schizofrenia ereditara
buna seara ma numesc olesea am27ani si sint bolnava de schizofrenie catatona, prima criza am avut in..10.2007, vreau sa stiu daca pot avea copii sanatosi psihic?partenerul meu de viata e sanatos (si genetic)
1 comentarii
Studiile arata ca in familiile in care au un membru sau mai multi au aceasta boala exista o probabilitate mai mare ca descendentii sa aiba schizofrenie decat in familiile care nu au aceasta boala.Exista o probabilitate destul de mare, cam de 50% ca si copilul tau sa aiba boala.Conteaza mult si sexul viitorului copil in transmiterea acestei boli.Daca va hotarati sa aveti un copil trebuie sa mergeti amandoi intr-un oras mare, care are facultate de medicina si sa contactati un medic genetician care va va da un sfat genetic in sensul ca va va spune mult mai exact care este procentul ca voi sa aveti un copil bolnav.Numai bine.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Sotul meu are tulburare schizoafectiva
- 7am luat un drog super blackout si m-am trezit cu depresie
- 27Solianul in tratarea simptomelor negative
- 5schizofrenie in perioada prodormala sau TAB?
- 9uitati-va ce poate face un schizofrenic
- 1Leponex se da doar pacientilor cu schizofrenie?
- 22Pensionare pe caz de boala.
- 71O frică tribală, o frică ancestrală, o frică totemică, o frică de natură magică, arhaică
- 2Ce sa inteleg din asta: "dispensare psihiatrica"?
- 0Se pot face prietenii aici?
- 12Daca am schizofrenie mă primește la facultatea de Biologie?
- 8Autism sau schizo?
- 65-HTP este antidepresiv natural ? Se poate lua in schizofrenie ?
- 3Am nevoie de parerea sincera a unui psiholog va rog sa nu ma injurati sau certati
- 6Nu mai am aproape nicio bucurie
- 1TOC simptome!!!
- 2Mă pot angaja pe utilaj greu
- 3Schizofrenia duce la pierderea totală a memoriei?
- 11Validate dosar pensie de schizoferenie nediferentiata
Mai multe informații despre: Schizofrenia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: