Rana deschisa pe perineu (infestata cu hpv)

08-07-2022
PDian
Nu este medic/terapeut
PDian
Bună ziua. Am nevoie de ajutor. Am fost de curând la menstruație. Fiind foarte foarte cald, am transpirat inclusiv în zona intima. În ultimele zile de menstruație am simțit ca ma jenează tamponul în zona perineului, dar nu aveam ce face. Am crezut ca este altceva însă după o vizualizare mai atenta, am sesizat o besicuta parca sparta, zona de sub ea puțin inflamata și umflata. Ulterior am observat mai multe besicute albicioase. Țin sa precizez ca am avut în trecut probleme cu virusul HPV, și am avut erupții de veruci. Le-am tratat și a fost totul sub control pana acum. Problema este ca în zona perineului unde a fost besica mai maricica, se vede cumva sub piele ca și cum ar fi alte besici albicioase. Si pe perineu pare ca și o rana deschisa. La atingere doare și e foarte incomod.. Aveți cumva idee ce anume poate sa fie? Țin sa precizez ca am diabet. Și toată problema a început acum de la tampoane.. Pot sa dau mai multe detalii numai sa știu ce anume.. Și țin sa precizez ca am programare la ginecolog însă abia joi, pana atunci fiind nevoita sa stau asa. Și nu știu ce sa fac ca să nu se răspândească toată problema și nici ce ar trebui sa fac ca să tratez puțin.. Va rog ajutați-ma..
3 comentarii
0
09-07-2022, ora 08:49
Dr. sexolog Adrian Sadovnic
Urologie, Chişinău, Republica Moldova
Dr. sexolog Adrian Sadovnic
Buna ziua !

In astfel de situatie va puteti indraznet adresa la medicul dermato-venerolog pentru un consult neplanificat !
La fel avind diabet zaharat de mai multi ani va piuteti adresa la medicul de familie la care sunteti la evidenta, iar el va face o indreptare de urgenta la medicul specialist de orice profil.
Tin sa mentionez ca dupa cum ati povestit, poate fi vorba despre un HERPES genital, anume din cauza scaderii imunitatii generale si locale (fonul diabetic).
Faceti cum am vb si veti avea o rezolvare !
Sanate si succese va dorim !
Cu respect doctorul Sadovnic A.
0
09-07-2022, ora 08:51
Dr. sexolog Adrian Sadovnic
Urologie, Chişinău, Republica Moldova
Dr. sexolog Adrian Sadovnic
-----------*

(*modificat de admin)
0
09-07-2022, ora 11:37
PDian
Nu este medic/terapeut
PDian
Cum poate sa fie vorba despre herpes? Logodnicul meu nu are și nu am făcut nimic cu altcineva de 6 ani încoace. Plus ca totul coincide cu perioada menstruației, căldurile acestea insuportabile și transpirația din zona aceea. Plus faptul ca eu am deja HPV în corp și am avut pana acum de 2 ori veruci...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.