Simptome ciudate
Buna ziua,
De cateva zile ma confrunt cu simptome ce ma duc cu gandul spre cancer nazal sau de sinusuri: ma dor sinusurile frontale, am dureri de cap deaspura ochilor, am momemente cand ametesc, ganglionii de la gat sunt inflamati si ochii sunt mereu uzi.
Mentionez ca am si o deviatie de sept puternica, pe nara stanga. Nasul mi se infunda cand ma cult pe partea dreapta, dar e liber cand ma ridic sau ma intorc pe partea cealalta.
Multumesc de ajutor,
Andrei
De cateva zile ma confrunt cu simptome ce ma duc cu gandul spre cancer nazal sau de sinusuri: ma dor sinusurile frontale, am dureri de cap deaspura ochilor, am momemente cand ametesc, ganglionii de la gat sunt inflamati si ochii sunt mereu uzi.
Mentionez ca am si o deviatie de sept puternica, pe nara stanga. Nasul mi se infunda cand ma cult pe partea dreapta, dar e liber cand ma ridic sau ma intorc pe partea cealalta.
Multumesc de ajutor,
Andrei
1 comentarii
1 consultatie la Psiholog. sa ti scoata prostiile din cap
2 consult la Gastrologie. de acolo toate problemele
- alimentatia incorecta seara produce reflux in somn. acidul gastric irita gatul pana sus in spatele nasului
- tot inflamatia de pe tractul digestiv.. face un sange de proasta calitate care nu oxigeneaza creerul
3 consult Stomatologie..si infectiile dentare ascunse dau dureri de cap si sinusite
2 consult la Gastrologie. de acolo toate problemele
- alimentatia incorecta seara produce reflux in somn. acidul gastric irita gatul pana sus in spatele nasului
- tot inflamatia de pe tractul digestiv.. face un sange de proasta calitate care nu oxigeneaza creerul
3 consult Stomatologie..si infectiile dentare ascunse dau dureri de cap si sinusite
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6secretie se agraveaza, imi infecteaza intregul aparat respirator si am probleme si cu inghititul
- 66Posibila deviatie de sept cu inflamare faringe
- 1se poate opera deviatia de sept la 8 ani?
- 12feriti-va de medici diletanti pentru operatii la nas
- 7Presiune mare in nas cu ecou la cap la 1 luna dupa operatie
- 27deviatie de sept
- 5Apnee de somn cauzata de deviatia de sept
- 2spalatura nazala cu S.F.
- 2Simptome dupa operatie de deviatie de sept
- 4Rezultate CT "SPF-SAF"
- 3Probabil sinuzita
- 0Polipoză nazală + Pansinuzită + Deviație de sept nazal
- 4Interpretare CT sinusuri
- 6Orl - probleme dupa operatie deviatie de sept
- 9Posibila sinuzita sau probleme oftalmologice?
- 2Deviatie de sept
- 4Rinita cronica, sinuzita si deviatie de sept.
- 2Rinita cronica hipertrofica, deviazie sept nazal, concentrare si atentie foarte slabita etc
- 3Deviatie de sept
Mai multe informații despre: Deviatia de sept nazal sinusurile durere la frunte
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: