Sfaturi sa raman insarcinata...va rog din suflet

2209 comentarii 1 2 ..... 585960 ..... 73 74 Înainte ›
0
03-01-2019, ora 21:23
Maria Liliana
Nu este medic/terapeut
Maria Liliana
Mulțumesc lolip! Intradevar, ma doare sufletul, sincer! Doamne ajuta sa veniți voi cu niște rezultate pozitive!
0
03-01-2019, ora 22:08
Maria Liliana
Nu este medic/terapeut
Maria Liliana
Anitta nu mi a spus o cauza anume, a spus ca avortul spontan este foarte des întâlnit, avortul spontan în primul trimestru de multe ori este din cauza unei anomalii cromozomiale dar nu exista o explicatie clara a pierderii sarcinii, asa mi a spus! Se poate face avort în primul trimestru din mai multe puncte de vedere, dar nu se știe cu exactitate ce anume a produs acest avort! :(((((
0
03-01-2019, ora 22:16
Mia3
Nu este medic/terapeut
Mia3
Off fetelor numai vești proaste am auzit.. Eu am fost la camera de garda ca tot nu mi-a venit si nu sunt însărcinată iar medicul de acolo m-a trimis la endocrinolog si mi-a zis ca din pacate fara inseminare din punctul lui de vedere nu am alta șansă de a ramane însărcinată.
0
03-01-2019, ora 22:56
Anitta74
Nu este medic/terapeut
Anitta74
O sa fie bine Maria!
Declar si eu z1...din pacate.
Nu vreau sa trec prin ce treci tu dar macar tu poți sa faci...eu inca nu știu daca pot face vreodata:( Pentru asta lupta. Ridică-te si ia-o de la capat. Eu nu stiu cata putere o sa mai am...a trecut deja prea mult timp si nu mai am putere. Nu am putere sa merg iar la doctor sa aflu ca am cine stie ce...parca nu sunt in stare...nu su t pregatita ptr o veste de genul...Tot mai trag de timp, cu sperante, dar degeaba, o noua luna...o noua dezamagire...
0
03-01-2019, ora 23:10
Alina E
Nu este medic/terapeut
Alina E
Anitta si eu sunt exact ca si tine.trag de timp si tot sper. Parca nu-mi vine sa cred ca trec eu prin asta, ca e posibil sa ajungem la inseminare, nu-mi vine sa cred si in acelasi timp bucuria asta pe care stiu ca as trai-o daca as ramane mi se pare de neatins...Nici nu mai stiu cum sa ma exprim. Tind inca sa cred cu tarie ca toate se intampla la timpul lor!
0
04-01-2019, ora 03:30
Maria Liliana
Nu este medic/terapeut
Maria Liliana
Asa este fetelor! O sa încerc sa fiu tare, cât pot! Mi se rupe sufletul, dar ma gândesc ca în tot răul este și un bine și ca poate Dumnezeu m a ferit de ceva mai rău! Doamne ajuta fetelor sa fie totul bine! Va pup și nu va pierdeți speranța!
0
04-01-2019, ora 09:15
lolip2018
Nu este medic/terapeut
lolip2018
Neata fetelor din pacate a venit si CM, sunt si eu la acelasi sentiment ca voi dar nu trebuie sa ne pierdem speranta am auzit persoane care au ramas natural dupa ani de tratamente si cand au renuntat sa intamplat minunea asa ca eu cred ca Dumnezeu ne rezerva ceva bun chiar daca noi credem ca ne-a uitat.capul sus si sa nu ne dam batute.adevarul ca eu sunt pregatita si pentru a nu avea copii si sotul meu la fel noi am avut discutia asta de inainte sa ne casatorim si sa ne apucam de treba.va pup
0
04-01-2019, ora 09:27
Diana.dianaa
Nu este medic/terapeut
Diana.dianaa
Oof Maria... imi pare atat de rau... nici nu stiu ce sa spun :( Deci din cauza asta erau sangerarile ? Fii tare !!! Si eu astept sa merg peste 2 saptamani la eco sa vad, sper sa fie totul bine... :|
0
04-01-2019, ora 10:05
Maria Liliana
Nu este medic/terapeut
Maria Liliana
Diana, se pare ca din aceasta cauza erau sângerările. :(( Sa speram ca la tine o sa decurgă totul bine! Imediat treci de trimestrul 1 și atunci ești mai în siguranță! Lolip, sincer îmi pare rău! Poate totuși, vorba ta, apare când te gândești mai puțin! Doamne ajuta!
0
04-01-2019, ora 10:41
Anitta74
Nu este medic/terapeut
Anitta74
Lolip voi ati facut toate analizele? La noi problema este frica de a le face. Eu una am de gand sa merg sa fac hsg si dupa restul... tu ai facut hsg?
0
04-01-2019, ora 11:24
Diana.dianaa
Nu este medic/terapeut
Diana.dianaa
Anitta fa ce simti...daca simti ca o sa fie bine pana la urma, nu le fa, mai asteapta cateva luni.
Daca nu, ia-ti inima in dinti si merge-ti la analize, cu curaj ! E mai bine acum, decat sa fie prea tarziu !! Am auzit ca multe dintre ele le poti face si prin casa de asigurari cu bilete de trimitere de la ginecologie.
Important e sa faci ceva sa te linistesti. Poate n-ai nimic si dureaza mai mult, te incadrezi la femeile care reusesc mai greu... fii mai pozitiva putin si zi ca “ am sa reusesc in maxim 2 luni “.
Eva tu esti bine ? Cum e cu membranele ?
0
04-01-2019, ora 11:57
IONI225
Nu este medic/terapeut
IONI225
Off fetelor, imi pare sincer rau pentru toate vestile rele si mai ales pt tine Maria. Incearca sa fii tare, nu iti pierde speranta si in timpul asta cat o sa stati cuminti incearca sa iti pui ordine in ganduri si sa te relaxezi. O sa vezi ca D-zeu ne va da la toate cate un bebel atunci cand ne vom astepta mai putin. Trebuie doar sa credem si sa nu ne pierdem speranta.

Anitta, da este mai bine sa iei un Ketonal inainte de Hsg dar in Uk nu se gaseste. Aici doctorii nu iti spun prea multe, trb sa astept programarea la ginecolog. La insistentele mele mi-au spus doar ca trompa dreapta se deschide un pic mai greu dar banuiesc ca pana la urma a trecut substanta cu bine. Ma linistesc cu gandul ca nu este nimic blocat si poate poate am o sansa mai mare in urmat 2 luni.

Va imbratisez cu drag si spor la bebelit :D
0
04-01-2019, ora 12:29
lolip2018
Nu este medic/terapeut
lolip2018
Anitta ne-am impotmolit la spermograma sotului daca reusim sa o facem pe a lui o sa repet si eu analizele mele ca deja a trecut un an de cand le-am facut si apoi ar trebui sa trecem la next level dar poate anul asta o sa fim mai hotarati.pwp
0
04-01-2019, ora 12:32
Anitta74
Nu este medic/terapeut
Anitta74
Da. Este bine ca sotul tau vrea sa faca spermograma...eu nu reusesc sa il conving pe al meu sub nicio forma:( o sa fac eu tot ce tine de mine si dupa poate reusesc sa il conving si pe el.
0
04-01-2019, ora 13:04
Maria Liliana
Nu este medic/terapeut
Maria Liliana
Mulțumesc Ioni pentru incurajare! Fetelor sa speram ca anul acesta o sa fie mai bun, deși la mine a cam început prost... Va pup si sa auzim doar vesti bune ca deja veștile rele au întrecut măsura! Va pup!
0
04-01-2019, ora 14:03
Carla_34
Nu este medic/terapeut
Carla_34
Offf Maria, imi pare tare rau, nu am cuvinte. E ingrozitor ca trebuie sa treci prin asta. Nu stiu daca te ajuta informatia asta dar sa stii ca aproape toate sarcinile oprite inainte de saptamana 8 se opresc pt ca au un defect cromozomial. Partea buna e urmatoarea data o sa obtii sarcina destul de usor si sigur va fi viabila. Sunt enorm de multe cazuri asa. Capul sus ca sunt sigura ca anul asta vei ramane din nou si totul va fi bine.

Lolip, ce sa faci? Alta luna, alta incercare, asta e...intr-o buna zi o sa se intample.

Mia dar pe ce baza ti-a spus medicul ca numai prin inseminare poti ramane insarcinata? Ti-a facut ceva analize sau numai ca asa i-a venit lui? Inseminarea se recomanda de obicei cand sunt probleme de natura masculina in cuplu, dar probabil in cazul tau e ca ar fi mai usor sa iti monitorizeze ovulatia asa...

Anitta dar de ce nu vrea sa faca sotul tau spermograma? Nu vrea sa stie rezultatul sau ii e groaza sa mearga la clinica? Nu e asa mare lucru...Daca aveti o clinica in oras poate sa o faca acasa si intr-o ora maxim trebuie sa ajunga mostra la clinica pt analiza. Apropo de spermograma, ieri am fost cu sotul la androlog cu rezultatele la spermograma si sperma lui e ok, a spus sa nu ne facem griji in privinta asta. Mai raman eu cu hibele mele :).
0
04-01-2019, ora 15:18
Maria Liliana
Nu este medic/terapeut
Maria Liliana
Carla, mulțumesc mult pentru susținere! Te pup
1
04-01-2019, ora 17:20
Eva Ana
Nu este medic/terapeut
Eva Ana
Diana, la mine totul in regula, tocmai ma intorc de la Bucuresti de la al doilea control, membranele sunt ok, bebe si lichid in parametrii normali. Pot sa ma linistesc insfarsit, ca am avut 2 saptamani.
0
04-01-2019, ora 22:01
Anitta74
Nu este medic/terapeut
Anitta74
Sa stiti voi fetelor ca multe persoane atunci cand nu s-au mai gandit/asteptat au obtinut sarcina...cred ca ar fi cazul sa ne detașam puțin fetelor, sa nu ne mai gandim la ovulatie sau sa nu mai tinem cont cand trebuie sa vina ciclul ala nenorocit! Eu am o stare de zici ca sunt in doliu, am un sentiment tare urat...ma simt de parca sunt stearpa si asa o sa fie pana la final...nu stiu cum sa descriu ce simt...si imi pare atat de rau fetelor ca nu mai pot sa ma bucur de moment(dragoste) pentru ca sunt al naibii de stresata sa raman odata.!.!. Imi este atat de dor de mine acum un an, imi este dor de relatia mea de dinainte de decizia sa obtinem sarcina asta imposibila...imi este dor sa ma iubesc cu sotul meu, imi este dor sa facem dragoste...imi este dor pana si de momentul in care adormeam unul in bratele celuilalt si asta pentru ca su ntem prea cu gandul acolo, prea stresati pe chestia asta, prea ofticati ca nu se intampla odata! Dar nu stiu si nu imi dau seama cum sa gasesc o cale sa ma detasez, sa se duca naibii gandurile astea macar pana se face un an de incercari ca sa stiu si eu o treaba! oricum asa mult nu mai e...:( dar...as vrea sa se intample odata ceva. Am inceput anul mai negativista decat eram si nu stiu unde o sa ajung...
Sa vina odata ziua aia sa vorbim toate de primii pasi ai bebelusilor nostri sau de primul gangurit ca o astept de numai pot!!
Sper ca nu v-am plictisit prea rău dar parca acum ma simt mai bine ca am reusit sa mai scot din mine supararea. Va pup si weekend placut fetelor!
0
04-01-2019, ora 23:18
Maria Liliana
Nu este medic/terapeut
Maria Liliana
Te cred Anitta, ii frustrant când vezi ca altele rămân un doi iar după fac avort ca nu și l doresc și altele se chinuie ani întregi pentru a obține o sarcina! Dar nu avem ce face, Dumnezeu le rânduiește le toate!
1
04-01-2019, ora 23:25
Maria Liliana
Nu este medic/terapeut
Maria Liliana
Vreau sa va spun ca azi a început eliminarea... Nu pot sa va descriu în cuvinte ce durere a fost atât sufletește dar mai ales trupește! Niște contracții de îmi venea sa mi smulg pur și simplu parul din cap, ameteam de la durere... Nu doresc nimănui sa treacă prin ce trec eu în aceste momente dificile! Acum
este bine ca s a mai oprit din durere dar timp de 3 ore am avut pot spune travaliu.. Am avut contracții foarte mari cu pauza de doar câteva secunde... Pff am crezut ca nu mai trece... Am eliminat țesuturi și cheaguri destul de mari! Acum mâine o sa urmeze o noua etapa, deoarece aceste contracții le provoacă o fiola care trebuie sa o iau dimineața și seara... Din suflet îmi doresc sa se elimine tot și sa nu ajung la chiuretaj, dacă tot ma chinui! Va pup fetelor!
0
05-01-2019, ora 08:56
Anitta74
Nu este medic/terapeut
Anitta74
Doamne Maria am simtit ca mi se rupe sufletul cand am citit.Fii puternica! Sa dea Dumnezeu sa fie bine! Ai grija de tine! Te imbratisez de la distanta!
0
05-01-2019, ora 10:01
Maria Liliana
Nu este medic/terapeut
Maria Liliana
Anitta, mulțumesc! Doamne ajuta sa fie bine pana la urma! Te îmbrățișez și te pup!
0
05-01-2019, ora 13:21
Diana.dianaa
Nu este medic/terapeut
Diana.dianaa
Maria :( va fi bine, vei obtine peste cateva luni o noua sarcina si va fi totul bine de data aceasta...anomaliile cromozomiale se intampla o singura data...fii puternica, Dumnezeu stie de ce a ales aceasta cale, decat sa fie bolnav si sa va chinuiti o viata intreaga. Se poate intampla oricui, din pacate nu putem schimba destinul...
nu te invinovati, nu este vina nimanui pentru asta ! Multa putere sa treci peste si tu si sotul tau. Te pup...
1
05-01-2019, ora 14:05
Maria Liliana
Nu este medic/terapeut
Maria Liliana
Diana, îți mulțumesc pentru încurajări! Asa este, Dumnezeu m a ferit de ceva mai rău, sunt sigura, toate au un scop! Te pup și te îmbrățișez!
0
07-01-2019, ora 20:34
Ancadenis
Nu este medic/terapeut
Ancadenis
Buna seara! Imi cer scuze pentru greselile de ortografie ! As vrea sa va povestesc si eu istoria mea. Am un baietel de 8 ani pana aici totul super in octombrie am primit vetará ca dupa 2 ani o sa fim pariniti sin Nou. Toti súper fericiti, mai ales baiatul. Totul a fost foarte bine pana in ziua 3 de ianuarie cand la dublu test am primit vestea ca bebé sa oprit din evolutie la 11 saptamani si 5 zile. Ce a urmat a fost groaznic. Acuma trebuie sa ii vb cu baiatul sa ii dam vestea si sa vedem daca mai vrem sau nu alt bebe. Eu nu ma vad capabila inca doar ca sotul isi doreste mult si cu asta ma incurajeza ca peste 2 luni o sa facem alt bebé ! Doar ca eu nu stiu daca mai vreau sau pote e frica
0
08-01-2019, ora 11:17
AndreeaCri
Nu este medic/terapeut
AndreeaCri
Buna fetelor! Va urmaresc de ceva timp, am fost si eu in situatia voasta imi doaream f mult un bebe, si au venit 2 am ramas insarcinata cu gemeni. Daca sunteti in apropiere de Alba Iulia este un medic super bun pentru tratamente pt a ramane insarcinata.
Eu eram foarte stresata ca nu raman si dupa ce m-am linistit si nu m-am mai gandit am si ramas dupa o luna.
0
08-01-2019, ora 16:44
Carla_34
Nu este medic/terapeut
Carla_34
Ancadenis imi pare rau...
In primul rand tu trebuie sa fii pregatita atat sufleteste si fizic sa incerci pt o noua sarcina. Nimeni nu te obliga ca peste 2 luni sa ramai din nou. Pe tine sigur te-a afectat pierderea sarcinii mai mult decat pe sotul tau, asa ca nu ar trebui sa decida doar el cand sau daca veti avea urmatorul copil. Cand esti tu pregatita, nu e nicio graba sau daca nu mai vrei, asta e, ii explici si sotului si gata.

AndreeaCri, felicitari pt sarcina! Ai obtinut-o natural?
Am o prietena in Alba Iulia care incearca de ani buni si nu reuseste, ai putea sa-mi dai numele doctorului? Are cabinet in Alba Iulia?
0
08-01-2019, ora 21:06
AndreeaCri
Nu este medic/terapeut
AndreeaCri
Carla_34 Multumesc! Da natural! Doctorul se numeste Lancranjan are cabinel la gynlife in alba iulia.
0
08-01-2019, ora 21:44
Victoria@
Nu este medic/terapeut
Victoria@
Buna fetelor! Sunt noua pe acest forum, am tot citit conversatiile voastre și ma regasesc in unele din ele. Vreau sa va spun povestea mea... De 5 ani incercam sa avem bebe, în urma cu 3 ani am facu analiza la trompe(a ieșit ok) si spermograma sotului (oligoastenozoospermie) am fost la urolog ia dat tratament de 3 luni proxeed nu a avut nici un efect, atunci am zis ca renuntam la tratamente ca poate raman. In 13decembrie 2017 am mers iar la ginecolog, mia cerut sa facă soțul o spermograma la clinica, a iesit tot oligoastenozoospermie. Nea indicat sa facem 2inseminari IA în lunile următoare. Nu am apucat sa fac pentru ca in data de 5 ianuarie trebuia sa îmi vina menstruația, am avut scurgeri maro, dupa o saptamana am facu mai multe teste și au iesit pozitiv. Am mers la control si nu se vedea sarcina am facut analiza de sange îmi confirma ca sunt însărcinată dar valorile nu erau ok. Pana la urma a fost avort spontan, am eliminat natural sarcina, am așteptat iar ca poate poate raman natural dar din păcate nu sa intamplat. In noiembrie am făcut o inseminare dar nu a reusit. Acum sotul face tratament cu profertil 3 luni, sa speram ca are efect ultima varianta e fiv. Ne dorim enorm de mult un bebe. Concluzia mea este sa nu lasati sa treacă anii ca poate-poate. Doamne ajuta la toată lumea sa reuseasca!
Adaugă un comentariu / răspuns
2209 comentarii 1 2 ..... 585960 ..... 73 74 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
12-02-2026, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pregătirea pentru sarcină
  • Menstruația peste sarcină
  • Vaccinarea în timpul sarcinii
  • Sarcina după 35 de ani
  • Poziții de somn în sarcină
  • Sarcina și toxoplasmoza
  • Sarcina și răceala
  • Constipația în timpul sarcinii
  • Sarcina si fericirea
  •