Ajutati-ma - fetita de un an si 6 luni imi face destul de des in gat si se raceste repede

Buna ziua am o fetita de un an si 6 luni imi face destul de des in gat si se raceste repede oare ce este de facut ?Multumesc !
1 comentarii

Buna ziua
V-as sugera sa incercati sa ii cresteti imunitatea in mod natural ducand copilul vara la salina Praid sau Turda, ori la Marea Neagra, sa respire aerosoli sarati. Daca puteti face cure macar de 2 sapt /an, 3 ani succesiv, ar fi util. Puteti folosi si medicatie, ca alternativa, cu Pro-Immunity = 5 ml/zi, 2 sapt, urmate de 2 sapt pauza si repetat cura inca 2 sapt. Sanatate !
V-as sugera sa incercati sa ii cresteti imunitatea in mod natural ducand copilul vara la salina Praid sau Turda, ori la Marea Neagra, sa respire aerosoli sarati. Daca puteti face cure macar de 2 sapt /an, 3 ani succesiv, ar fi util. Puteti folosi si medicatie, ca alternativa, cu Pro-Immunity = 5 ml/zi, 2 sapt, urmate de 2 sapt pauza si repetat cura inca 2 sapt. Sanatate !

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4fetita de 4 ani, care face destul de des puroi pe amiogdale (la viroze, raceli)
- 3pe fondul unei raceli banale a facut o otita medie acuta
- 8va rog ajutati-ma cu un sfat; nas infundat la copil
- 6Baietel de 7 ani receste foarte repede
- 7vegetatiile adenoidiene
- 8Copil de 5 ani a racit anul acesta de 3 ori foarte puternic
- 3copilul meu raceste frecvent..
- 5Infectie virala sau bacteriana?
- 11Polipi inflamati
- 3raceala la copil
- 1Pentru baietelul meu de 5 saptamani!
- 6fetita raceste in fiecare luna si cand raceste ii curge tare nasul cu mucus gros
- 1Amigdale si răceli repete din 2 in 2 saptamâni
- 0raceala bebelus
- 1rinofaringita
- 3Streptococus pneumoniae
- 1Muci de 4 luni+ tuse productiva de o luna la bebe de 8 luni
- 1Tuse si muci de multe zile
Mai multe informații despre: Racelile la copii raceala la copii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: