Sfaturi sa raman insarcinata...va rog din suflet

Și eu am ovulație dar mi-a fost recomandat de doctor. Chiar cred în profecund și am citit despre multe cazuri cu final fericit după acest tratament. E prima luna când luam amândoi și sper sa se întâmple.

Anitta bafta...incearca daca asta te motiveaza ! Mie mi-a recomandat myo-sun insa nu vreau sa trec pe astea inca...pentru ca sunt sigura ca va fi bine pana la urma !! Astept sa treaca si ziua de maine !!
Carla tu cum esti cu ovulatia luna asta, e ok ?
Carla tu cum esti cu ovulatia luna asta, e ok ?

Salutare fetelor si eu iau profecund de 3 luni am intrat in a patra luna si a inceput sa ia si sotul meu dar deocamdata nu sa intamplat minunea asteptam poate o sa fie am zis sa iau o perioada de 6 luni daca nu se intampla mergem din nou la doctor.pe mine profecund ma ajutat sa am ovulatie poate o sa ne ajute sa facem si un bebe cine stie important este sa nu ne pierdem speranta.va pup

Bună fetelor! Azi ar trebui sa vina și cred ca va veni deoarece am dureri de menstruație! Încă nu i târziu, sunt a 29 zi dar mi a venit și la ziua 31 în urma cu doua luni!

Pai am făcut un test Viola sâmbăta care se face în a 8 a zi de la concepție, este super sensibil, mai sensibil ca barza ultrasensibil și mi a ieșit negativ!

Maria chiar am spus acum ceva timp ca, dupa 6-14 zile de la ovulaia are loc implantarea blastocitului in uter...
Nu ai de unde sa stii in ce zi se implanteaza in uter de asta se pune acest termen de 14 zile pana la testare standard !! Tepeta testul peste cateva zile !! :*
Nu ai de unde sa stii in ce zi se implanteaza in uter de asta se pune acest termen de 14 zile pana la testare standard !! Tepeta testul peste cateva zile !! :*

Diana eu astept ovulatia pe duminica, avand in vedere ca ieri aveam un folicul de 9mm pe ovarul drept. Azi am facut primul test de ovulatie si a iesit negativ dar acum seara am avut secretie tip albus de ou, asa ca habar n-am ce se intampla.
Azi mi-au venit rezultatele de la papanicolau, am fost iar la primul medic dupa ele si iar a insistat ca sa vin la el dupa un an de incercari ca totul este ok, el e sigur ca o sa raman inainte sa se implineasca anul.
Maria iti tin pumnii, sper sa spargi gheata pe forumul asta ca de mult nu am mai intalnit un test pozitiv.
Azi mi-au venit rezultatele de la papanicolau, am fost iar la primul medic dupa ele si iar a insistat ca sa vin la el dupa un an de incercari ca totul este ok, el e sigur ca o sa raman inainte sa se implineasca anul.
Maria iti tin pumnii, sper sa spargi gheata pe forumul asta ca de mult nu am mai intalnit un test pozitiv.

Anitta, noi incercam de 3 luni, din august. Nu am mai fost niciodata insarcinata, tot timpul ne-am protejat. Nu am avut nici alte boli, chisturi, papanicolau intotdeauna mi-a iesit bine. Luna viitoare o sa fac si dozarile hormonale si sotul spermograma si daca e totul bine, ma mai linistesc si eu :))

Diana dar semne de menstruatie Ai? Adică acele crampe de dinainte? Pentru ca stiu ca si tu la fel ca si mine si Maria avem inainte cu cateva zile semne, eu v.am spus si data trecută, atunci cand nu ma mai doare nimic o sa imi pun semne ca as putea fi gravidă, oricum va tin pumnii, atat tie cat si Mariei, sper sa dati una din voi vestea acum, iar pana la Moș Crăciun sa o dam toate!
Eu am decis să nu incep nici luna asta cu profecundul si sa mai stau putin pentru ca am teama ca nu o sa mai am ovulatie.
Fetelor voi ati monitorizat temperatura?
Va pup si va doresc o seara frumoasa!
Eu am decis să nu incep nici luna asta cu profecundul si sa mai stau putin pentru ca am teama ca nu o sa mai am ovulatie.
Fetelor voi ati monitorizat temperatura?
Va pup si va doresc o seara frumoasa!

Carla, de ce se fac dozarile hormonale? Ma gandesc ca 3 luni chiar nu este mult...adica daca treceau 6 cred ca mai era cum mai era, chiar dacă se spuna ca dupa 1 an... nici eu nu am rămas niciodată însărcinată, probabil si de asta imi pun 1000 de intrebari.
Pupici!
Pupici!

Anitta nu am crampele acelea... tocmai de asta sper !! Sper sa nu inceapa sa ma doara nici maine !! Succes si tie Maria ! :*

Anitta, stiu ca analizele hormonale se fac dupa 6 luni de incercari ( in cazul meu ca am 35 de ani) dar eu le fac luna viitoare, dupa 4 luni, ca asa sunt eu stresata de felul meu si nu ma linistesc pana cand vad daca totul e in ordine :)).
Diana cand o sa faci testul? Joi, vineri...? Am emotii pt tine :).
Diana cand o sa faci testul? Joi, vineri...? Am emotii pt tine :).

Fetelor, va mulțumesc de încurajări, sa speram ca va fi bine! Va țin pumnii la toate și sa auzim doar vesti bune! Va pup!

Aaa ok Carla. Baftă!
Diana si Maria asteptam vești. Am emotii pentru voi!
Va pup!!!
Diana si Maria asteptam vești. Am emotii pentru voi!
Va pup!!!

Carla, nu stiu daca va mai fi nevoie sa il fac caci au inceput si durerile de burta de dimineata

Bună ! Astăzi am fost sa imi iau sânge pt analize de tombofilie..si I-am cerut doctorului sa imi dea si pt anticorpi antispermatici. Testul inca nu l-am făcut, mai astept cateva zile. Diana capul sus următoarea luna va fi cu noroc.va pup!

Mia sper sa iasa analizele asa cum iti doresti !! Multumesc !! Si noi facem spermograma luni !! :*

Au sosit ceva rezultate si sunt un pic nedumerită, am făcut și progesteronul si mi-a iesit 1.57. Astăzi sunt in ziua 23. Mi se pare c-am mic. Ar trebui să fiu în faza luteala sau greșesc?
Valorile de referință:
faza foliculara
• faza ovulatorie
• faza luteala
• postmenopauza
0.18 – 2.84
0.38 – 38.1
5.82 – 75.9
<0.16
Valorile de referință:
faza foliculara
• faza ovulatorie
• faza luteala
• postmenopauza
0.18 – 2.84
0.38 – 38.1
5.82 – 75.9
<0.16

Mia da este cam mic, la limita. Posibil sa fie asta cauza pentru care nu ai ramas insarcinata. Dar ai spus ca ai luat si Duphaston nu, deci ar fi trebuit sa fie mult mai mare...oricum nu fi suparata, chestiile astea se trateaza imediat, macar bine ca ai descoperit o cauza decat sa fie toate bune si sa fie infertilitate neexplicabila !! :*

Diana, o sa merg cu rezultatul la doctor. eu ma asteptam sa fie mult mai mare având în vedere că ultimele două pastile de duphaston le-am luat aseară. Luna asta o sa incerc sa nu mai iau nici o pastilă nici macar faimosul profertil.

Celelalte analize hormonale au iesit ok ? Sau doar progesteronul l-ai facut ??
Maria tu ce faci ? Cum esti ? Ai vreo veste ?? Eu inca nu...ma simt epuizata !
Maria tu ce faci ? Cum esti ? Ai vreo veste ?? Eu inca nu...ma simt epuizata !

Acum doar progesteronul l-am făcut.. celelalte le-am refăcut în septembrie si sunt ok. Tot in septembrie am refacut si progesteronul si ieșise 18.24 pe acesta l-am făcut în ziua 21. Dar totusi mi se pare o scădere drastică. Ma bate gândul să îl refac.

Refa-l si nu mai lua pastile !! Poate din cauza asta s-a dereglat...eu nu prea cred in ele

Mia si eu il vad cam mic. Dar esti sigura ca ai ovulat? Vazand temperaturile bazale pe care le-ai pus acum cateva zile, eu tind sa cred ca esti tot in perioada foliculara inca.
Diana, inca nu a venit menstruatia?
Maria, ai noutati?
Diana, inca nu a venit menstruatia?
Maria, ai noutati?

Am făcut 2 eco una in ziua 12 si una in ziua 14 iar la ultima doctorul mi-a zis ca nu mai am foliculi si ca am ovulat... nu stiu ce sa mai cred.

Pai atunci in ziua 12 trebuia sa ai cel putin un folicul de 20-22 mm ca sa fi ovulat pana in ziua 14, cand zice el ca ai ovulat.
Oricum unii medici nu stiu pe ce planeta traiesc. Mie in ziua 10 a CM mi-a spus ca am ovulat deja si stiu sigur ca nu e adevarat, o sa ovulez doar weekendul asta prin ziua 16 a CM. Daca ai luat temperatura corect + valoarea mica la progesteron+ ca ai luat progesteron in faza foliculara, eu cred ca din cauza asta inca nu ai ovulat. Nu mai lua nimic, lasa corpul sa-si urmeze ritmul si sigur vei ovula.
Oricum unii medici nu stiu pe ce planeta traiesc. Mie in ziua 10 a CM mi-a spus ca am ovulat deja si stiu sigur ca nu e adevarat, o sa ovulez doar weekendul asta prin ziua 16 a CM. Daca ai luat temperatura corect + valoarea mica la progesteron+ ca ai luat progesteron in faza foliculara, eu cred ca din cauza asta inca nu ai ovulat. Nu mai lua nimic, lasa corpul sa-si urmeze ritmul si sigur vei ovula.

Fetelor, deocamdată nu am nici o veste, nu am mai scris ieri deoarece am fost la urgenta cu mami (colica biliara), în rest ma simt bine, ma mai doare din când în când burtica (pe reprize de 1 minut) dar alte simptome nu am, dacă nici azi nu vine, mâine dimineață am sa mi fac un test! Doamne ajuta sa nu vina! Va pup fetelor!

buna ziua, bine v-am gasit! Ma bucur sa fac parte din acest grup minunat. Am citit cu drag toate comentariile. Am si eu o intrebare: eu am menstruatia regulata la 25 zile, din august am inceput sa lucram la capitolul bebe, imi monitorizez ovulatia cu teste, ieri am facut un test si ambele linii erau foarte pronuntate, azi dimineata la fel... sa inteleg ca inca ovulul nu s-a eliberat? oricum "intalnire" cu sotul am abia astazi pt. ca a fost plecat :P. Voi ati patit la fel? teste de ovulatie pozitive 2 zile?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11alergie in timpul sarcini
- 2sarcina si chimioterapie
- 4Stafilococ auriu si sarcina
- 4Pot sa raman Insarcinata
- 3voi reusi sa am din nou un copil ?
- 6sarcina si diabetul insipid ?
- 5dureri abdominale si de mijloc in timpul sarcinii
- 1sarcina dupa tratament tbc
- 3dereglari hormonale, dar imi doresc un copil
- 5Sfat pentru a ramane insarcinata
- 3vrau sa raman insarcina.. incerc de 2 luni si nimic
- 0Pauza anticonceptionale, dereglare sau sarcina?
- 2Implanturile mamare inainte sau dupa sarcina?
- 7puls ridicat in timpul sarcinii
- 1negii genitali si sarcina
- 0Incercare de un an de a face copil
- 1Sarcina sau raceala?
- 2as dori un baietel!
- 9insarcinata primul trimestru sotul are sifilis latent si posibil hpv
Mai multe informații despre: Schimbarea metodei contraceptive Pregatirea pentru sarcina sarcina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Diabetul gestational
- Avortul spontan
- Sarcina extrauterina - ectopica
- Icterele si sarcina
- Hipertensiunea indusa de sarcina - Preeclampsia si eclampsia
- Herpesul gestational (pemfigoidul)
- Hemoragia(metroragia) in sarcina
- Insomnia la gravide
- Sarcina heterotopică
- Afectiuni neuromusculare in sarcina
- Dieta in sarcina