Raceala bebelus 2 luni -tobradex si colargol
Buna ziua
Baietelul meu de 2 luni a racit, asa spune medicul de familie. Nu are febra, la ultima verificare acum o ora era 36, 9°, dar de aseara stranuta des si ii curge foarte tare nasul, astfel ca respira foarte greu, se aude un fel de horcait, iar cand doarme se tot trezeste ca si cum nu ar avea aer si a dormit aproape nonstop de ieri. Am vorbit cu medicul de familie si mi-a spus sa-i dau tobradex 2picaturix3/zi si colargol 2px3/zi. La tobradex am citit ca nu e bine sa-l dai copiilor sub 2 ani. E in regula sa-i dau sau nu? Va multumesc pentru raspunsuri!
Baietelul meu de 2 luni a racit, asa spune medicul de familie. Nu are febra, la ultima verificare acum o ora era 36, 9°, dar de aseara stranuta des si ii curge foarte tare nasul, astfel ca respira foarte greu, se aude un fel de horcait, iar cand doarme se tot trezeste ca si cum nu ar avea aer si a dormit aproape nonstop de ieri. Am vorbit cu medicul de familie si mi-a spus sa-i dau tobradex 2picaturix3/zi si colargol 2px3/zi. La tobradex am citit ca nu e bine sa-l dai copiilor sub 2 ani. E in regula sa-i dau sau nu? Va multumesc pentru raspunsuri!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8operatie de polipi - cauterizare de cornete la copil de 3 ani?
- 6fetita de 4 ani raceste des
- 11Nu se vindeca nasul
- 1raceli repetate la copil 6 ani
- 7vegetatiile adenoidiene
- 6fetita de 4 ani raceste foarte des (aproape in fiecare luna)
- 0raceala sugar 1luna si 3 sapt
- 3fetita mea (2 ani) raceste des
- 3raceala la copil
- 3Medic pneumolg sau alergolog?
- 1Febra peste Zinnat
- 3Streptococus pneumoniae
- 5Viroze la copii
- 2Raceala
- 2bebe racit
- 2Tratament raceala la copii
- 1Tuse si muci de multe zile
- 1Raceli repetate