raceala... pot sa intrerup tratamentul o zi?

08-01-2010
fontana
Nu este medic/terapeut
fontana
am si eu o nedumerite...foarte mare am inceput de 1 zi sa ia augumentatin si erdomed am luat 2x augumentatin si 3x erdomed... si maine am un majorat si as vrea sa intrerup tratamentu pt 1 zI.. se intampla ceva.?si apoi sal reiau.. v.a rog mult sa ma ajutati cu un raspuns..


va multumesc muuult :)
4 comentarii
0
09-01-2010, ora 19:00
ariel alexu
Nu este medic/terapeut
ariel alexu
doctorul meu a spus sa nu mai iau augumentin decat daca mil recomada cineva care este doctor augumentin slabeste sistemul imunitar iar eu luasem augumentin si dupa 6 zile am facut gripa AH1N1! eu zic sa te consulte cineva si sati dea o prescriptie!
0
09-01-2010, ora 23:20
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Da, bine zici, oamenii care iau augumentin isi dauneza cu mana lor fara sa aiba idee de bolile induse in mod automat de o astfel de toxina chimica. Este un medicament care de fapt ar trebui interzis.
0
09-01-2010, ora 23:29
aannccuuttaa
Nu este medic/terapeut
aannccuuttaa
buna!am si eu o intrebare am luat yasmin aproape 3 ani iar acum le-am intrerupt si ma simt un pic ciudat am o scurgere gelatinoasa si ma doare burta dar am fost si bolnava si am luat antibiotice e normal sa se intample asa? cineva mia zis k e posibil sa nu mai imi vina menstruatia cateva luni este adevarat?Va multumesc!astept raspunsul vostru.
0
12-01-2010, ora 11:16
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Yasmin ca si alte anticonceptionale deregelaza hormonii si cauzeaza mai devreme sau mai tarziu probleme la femei (secretii, chisturi, etc). Cred ca 99% din problemele de azi ale femeilor vin de la anticonceptionale.
Unele sunt mai daunatoare ca altele. Se intampla f. des ca dupa anticonceptionale femeile sa ramana fara menstruatie. Antibioticele iti distrug flora intestinala.
Daca ai probleme de aceasta natura consulta un medic homeopat cu experinta (nu toti medicii care folosesc homeopatia o folsesc si cum trebuie !)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • MIT: Usturoiul previne și vindecă răceala
  • MIT: Dacă ieși afară cu părul ud răcești
  • Răceală sau gripă?
  • Iată care este singurul supliment ce ar putea preveni răceala
  • Alergie sau răceală?
  • Care este singurul supliment de care ai nevoie pentru răceală?
  • Răceală sau gripă? (Ghid simptome)
  •