Sfaturi sa raman insarcinata...va rog din suflet

2209 comentarii 1 2 ..... 293031 ..... 73 74 Înainte ›
0
12-05-2016, ora 19:44
Yoyo2
Nu este medic/terapeut
Yoyo2
Va doresc multa bafta, sansele exista dar depinde de organismul fiecareia si daca aveti probleme de sanatate sau nu, si eu folosesc aplicatia de pe telefon si datele sunt corecte pentru ca mereu coincid cu cele spuse de medic.Eu imi calculez zilele fertile si le respect de aproape un an dar tot nu am reusit sa raman insarcinata pentru ca am unele probleme pe care sper sa le rezolv cat mai repede si sa vina si bebele, ceea ce va doresc si dumneavoastra!
0
13-05-2016, ora 10:04
violetacato
Nu este medic/terapeut
violetacato
Multumesc pentru raspuns! Va doresc din suflet sa vina bebe! Imi puteti spune ce aplicatie folositi pe tel mobil care coincide cu spusele medicului ginecolog? Eu folosesc "jurnalul meu menstrual". Sa aveti o zi minunata!
0
13-05-2016, ora 12:18
Yoyo2
Nu este medic/terapeut
Yoyo2
Buna, aplicatia pe care o folosesc se numeste"calendarul menstruatiei" dar ma gandesc ca si aplicatia pe care o folositi dumneavoastra e buna, eu ma refeream la faptul ca zilele fertile calculate de aplicatie coincid cu cele calculate de medic dar oricum aceste zile pot fi calculate de fiecare femeie in parte doar ca imi este mai comod asa.Va doresc numai bine si peste 5-6 zile sa aveti o veste buna!
0
13-05-2016, ora 14:10
violetacato
Nu este medic/terapeut
violetacato
Multumesc din suflet pentru urare! Sa auzim numai vesti minunate! Va pup si sa aveti un week-end superb!
0
13-05-2016, ora 15:15
Yoyo2
Nu este medic/terapeut
Yoyo2
Asemenea, speram sa ne ajute Dumnezeu pentru ca ne dorim din tot sufletul!
0
17-05-2016, ora 00:02
alina_pyt
Nu este medic/terapeut
alina_pyt
Am 1 cutie si 1 folie de profertil barbati si 3 folii de profertil femei. Daca doreste cineva. Expira in 2017.le am cumparat in ianuarie 2016 dar nu mai am nevoie de ele
0
20-10-2016, ora 17:33
Aurisca
Nu este medic/terapeut
Aurisca
Ma puteri ajuta si pe mine, noi peste 2 saptamini facem nunta si nu ne protejam de de 2 luni as vrea sA ma ajutați cu sfaturi ce ar trebuie sa stiu pentru a ramine însărcinată ?
0
17-02-2017, ora 17:42
Hermosat
Nu este medic/terapeut
Hermosat
Buna fetele, Incerc de 2 ani sa am un bebe. am 31 de ani si nu pot ramane insarcinata desi am menstruatia regulata (la 29 zile)nu am luat niciodata anticonceptionale. Voi cat timp dupa contactul sexual stati cu bazinul ridicat asa incat spermei sai fie usor sa ajunga la destinatie? la mine am impresia ca lichidul seminal sta pasiv ne-ajungand in trompe. Orice sfat imi poate fi de ajutor. multumesc x
0
24-07-2017, ora 18:59
Ellyi
Nu este medic/terapeut
Ellyi
Salut fetelor!Vreau sa va spun si povestea mea.Un an si 4 luni in urma am avut operație la ovare (aveam chisturi pe ambele parti) ovarul din stinga mia fost scos de tot, iar dreptul a ramas decît o bucățică. Am urmat anticonceptionale vreo 4 luni dupa care am renunțat. Cind am mers la medic au apparut dinnou chisturi si pe bucatica ceea ramasa.De un an eu cu soțul incercam sa facem un baby, fara sanse.Doua luni in urma inainte sa'mi vina ciclu mi-am scos si eu calendarul care calculează ovulatia.Sa stiti cum am incercat dupa el Doamne a aparut minunea in viata noastră. Dupa actul sexual am stat cu bazinul ridicat vreo 20 minute.Va doresc din suflet la toate sa nu va pierdeți speranta, noi practic fara sanse eram, dar am crezut in bunul Dumnezeu si minunea a aparut.Fiti optimiste si credeți in voi si in puterea Domnului.
0
16-08-2017, ora 11:37
Andreea :*
Nu este medic/terapeut
Andreea :*
Buna,

Sunt nou venita pe acest forum si motivul pt care mi-am facut cont aici este pentru ca vreau sa impartasesc cu cat mai multe persoane experienta mea.
Pe scurt, timp de noua ani am incercat sa raman insarcinata, cu o pierdere de sarcina, cu zeci de analize si infertiliate neexplicabila.
In May 2017 am inceput, atat eu cat si sotul, sa luam Profertil, la recomandarea surorii mele. In August 2017, surpriza, menstruatia a intarziat si testul a iesit pozitiv. Nu stiu daca Profertil ne-a ajutat sau nu, tot ce stiu e ca dupa 2 luni si jum de luat Profertil am ramas insarcinata. Trageti voi concluziile acum.

Va pup si Doamne Ajuta tuturor! Inteleg perfect prin ce treceti dar nu va pierdeti speranta!
0
02-01-2018, ora 19:38
florentina bara
Nu este medic/terapeut
florentina bara
Buna. stie cineva daca ajuta profecund sa raman însărcinată??
1
08-01-2018, ora 17:46
Andreea De
Nu este medic/terapeut
Andreea De
Profecund ajuta foarte mult. Si eu si sotul meu am luat dupa ce doi ani nu am reusit sa raman insarcinata. Dupa 2 luni de tratament cu profecund am reusit.
1
24-01-2018, ora 10:14
Anasstasia
Nu este medic/terapeut
Anasstasia
Bună ziua,
Am și eu o nelămurire privind CM neregulat. În ultimul an mi-am verificat și notat CM și am observat ca nu este regulat ( 24-29 de zile ). Din dorința de a avea un copil în aceasta luna mi-am făcut toate analizele (inclusiv histerosalpinografia) care au ieșit f bine (atât  la mine cat si analizele partenerului). În ziua în care atât testele de ovulație cât și corpul "arătau " ca în următoarele 24-48 de ore sunt la ovulație am fost și la medic. În urma consultului mi-a zis ca nu am Cum sa fiu la ovulație deoarece. am fost, foliculul fiind mic ceea ce demonstra ca ori ovulul s-a eliberat ori urmează peste 7-8 zile (mi-a explicat ca în fiecare zi el creste cu.nu știu cât și din calculele lui i-a dat 7-8 zile).
Am revenit acasă,  am mai făcut 3 teste de ovulație (crezând ca e eroare la primul test...) însă la fel au iesit: pozitive. A doua seara am avut durerea de ovare, scurgerea si disconfortul care îmi apare lunar când știu ca sunt la ovulație.
         Intrebare: ce s-a întâmplat?  Exista posibilitatea ca dl dr sa nu fi văzut bine sau sa fi greșit eu interpretarea testelor/semnelor corpului meu?
Va mulțumesc mult!
0
05-02-2018, ora 21:16
Bbybebitza
Nu este medic/terapeut
Bbybebitza
Buna ziua am si eu o intrebare. În urma cu ceva timp am fost singura de cateva luni sunt cu cineva mia venit menstruatia regulat până luna trecută când a venit mai devreme cu 6 zile adica pe 16 ianuarie de culoare maroniu închis si a durat 3 zile iar luna aceasta mia venit pe 1 februarie cu 16 zile mai devreme tot de culoare maroniu inchis numai ca acum sunt 5 zile si inca curge dar in cantități mici, de la ce poate fi ? Eu cu partenerul nu ne protejăm deoarece ne dorim un bebe. Am luat si acid folic de 400, o pastilă pe zi poate fi si de la asta dereglarea ? Astept un raspuns urgent va multumesc.
0
27-02-2018, ora 13:38
11sorana11
Nu este medic/terapeut
11sorana11
Buna ziua fetele :), in legatura cu acidul folic...el nu afecteaza nici cum CM ( nu te ajuta in a ramane gravida, dar nici nu este o piedica), este bine sa il iei, atata timp cat, , lucrezi, , la a face un bebe. Daca sti ca ai acele, , dereglari, , cel mai bine ar fi sa mergi la medic si sa fac un control ginecologic... cine stie care ar fi cauza, dar nicidecum acidul folic. Am tot citit despre anumite creme, pozitii ( femeia sta cu bazinul sus dupa actul sexual)... si nu mai stiu ce sa cred. Noi incercam de mult timp...analizele sunt ok pt amandoi...dar nu se stie cauza de ce nu se intampla minuntea. Am facut pana acum si 2 fertilizari in vitro... :(, dar oricum nu ne oprim aici.
0
12-06-2018, ora 12:36
Cristian Baciu
Nu este medic/terapeut
Cristian Baciu
Puteti folosi diferite stimulente pentru a creste sansele de a ramane insarcinata. Gasiti aici: --------*

(*modificat de admin)
0
30-06-2018, ora 19:50
Arina 0
Nu este medic/terapeut
Arina 0
Am avut o sarcina care am intrerupto la 7 saptamini prin aspiratie cu vacum...din cauza ca embrionul sa oprit din evolutie.dupa cit timp pot sa incerc din nou sa fiu insarcinata...din experienteke voastre
0
12-07-2018, ora 01:07
11sorana11
Nu este medic/terapeut
11sorana11
Arina 0, normal poti ramane foarte rapid gravida ( dupa primul contact xx)., dar normal medicul ar spune sa treaca 3 luni. Mult succes :)
0
24-08-2018, ora 13:47
lolip2018
Nu este medic/terapeut
lolip2018
buna sunt noua pe forum dar am citit celelalte discutii am si eu o nelamurire, de 7 luni incerc sa raman insarcinata am fost la medic in ianuarie am facut toate analizele si au iesit ok..am primit tratament cu profecund deoarece la ecograf nu se vedea ca ovarul meu sar pregati pentru ovulatie.acasa am facut si eu teste de ovulatie si imi arata ca as avea ovulatie asta dupa ce am inceput tratamentul cu profecund.dar cu toate astea inca nu s-a produs minunea, stiu ca ar trebui sa ajung din nou la ginecolog dar am un program care nu imi permite.sa mai confruntat cineva cu problema ca a mea?
0
25-08-2018, ora 11:34
Eva Ana
Nu este medic/terapeut
Eva Ana
Buna Lolip2018. Din cate stiu eu este normal sa nu ai ovulatie in fiecare luna. Si eu iau profecund de vreo 3 luni, dar ma gandesc ca dureaza putin pana o sa mi se regleze ovulatia. sotul tau ia profecund? este destul de important sa ia si el. Si eu imi fac teste de ovulatie, dar am promis ca luna aceasta este ultima in care am facut. cred ca si stresul cauzat de toate testele astea au o influenta asupra faptului ca nu ramanem insarcinate... Eu mai mai exact o saptamana pana la data la care ar trebui sa imi vina urmatorul CM... SPERRRR sa nu mai vina :)))))))
0
25-08-2018, ora 14:17
lolip2018
Nu este medic/terapeut
lolip2018
Buna, eu am mai luat o perioada de 3 luni de profecund la inceputul anului impreuna cu sotul meu dar nu am avut nici un rezultat si nici testele de ovulatie nu se pozitivau.acum de la 1 aug am inceput sa iau din nou dar sotul meu nu a mai vrut sa ia si am facut teste de ovulatie si am avut rezultat pozitiv...acum sper sa se prinda nu ne ramane decat sa asteptam
0
27-08-2018, ora 19:12
Carla_34
Nu este medic/terapeut
Carla_34
Buna! Mai este cineva pe forum care incearca sa ramana insarcinata sau discutiile s-au mutat pe vreo pagina de Facebook? Am citit doar primele pagini ale subiectului, dar banuiesc ca toate fetele de atunci deja au copii mari :). In cazul meu, e prima luna in care nu mai folosim protectie, dar nu stiu daca am nimerit perioada fertila.
Deci...anyone else? :P
0
28-08-2018, ora 07:11
Eva Ana
Nu este medic/terapeut
Eva Ana
Buna Carla_34 :) eu mai incerc. Luna asta am urmarit ( iarasi ) ovulatia cu teste de ovulatie, am avut perioada fertila cam la 14 zile dupa prima zi a ciclului menstrual. Deci in 30 iulie prima zi a menstruatiei, in 13 ovulatia. Urmatorul meu ciclu ar trebui sa fie in 31 august, dar ieri am facut doua teste de sarcina ultrasensibile care se pot face cu 5 zile inainte de data probabila a menstruatiei. si la ambele a doua liniuta a iesit, dar mai stearsa.;))))) incerc sa nu ma bucur prea tare, si sa am rabdare pana in 1 septembrie sa mai fac un test. desi imi vine sa fac in fiecare zi.
spor si tie :)
0
28-08-2018, ora 07:20
Eva Ana
Nu este medic/terapeut
Eva Ana
Nu stiu daca exista o pagina de facebook pe care s-au mutat aceste discutii, dar este ciudat ca majoritatea discutiilor sunt foarte vechi. Daca afli ceva, let me know :))))))
0
28-08-2018, ora 13:28
Carla_34
Nu este medic/terapeut
Carla_34
Felicitari Eva Ana!!!. Sigur esti insarcinata, daca o sa repeti testul peste cateva zile a doua liniuţa o sa fie tot mai rosie.
Despre mine nu stiu ce sa zic, tot timpul am avut un ciclu de 24 de zile dar in ultimele 2 luni a fost de 28 de zile. Luna asta a fost foarte ciudata. Am avut menstruatia pe 10 august si trebuia sa ovulez (la ciclul meu de 24 de zile) in 20 august. Desi nu am avut niciun simptom de ovulatie, am avut un contact. Apoi peste 4 zile (in 24) am simtit niste dureri in partea dreapta si am avut si mucus asa ca iar ne-am pus la treaba. In 26 m-am trezit cu niste dureri de burta ingrozitoare (crampe in partea de jos ca si cum mi-ar veni menstruatia) ce au durat toata ziua + ceva mucus dimineata. Seara iar pe cai. In 27, ieri, nicio durere de burta, doar ca a inceput sa ma doara un sfarc de imi vine sa umblu dezbracata. Plus ca sunt destul de irascibila ceea ce la mine e un semn ca se apropie menstruatia.
Daca mai faci un test pe 1 sept anunta-ma si pe mine, dar sunt sigura ca e pozitiv
0
28-08-2018, ora 14:27
Eva Ana
Nu este medic/terapeut
Eva Ana
:)))) nu mai astept pana pe 1 septembrie, nu mai am rabdare, ma duc maine la o clinica si fac testul acela de sange. Este cel mai sigur, si se poate face la 7-10 zile de la ovulatie. As vrea sa stiu pentru ca plec in concediu si daca sunt gravida, sa am si mai multa grija de mine :))))).
Eu cred ca cel mai bine este sa iti urmaresti ovulatia cu teste de ovulatie. Ca sa stii sigur, si cel mai bine sa incepi sa le faci imediat dupa ce iti trece ciclul. Saaaauuuu, si mai sigur, si asa nici nu te mai stresezi cu atatea teste, ar fi sa aveti contacte din 2 in 2 zile, incepepand imediat dupa ciclu. Asa nu ai cum sa ratezi :))))))))))))). Nu uita sa iei acid folic !!! Eu de trei luni am luat Profecund, care ajuta la reglarea ciclului si a ovulatiei, dar contine si acid folic, iar de ieri iau Elevit 1, sunt vitamine prenatale care contin o cantiate mai mare de acid folic + fier, iod, etc.
cat despre starea mea. sunt extraordinar de irascibila, imi vine sa plang din orice, ma dor sanii foarte tare, si cateodata ma doare burta in partea de jos. dar intepaturi scurte. nu stiu ce sa spun. acestea sunt si simptome care anunta menstruatia, dar si sarcina. sa vedem. scriu maine dupa ce aflu rezultatul. ;)
0
28-08-2018, ora 19:14
Carla_34
Nu este medic/terapeut
Carla_34
Astept atunci vesti maine. Si eu, in locul tau, nu as mai fi avut rabdare. Eu am inceput sa iau acid folic acum 2-3 saptamani doar. Mai stau 2 luni fara teste de ovulatie si daca pana atunci nu iese nimic o sa-mi cumpar.
Pupici
0
29-08-2018, ora 08:41
lolip2018
Nu este medic/terapeut
lolip2018
buna fetelor vad ca incet incet mai apar fete noi, macar asa mai avem cu cine sa mai discutam si sa mai impartasim dorinta de a avea un bebe.eva ana cam la cate zile de la ovulatie ai avut primele semne?si eu astept ca pe ace sa vad daca sa prins ceva luna asta tinand cont ca am avut testul de ovulatie pozitiv ceea ce pana acum nu se intamplase.abea astept sa aflu rezultatul de la tine sa de Dumnezeu sa fie pozitiv.va pup si sper sa intram mai des sa discutam.
0
29-08-2018, ora 09:55
Eva Ana
Nu este medic/terapeut
Eva Ana
Buna fetelor, si eu ma bucur ca ne adunam :)))))
Lolip, eu am avut ovulatia in 13 august si am inceput sa am semne cam dupa 8-10 zile.. dar semnele acestea seamana un pic cu semnele care anunta menstruatia.Sani foarte durerosi, sunt super irascibila si am mici intepaturi in partea de jos a burtii ( acestea mi se par putin altfel decat cele care anunta menstruatia). Astazi am fost sa fac test de sange hcg. ca sa fiu sigura. daaaar, cei de la clinica la care am fost trimit probele altundeva, asa ca dureaza pana vineri, chiar luni.de “suparare”m-am dus si am mai luat un test de sarcina, si a iesit a doua liniuta un pic mai evidenta ( cel putin asa mi se pare mie ;)))) )
0
29-08-2018, ora 10:43
lolip2018
Nu este medic/terapeut
lolip2018
doamne ajuta sa fie un bebe.eu sunt sigura ca este asa ca eu te felicit de pe acuma. dar astept sa ne spui si rezultatul de la testul de sange.eu am avut testul de ovulatie pozitiv in a 15 zi de la CM asa ca eu mai am de asteptat pana la primele semne daca ar fi sa fie.sper din toata inima sa fie bine si la mine deoarece ne dorim tare un bebe dar acum este cum vrea Dumnezeu.pupici si asteptam vesti dar eu zic ca poti sarbatori...
Adaugă un comentariu / răspuns
2209 comentarii 1 2 ..... 293031 ..... 73 74 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pregătirea pentru sarcină
  • Menstruația peste sarcină
  • Vaccinarea în timpul sarcinii
  • Sarcina după 35 de ani
  • Poziții de somn în sarcină
  • Sarcina și toxoplasmoza
  • Sarcina și răceala
  • Constipația în timpul sarcinii
  • Sarcina si fericirea
  •