Sfaturi sa raman insarcinata...va rog din suflet
La mine nu sunt noutati, nu am niciun simptom inafara de durerea de sfarc (dreptul) care e deja exagerata si incepe sa ma preocupe. Celalalt e ok, doar putina sensibilitate. Sper sa-mi vina odata menstruatia sa scap de durerea asta oribila.
lolip2018, tie cand ar trebui sa-ti vina?
Eva Ana, asteptam marea veste (de fapt confirmarea ei) la sfarsitul saptamanii sau luni.
Va pup!
lolip2018, tie cand ar trebui sa-ti vina?
Eva Ana, asteptam marea veste (de fapt confirmarea ei) la sfarsitul saptamanii sau luni.
Va pup!
buna carla_34 mie pe 7 septembrie ar cam trebui sa imi vina, eu nu am nici un simptom dar e precoce la mine pe saptamana viitoare ma astept sa vad daca ma anunta ceva.am patit si eu ca tine cu dureri de san si greturi matinale dar a fost alarma falsa.pupici fetelor spor la facut burtici.:))
Mie pe 4 ar trebui sa-mi vina, dar sigur am ovulat mai tarziu luna asta, asa ca mai degraba o sa-mi vina pe 7-8.
Deci ar trebui sa ne facem testele cam deodata, asta daca nu imi vine pe 4 :)
Pupici :*
Deci ar trebui sa ne facem testele cam deodata, asta daca nu imi vine pe 4 :)
eu am avut test de ovulatie pozitiv pe data de 24 deci ovulatia sa produs sambata sau duminica la mn din cate am citit CM vine la 14 zile de la ovulatie.stau ca pe ghimbi sa treaca zilele sa pot face un test de sarcina, dar totodata imi este si teama sa nu am vreo dezamagire.eu ma gandeam undeva pe miercurea viitoare sa imi incerc norocul cu un test.pupici
Hello fetelor! Va tin pumnii !!!!maine sper sa aflu si eu rezultatul analizei de sange. inca am dureri in partea de jos a burtii, sper sa fie totul in regula.
Testul de sarcina puteti sa il faceti cu 5 zile inainte de data probabila a menstruatiei ( exista teste ultrasensibile - de la Barza am luat eu ). ca sa mai scutiti un pic din asteptare. va recomand sa luati cele tip banda, nu stilou, functioneaza pe acelasi principiu, dar cele stilou sunt dublu ca si pret. stiu, pt ca eu am facut “n” teste ;))
Va pup!!! La cat mai multe liniute!!!! ;)
Testul de sarcina puteti sa il faceti cu 5 zile inainte de data probabila a menstruatiei ( exista teste ultrasensibile - de la Barza am luat eu ). ca sa mai scutiti un pic din asteptare. va recomand sa luati cele tip banda, nu stilou, functioneaza pe acelasi principiu, dar cele stilou sunt dublu ca si pret. stiu, pt ca eu am facut “n” teste ;))
Va pup!!! La cat mai multe liniute!!!! ;)
multa bafta maine la analize sa dea Dumnezeu sa comfirme bebele eu asa presimt ca va fi.pupici
buna fetele.ce vesti mai aveti?eu nimic deocamdata nici un semn nimic care sa imi dea vreo veste am asa un sentiment ca nici de data asta nu este nimic.dar trebuie sa fim optimiste ca nu avem de ales.pupici
Neata fetelor ! Eu am primit rezultatul. Acum este clar, am bebe :))))))))) Sunt extrem de bucuroasa, dar si stresata putin. sa nu se intample ceva :/ dar asa sunt eu mai paranoica tot timpul. Culmea, in iulie, mi-am facut o programare la un doctor renumit in orasul meu, iar prima data disponibila a fost in 24 septembrie, deci este perfect. Oricum pana atunci o sa mai merg la un alt doctor, sa imi confirme ca este totul in regula, in 10 septembrie, imediat dupa concediu.
Sper din suflet sa aveti si voi vesti bune cat mai repede. Stiti ce m-am gandit? Nu ati vrea sa facem un grup pe facebook sau what’ s app ? Ne-ar fi mult mai simplu sa comunicam acolo. Va pup
Sper din suflet sa aveti si voi vesti bune cat mai repede. Stiti ce m-am gandit? Nu ati vrea sa facem un grup pe facebook sau what’ s app ? Ne-ar fi mult mai simplu sa comunicam acolo. Va pup
Am facut un grup inchis pe facebook, se numeste “ grup mutat de pe forum :))))“ ca sa fie mai simplu sa il gasiti. Am pus o poza cu un rasarit de soare la mare. Ca sa creez grupul a trebuit sa adaug inca cel putin un membru, asa ca l-am adaugat pe sotul meu, dar il scot dupa ce intrati voi.
neatza felicitariiii eram sigura ca esti insarcinata :* sa speram ca si noi o sa venim cat mai curand cu vesti bune..pupici
Felicitari Eva Ana :), eu fac parte din grupa, , de demult, , :)). Am incercat testele cu ovulatia, si cam tot pot spune. Acum sunt la a 2 a tura de F I V, pana la urma va fi bine :). Ma bucur ca sunteti mai multe acum pe forum, si abia astept sa aud vesti pozitive de la voi ;)
buna 11sorana 11 doamne ajuta sa fie bn de data asta pana la urma cred ca toate ne dorim sa fim mamici.cam asta este menirea noastra ca femei.:)
carla_34 ce mai zici?nici un semn nimic ?asteptam vesti de la tine :)
Buna fetelor, am fost plecata weekendul asta si nu prea am avut internet. Aseara si azi dimineata am avut niste dureri de burta/crampe deci maine sau poimaine sigur o sa-mi vina. Era si culmea sa fi ramas din prima, mai ales ca am si eu o varsta.
Eva Ana felicitari inca o data!
Lolip, tu ce simptome mai ai?
Sorana, sper sa fie cu noroc tura asta. Esti cu injectiile sau astepti rezultatul?
Ati intrat toate pe grupul de pe facebook? Acum o sa-l caut sa vad daca il gasesc.
Va pup! :*
Eva Ana felicitari inca o data!
Lolip, tu ce simptome mai ai?
Sorana, sper sa fie cu noroc tura asta. Esti cu injectiile sau astepti rezultatul?
Ati intrat toate pe grupul de pe facebook? Acum o sa-l caut sa vad daca il gasesc.
Va pup! :*
Buna carla nimic extraordinar ca simptom, mici intepaturi la san si uter nimic altceva, nu vreau sa imi fac mari iluzii ca sa nu ma dea prea tare realitatea cu fundul de pamant asa ca astept pana imi voi face un test.pupici
Buna Carla_34, am terminat cu injectiile, au fost cateva ( jumatate fata de prima data ), astazi mi sau scos ovulele, vor fi fecundate si sambata va fi implantarea :) ( prima tura am stat aproximativ 2 luni pana la implantare ), si apoi testul de sarcina :P. Abia astept :)
Multa bafta Sorana, sa fie cu noroc de data aceasta. Iti tin pumnii si te asteptam cu vesti buuuune !!! :)))
De data asta sigur va fi bine sorana.iti tinem pumnii.
Sorana, de data asta o sa fie bine ai sa vezi. Te asteptam cu vesti bune.
Fetelor, eu nu am mai avut rabdare si azi dimineața mi-am facut un test ultrasensibil care bineinteles ca a iesit negativ, asa ca astept sa-mi vina menstruatia. Macar ma stiu intr-o parte
Lolip tu cand o sa-l faci?
Fetelor, eu nu am mai avut rabdare si azi dimineața mi-am facut un test ultrasensibil care bineinteles ca a iesit negativ, asa ca astept sa-mi vina menstruatia. Macar ma stiu intr-o parte
Lolip tu cand o sa-l faci?
Neata fetelor.
Carla, este inca devreme si pentru testul ultrasensibil. Il poti repeta peste 2 zile. Dar stiu cum este sa nu ai rabdare. eu, in concediu fiind, am luat azi taxiul si m-am dus in alta statiune unde puteam face test de sange, pentru a face al 2-lea beta hcg. Primul l-am facut miercurea trecuta, se dubleaza la 48 ore, deci astazi rezultatul ar trebui sa fie de 3 ori dublat pentru a avea o sarcina cu evolutie buna. Doamne ajuta sa fie bine!
Nu m-am putut abtine. astazi la ora 14 primesc rezultatul.
Cate analize facem noi. si mama mea nu a facut niciun test toata sarcina. si-a dat seama ca e gravida pentru ca nu i-a mai venit ciclu, si s-a dus la spital in ziua cand a nascut ! :))))))
Sa citim numai vesti bune!!!!
Va pup !!! ;)
Carla, este inca devreme si pentru testul ultrasensibil. Il poti repeta peste 2 zile. Dar stiu cum este sa nu ai rabdare. eu, in concediu fiind, am luat azi taxiul si m-am dus in alta statiune unde puteam face test de sange, pentru a face al 2-lea beta hcg. Primul l-am facut miercurea trecuta, se dubleaza la 48 ore, deci astazi rezultatul ar trebui sa fie de 3 ori dublat pentru a avea o sarcina cu evolutie buna. Doamne ajuta sa fie bine!
Nu m-am putut abtine. astazi la ora 14 primesc rezultatul.
Cate analize facem noi. si mama mea nu a facut niciun test toata sarcina. si-a dat seama ca e gravida pentru ca nu i-a mai venit ciclu, si s-a dus la spital in ziua cand a nascut ! :))))))
Sa citim numai vesti bune!!!!
Va pup !!! ;)
Haha Eva Ana te inteleg :))). Sa ne spui rezultatul, dar sunt 100% sigura ca totul decurge normal.
Eu m-am obisnuit cu ideea ca trebuie sa-mi vina, am coborat cu picioarele pe pamânt. Nici nu stiu cand am ovulat luna asta deaia nici nu stiu data exacta cand trebuie sa-mi vina. Ceea ce stiu sigur e ca cicluri mai lungi de 28 de zile niciodata nu am avut (majoritatea sunt de 24) si 28 de zile s-ar implini joi, deci testul ultrasensibil ar fi trebuit sa iasa pozitiv daca eram insarcinata.
Astazi a venit soacra'mea pe la noi si se plangea ca are febra ( eu cred ca de fapt sunt caldurile de la menopauza hehe) si i-am dat termometrul. Avea doar 36.5 si mi-a zis ca sigur termometrul nu funtioneaza (e din cel vechi cu mercur). Atunci mi l-am pus mie ca sa-l testez. Mie imi arata 37.4 ceea ce pt mine e mult ca si eu am 36.5 de obicei si racita nu sunt. Voi stiti daca in sarcina sau inainte de menstruatie se schima temperatura sau nu are nimic de a face cu asta?
Eu m-am obisnuit cu ideea ca trebuie sa-mi vina, am coborat cu picioarele pe pamânt. Nici nu stiu cand am ovulat luna asta deaia nici nu stiu data exacta cand trebuie sa-mi vina. Ceea ce stiu sigur e ca cicluri mai lungi de 28 de zile niciodata nu am avut (majoritatea sunt de 24) si 28 de zile s-ar implini joi, deci testul ultrasensibil ar fi trebuit sa iasa pozitiv daca eram insarcinata.
Astazi a venit soacra'mea pe la noi si se plangea ca are febra ( eu cred ca de fapt sunt caldurile de la menopauza hehe) si i-am dat termometrul. Avea doar 36.5 si mi-a zis ca sigur termometrul nu funtioneaza (e din cel vechi cu mercur). Atunci mi l-am pus mie ca sa-l testez. Mie imi arata 37.4 ceea ce pt mine e mult ca si eu am 36.5 de obicei si racita nu sunt. Voi stiti daca in sarcina sau inainte de menstruatie se schima temperatura sau nu are nimic de a face cu asta?
Hello fetelor. Am primit si al doilea HCG, este ok, adica asa sper eu, in 29 august rezultatul a fost 113 iar astazi, dupa 6 zile -1400. Calculasem eu ca normal este sa se dubleze la 2 zile deci azi ar fi trebuit sa fie cam 900... au alte valori de referinta aici, dar sper sa fie ok. M-am mai linistit un pic... ;)))))) cred ca daca va uitati in DEX la explicatia cuvantului paranoia o sa gasiti o poza cu mine ;)))))))) abia astept sa ma duc la doctor luni. desi nu o sa aiba mare lucru ce sa imi spuna, probabil este inca foarte mica sarcina.
Carla, eu nu stiu nimic despre temperatura putin ridicata in sarcina, nu am auzit.Se poate. Stiu doar de ovulatie, dar eu personal nu am verificat niciodata cu metoda asta.
Va pup!!!
Carla, eu nu stiu nimic despre temperatura putin ridicata in sarcina, nu am auzit.Se poate. Stiu doar de ovulatie, dar eu personal nu am verificat niciodata cu metoda asta.
Va pup!!!
buna fetelor eu nu am facut nici un test de sarcina si nici nu cred ca il voi face am asa un sentiment ca nu am ramas nici de data asta asa ca astept sa vad daca vine CM.am o stare aiurea de cate ori vad ca incerc si nu se prinde nimic cred ca cineva nu vrea sa imi trimita si mie un sufletel sa fie langa mine.cred ca o sa zice-ti ca sunt cu capul dar asa ma simt eu azi dejamagita si suparata pe viata poate gresesc.dar.va pup fetelor
Buna fetelor!
Lolip, eu te inteleg perfect, si este normal sa te simti asa. Stiu ca toata lumea iti spune ( si mie imi spuneau la fel ) ca o sa vina bebe atunci cand este timpul potrivit. dar cand este timpul potrivit?? Eu m-am simtit suuper dezamagita dupa luna de miere, eram sigura ca am ramas, si cand mi-a venit ciclu pur si simplu am inceput sa plang... dupa aceea cateva luni nici nu m-am mai gandit la bebe, nu mai socoteam nicio perioada de ovulatie, nu am mai facut niciun test de sarcina. si nici asa nu a aparut bebe. acum, de 3 luni am inceput iar sa tin cont de ovulatie. si a 3a luna a fost norocoasa. nu cred ca exista o “ reteta” pentru a ramane insarcinata mai repede. eu sunt si slaba si multa lume imi spunea ca din cauza ca sunt asa slaba nu raman... si sunt slaba pentru ca asa am decis eu, nu pentru ca am un metabolism extraordinar ;))))) asa ca am hotarat sa las la o parte frustrarile mele din adolescenta care s-a terminat acum foooooarte multi ani, si sa ma ingras putin putin ;) ( in limita rezonabilului, bineinteles ) Si in plus, dupa cum am mai scris aici, am luat si eu si sotul profecund in aceste 3 luni. sincer nu stiu daca asta a ajutat, dar rezultatul final a fost un test pozitiv.
Stiu ca e greu, dar incearca sa te gandesti ca luna viitoare o sa fie!!!! Eu tin pumnii!!!!!
Va pup :*
Lolip, eu te inteleg perfect, si este normal sa te simti asa. Stiu ca toata lumea iti spune ( si mie imi spuneau la fel ) ca o sa vina bebe atunci cand este timpul potrivit. dar cand este timpul potrivit?? Eu m-am simtit suuper dezamagita dupa luna de miere, eram sigura ca am ramas, si cand mi-a venit ciclu pur si simplu am inceput sa plang... dupa aceea cateva luni nici nu m-am mai gandit la bebe, nu mai socoteam nicio perioada de ovulatie, nu am mai facut niciun test de sarcina. si nici asa nu a aparut bebe. acum, de 3 luni am inceput iar sa tin cont de ovulatie. si a 3a luna a fost norocoasa. nu cred ca exista o “ reteta” pentru a ramane insarcinata mai repede. eu sunt si slaba si multa lume imi spunea ca din cauza ca sunt asa slaba nu raman... si sunt slaba pentru ca asa am decis eu, nu pentru ca am un metabolism extraordinar ;))))) asa ca am hotarat sa las la o parte frustrarile mele din adolescenta care s-a terminat acum foooooarte multi ani, si sa ma ingras putin putin ;) ( in limita rezonabilului, bineinteles ) Si in plus, dupa cum am mai scris aici, am luat si eu si sotul profecund in aceste 3 luni. sincer nu stiu daca asta a ajutat, dar rezultatul final a fost un test pozitiv.
Stiu ca e greu, dar incearca sa te gandesti ca luna viitoare o sa fie!!!! Eu tin pumnii!!!!!
Buna fetele multumesc mult de incurajare eva.as vrea sa fiu mai optimista dar asta imi este firea dar acum mai este si cum vrea Dumnezeu, o sa mergem mai departe nu ne putem da batute asa cu una cu doua.va pup si iti doresc din suflet o sarcina usoara si nu te mai stresa asa tare nu face bine la bebe el are nevoie de liniste si o mama calma.va pup
Fetelor, la mine nu e nimic luna asta. Tocmai ce am fost la baie si incepe sa-mi vina. Poate a doua oara va fi cu noroc :). Trebuie sa fiu mai atenta la ovulatie pt ca acum avand data menstruatiei, socotind cand am avut contacte, imi dau seama ca am cam ocolit cele mai fertile 3 zile in august.
Sper totusi sa auzim vesti bune de la Lolip si Sorana :).
Sper totusi sa auzim vesti bune de la Lolip si Sorana :).
Sa dea Domnu sa venim cu vesti bune, poate sarcina evei va fi cu noroc si ptr noi si o vom urma.va pop
eva ana tu ce simptome mai ai in perioada asta?eu inca mai am cand si cand intepaturi la sani si cateodata si in uter?si mai am o sensibilitate la sani dar nu atunci cand ii ating, apare fara motiv la atingere nu am nici o jena nimic.pupici
Nu am foarte multe simptome inca... intepaturi scurte in partea de jos a abdomenului, dar putin diferite de cele de la ciclu, sanii ma dor cateodata, adica intepaturi scurte si destul de sensibili la atingere. Si imi este foarte somn...poate este si de la soare... ;) dar in fiecare zi ori am dormit de amiaz, ori seara in jur de 8-9 adorm...
Buna ! Va spun pe scurt problema mea.
Am 24 ani, nu am folosit contraceptive nu am avut interventii sau alte probleme, doar o rana pe col uterin descoperita acum 3 ani si cauterizata. Nu am probleme din punct de vedere al uterului sau ale ovarelor.
Am un ciclu menstrual care variaza intre 26-28 zile, luna de luna. Nu mi s-a intamplat niciodata sa nu imi vina menstruatia.
De aprox 1 an, insa nu in fiecare luna consecutiv, am prestat pentru a concepe un copil incepand cu ziua 10 pana in ziua 15, (in fiecare zi sau din 2 in 2 zile) Nu s-a intamplat nimic.
Luna aceasta am inceput sa folosesc teste de ovulatie. Surprise !! Am inceput cu ziua 10 negativ pana in ziua 16 negativ. Ovulatia nu s-a produs in termenul indicat ciclului meu menstrual, deci exista o faza luteala de aprox 10 - 11 zile ( in cazul in care ovulatia se va produce zilele urmatoare ). Crampe de ovulatie am din ziua 14, azi fiind ziua 16.
Daca faza luteala este scurta iar ovulatia este tarzie care sunt sansele sa pot ramane insarcinata ? Trebuie sa fac tratament hormonal sau este posibila o sarcina in situatia asta ?
Astept un raspuns !!! Poate cineva se afla in aceeasi situatie si are mai multa experienta !
Multumesc
Am 24 ani, nu am folosit contraceptive nu am avut interventii sau alte probleme, doar o rana pe col uterin descoperita acum 3 ani si cauterizata. Nu am probleme din punct de vedere al uterului sau ale ovarelor.
Am un ciclu menstrual care variaza intre 26-28 zile, luna de luna. Nu mi s-a intamplat niciodata sa nu imi vina menstruatia.
De aprox 1 an, insa nu in fiecare luna consecutiv, am prestat pentru a concepe un copil incepand cu ziua 10 pana in ziua 15, (in fiecare zi sau din 2 in 2 zile) Nu s-a intamplat nimic.
Luna aceasta am inceput sa folosesc teste de ovulatie. Surprise !! Am inceput cu ziua 10 negativ pana in ziua 16 negativ. Ovulatia nu s-a produs in termenul indicat ciclului meu menstrual, deci exista o faza luteala de aprox 10 - 11 zile ( in cazul in care ovulatia se va produce zilele urmatoare ). Crampe de ovulatie am din ziua 14, azi fiind ziua 16.
Daca faza luteala este scurta iar ovulatia este tarzie care sunt sansele sa pot ramane insarcinata ? Trebuie sa fac tratament hormonal sau este posibila o sarcina in situatia asta ?
Astept un raspuns !!! Poate cineva se afla in aceeasi situatie si are mai multa experienta !
Multumesc
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3vreau sa am un copil
- 2sarcina si chimioterapie
- 2implantul are cumva infuenta asupra sarcinii?
- 4Stafilococ auriu si sarcina
- 6vreau un bebe.
- 2mai vreau un bebe - favorizare conceptie
- 9ce analize sa fac pentru a verifica daca pot face copii?
- 3cat timp dureaza pana raman gravida?
- 7sunt ingrijorata, poate fi vorba despre o sarcina?
- 0ovare polichistice
- 7Am candida - pot sa am un copil?
- 1Hemoroizii şi o viitoare sarcina
- 7Sunt gravida?
- 2Implanturile mamare inainte sau dupa sarcina?
- 4Vreau un copil
- 3Sindrom posttrombotic si sarcina
- 2sarcina - ph ridicat si leucocite in urina
- 13E posibil sa fi ramas insarcinata?
- 6sunt insarcinata? imi doresc enorm un bebe..
- 0Sarcina
Mai multe informații despre: Schimbarea metodei contraceptive Pregatirea pentru sarcina sarcina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Diabetul gestational
- Avortul spontan
- Sarcina extrauterina - ectopica
- Icterele si sarcina
- Hipertensiunea indusa de sarcina - Preeclampsia si eclampsia
- Herpesul gestational (pemfigoidul)
- Hemoragia(metroragia) in sarcina
- Insomnia la gravide
- Sarcina heterotopică
- Afectiuni neuromusculare in sarcina
- Dieta in sarcina