Am o boala psihica si doresc sa iau ceva suplimente pt creier?

21-01-2023
bogdy23
Nu este medic/terapeut
bogdy23
Buna ziua,

Sunt schizofrenic iau leponex. Ideea este ca, cu Cebrium si Neurovert pot sa imi recapat aproape in totalitate capcacitatea de memorare si concentrare sunt mult mai ager. As dori sa le iau si sa imi gasesc un loc de munca sa imi castig existenta.

Acuma intrebarea este: Daca iau Neurovert si Cebrium si mai am o trauma sau 2 certuri foarte puternice, pierderea unuia dintre parinti etc. O sa isi scada din eficienta aceste medicamente. Sau ma voi simti mai prost 5-6 luni pana trece evenimentul si apoi puterea creierului va functiune cu Cebrium si Neurovert la nivelul unui om normal fara boala.

Multumesc frumos
3 comentarii
1
22-01-2023, ora 15:32
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna. O sa va reveniti dupa ceva timp. Incercati sa faceti si cateva sedinte de psihoterapie cu trimitere de la psihiatru.
Pentru concentrare si memorie mai e buna limonada cu miere si lamaie.
1
23-01-2023, ora 01:28
bogdy23
Nu este medic/terapeut
bogdy23
Buna Clara,

Deci si daca am o trauma dupa cateva luni imi pot reveni la normal. Daca cu aceste suplimente am putere de concetrare normala si am o trauma dupa cateva luni de marire a dozei de medicamente si psihoterapie pot cu acele suplimente sa revin la loc cu concentrarea la nivel de om normal?
Un simplu DA sau NU este suficient.
Multumesc
1
23-01-2023, ora 14:23
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Da.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: