
Adaugă un comentariu / răspuns
36 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: