schizofrenia ereditara

buna seara ma numesc olesea am27ani si sint bolnava de schizofrenie catatona, prima criza am avut in..10.2007, vreau sa stiu daca pot avea copii sanatosi psihic?partenerul meu de viata e sanatos (si genetic)
1 comentarii

Studiile arata ca in familiile in care au un membru sau mai multi au aceasta boala exista o probabilitate mai mare ca descendentii sa aiba schizofrenie decat in familiile care nu au aceasta boala.Exista o probabilitate destul de mare, cam de 50% ca si copilul tau sa aiba boala.Conteaza mult si sexul viitorului copil in transmiterea acestei boli.Daca va hotarati sa aveti un copil trebuie sa mergeti amandoi intr-un oras mare, care are facultate de medicina si sa contactati un medic genetician care va va da un sfat genetic in sensul ca va va spune mult mai exact care este procentul ca voi sa aveti un copil bolnav.Numai bine.
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Sunt trista: schizofrenie, dar sunt lucida
- 43Care este diferenta dintre anxio-depresie si schizofrenie?
- 5cred ca am schizofrenie. as avea nevoie de un sfat. multumesc
- 7viata mi se pare chinuitoare!
- 8mi-este teama ca nu ma descurc
- 16Psihosa indusa? sau Tulburare shizofreniforma?
- 18Schizofrenie debut
- 4schizofrenie in perioada prodormala sau TAB?
- 2schizofrenie simpla sau tulburare afectiva indusa de o substanta?
- 11Schizofrenie sau altceva?
- 16Tulburare schizotipala, de compotament, sau schizofrenie?
- 12Ati avut asa stari sau senzatii?ce parere aveti? mersi.
- 2E adevarat?
- 10diagnosticare schizofrenie
- 1Schizofrenie in familie
- 5Schizofrenie psihoafectiva
- 12Caut prietenii...sufar de schizo afectiva
- 1In cautare de prieteni - sufar de schizofrenie
Mai multe informații despre: Schizofrenia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: