Simptome ciudate
Buna ziua,
De cateva zile ma confrunt cu simptome ce ma duc cu gandul spre cancer nazal sau de sinusuri: ma dor sinusurile frontale, am dureri de cap deaspura ochilor, am momemente cand ametesc, ganglionii de la gat sunt inflamati si ochii sunt mereu uzi.
Mentionez ca am si o deviatie de sept puternica, pe nara stanga. Nasul mi se infunda cand ma cult pe partea dreapta, dar e liber cand ma ridic sau ma intorc pe partea cealalta.
Multumesc de ajutor,
Andrei
De cateva zile ma confrunt cu simptome ce ma duc cu gandul spre cancer nazal sau de sinusuri: ma dor sinusurile frontale, am dureri de cap deaspura ochilor, am momemente cand ametesc, ganglionii de la gat sunt inflamati si ochii sunt mereu uzi.
Mentionez ca am si o deviatie de sept puternica, pe nara stanga. Nasul mi se infunda cand ma cult pe partea dreapta, dar e liber cand ma ridic sau ma intorc pe partea cealalta.
Multumesc de ajutor,
Andrei
1 comentarii
1 consultatie la Psiholog. sa ti scoata prostiile din cap
2 consult la Gastrologie. de acolo toate problemele
- alimentatia incorecta seara produce reflux in somn. acidul gastric irita gatul pana sus in spatele nasului
- tot inflamatia de pe tractul digestiv.. face un sange de proasta calitate care nu oxigeneaza creerul
3 consult Stomatologie..si infectiile dentare ascunse dau dureri de cap si sinusite
2 consult la Gastrologie. de acolo toate problemele
- alimentatia incorecta seara produce reflux in somn. acidul gastric irita gatul pana sus in spatele nasului
- tot inflamatia de pe tractul digestiv.. face un sange de proasta calitate care nu oxigeneaza creerul
3 consult Stomatologie..si infectiile dentare ascunse dau dureri de cap si sinusite
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10leucemia sau nu?
- 117deviere de sept
- 57infectia sinusurilor
- 72probleme cu nasul - sunt intr-o dilema
- 5Sinechie septoturbionala, rinita alergica si deviatie de sept
- 9operatie de deviatie de sept
- 3diane 35, operatie de deviatie de sept
- 7sinuzita, deviatie de sept, dureri de cap, urechi infundate
- 4rinoplastie dupa deviatie sept
- 4exista o metoda de operare a sinusurilor mai putin invaziva?
- 10Obstructie nazala noaptea
- 5pierderea simtului olfactiv
- 1ureche infundata
- 1deviatie de sept-pt.dl.dr.flueraru
- 3Sa fac operatie pentru deviatie de sept?
- 5Sinuzita, nas infundat
- 0Am 14 ani si am avut o sinuzita, care se pare ca nu e vindecata complet
- 1Hipoplazia sinusului frontal
- 2De operat, deviatie de sept?
- 1Durere de cap de peste o luna
Mai multe informații despre: Deviatia de sept nazal sinusurile durere la frunte
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: