Sfaturi sa raman insarcinata...va rog din suflet

2209 comentarii 1 2 ..... 717273 74 Înainte ›
0
06-05-2019, ora 15:19
Victoria@
Nu este medic/terapeut
Victoria@
Felicitări Maria! Ma bucur nespus pentru tine, ți-am zis sa nu îți pierzi speranța că o să fie bine.
0
06-05-2019, ora 15:24
Maria Liliana
Nu este medic/terapeut
Maria Liliana
Mulțumesc Victoria! Asa este, speranța moare ultima, conteaza mult sa ai încredere în bunul Dumnezeu! Te pup
0
07-05-2019, ora 07:03
Oana.Bebitu
Nu este medic/terapeut
Oana.Bebitu
Buna dimineața fetele.
Cu o dezamăgire totală m-am trezit in aceasta dimineata. Mi a venit.
Mai incercam.. Si sper din suflet Doamne Doamne sa ne trimita cat mai repede minunea mult asteptata.
Va pup.
0
07-05-2019, ora 08:01
Maria Liliana
Nu este medic/terapeut
Maria Liliana
Oana îmi pare sincer rău... :(( Dumnezeu o sa ți dea minunea când te aștepți mai puțin! Nu ți pierde speranța, știu ca e greu... Te pup și te îmbrățișez!
0
07-05-2019, ora 08:28
Oana.Bebitu
Nu este medic/terapeut
Oana.Bebitu
Azi nu sunt buna de nimic.
Dar nu imi pierd speranța. Continuăm să "muncim" cu dragoste multă. :)
Pupici si îmbrățișari multe.
0
07-05-2019, ora 08:28
Eva Ana
Nu este medic/terapeut
Eva Ana
Felicitari Maria!!!!! Ma bucur enorm pentru tine !!!! Sa ne ti la curent !!!! Te pup
0
07-05-2019, ora 08:59
Maria Liliana
Nu este medic/terapeut
Maria Liliana
Mulțumesc Eva! Pupici
0
07-05-2019, ora 12:12
IONI225
Nu este medic/terapeut
IONI225
Felicitari Mariaaaaa!
Ma bucur enorm de mult pentru tine. Totul o sa fie bine pana la capat, ai sa vezi.

Fetelor nu va pierdeti speranta.Bebele o sa vina cand nu va asteptati.
Va imbratisez pe toate
0
07-05-2019, ora 15:19
Maria Liliana
Nu este medic/terapeut
Maria Liliana
Mulțumesc mult Ioni! Doamne ajuta? Tu cum ești? Pupici!
0
07-05-2019, ora 16:00
Anitta74
Nu este medic/terapeut
Anitta74
Fetelor însărcinate puteti sa imi spuneti va rog cat v-am iesit valoarea TSH la analize?
0
07-05-2019, ora 16:25
Diana.dianaa
Nu este medic/terapeut
Diana.dianaa
Intreaga poveste cu TSH-ul asta... Eu si acum am probleme cu el, azi a venit analiza si iar mi s-au modificat...sunt in tratament din saptamana 10, din cauza sarcinii mi s-a declansat si tiroida autoimuna..

In primul trimestru mi-a iesit 3, 38 valoarea ( desi teoretic se afla in parametri normali la femeile care nu sunt insarcinate ) in intervalul de sarcina nu se incadreaza, si am inceput tratament, a stagnat o perioada, insa acum in trimestrul III iar a iesit marita si merg diseara la endocrinolog sa imi mareasca doza...
Partea naspa e ca Trebuie repetat lunar TSH impreuna cu analiza FT4, mers la endocrinolog, luat tratament cu euthirox, daca nu se trateaza cresc sansele de retart de inteligenta la copil, e important sa incepi tratamentul cat mai devreme in primul trimestru pentru ca bebe nu are glanda formata. sper sa n-ai probleme sincer...cat ti-a iesit ?
Interval in sarcina:
-trimestrul 1: 0, 10–2, 5
-trimestrul 2: 0, 20–3, 0
-trimestrul 3: 0, 30–3, 0
0
07-05-2019, ora 16:53
Anitta74
Nu este medic/terapeut
Anitta74
Mi-a iesit 4.16 iar limita e 4.2...sa inteleg ca nu stau bine deloc?? O sa o repet si o sa merg la endocrinolog...mersi
0
07-05-2019, ora 17:56
Diana.dianaa
Nu este medic/terapeut
Diana.dianaa
Intervalul ala de 4, 2 e atunci cand nu esti insarcinata.
Trebuie sa fie sub 3.0 pe toata petioada sarcinii, ideal
2, 5. In primele 12 saptamani de sarcina trebuie sa fie neaparat mici valorile, eu zic sa cauti un medic endocrinolog repede :* nu e nimic grav, dar afecteaza IQ daca nu e tinut sub control si explodeaza valorile
0
07-05-2019, ora 18:01
Anitta74
Nu este medic/terapeut
Anitta74
Iar f4 si f3 cum au iesit la tine?
0
07-05-2019, ora 18:17
Oana.Bebitu
Nu este medic/terapeut
Oana.Bebitu
Diana, tiroida cum ai aflat de ea?
0
07-05-2019, ora 18:36
Bybyclary
Nu este medic/terapeut
Bybyclary
Buna fetelor eu ma confrunt cu o situație mai nasoala ca sa zic așa și vreau sa va cer o părere poate a-ți trecut și voi prin asta:Deci eu de când am început sa-mi monitorizez ovulatia testele când sunt la ovulație nu mi se pozitiveaza așa bine adică linia T niciodată nu este mai intensa ca linia de control.in fiecare luna înainte de ovulație începe și se vede câte puțin din ziua 12-13, in ziua 16 -17 începe și se vede mai intens dar nu la fel ca cealaltă de control, aproape.Luna trecută in ziua 15 am avut 2 liniuțe aproape la fel când am văzut așa am mai cumpărat un test de ovulatie clear Blue și pe ăla mi-a ieșit pozitiv dar ăla e digital.a 2a zi mi-am făcut iar teste și nu a mai apărut absolut nimic și clear Blue a ieșit negativ, a 3 a zi iar a apărut ca sunt la ovulatie in fine luna a trecut și eu nu am rămas acum luna asta sint in a-15 -a zi și și testele îmi ies negative din zis 13 începuse sa se vadă câte puțin o liniuța mai slaba și azi in zis 15 nu se mai vede absolut nimic pfffffff sunt tare confuzaaaaaa sa mai confruntat careva cu chestia asta ????va rog dați-mi un sfat.Credeti ca din cauza asta nu rămân însărcinată oare am probleme cu ovulatia sunt deja 6 ani de când încerc.
0
07-05-2019, ora 19:05
Anitta74
Nu este medic/terapeut
Anitta74
T3 si T4? Scuze?
0
07-05-2019, ora 20:17
Diana.dianaa
Nu este medic/terapeut
Diana.dianaa
Alea au iesit bune mereu, erau in limite normale.
Saptamana asta am refacut analizele si mi s-a modificat FT4= 0, 8, sub limite...prima data.

Oana, acum in sarcina mi s-a declansat hipertiroidia autoimuna, am descoperit-o si eu la analizele de trimestrul I.
Eu facusem analizele astea si inainte cand incercam sa raman crezand ca descopar eu vreo cauza a “infertilitatii” si iesise normale...Dr.m-a pus sa fac si cele autoimune la glanda + ecografie care au pus diagnosticul...o sa iau tratament pe viata :(, ( P.S : Anitta daca ai valorile modificate nu e neaparat sa fie autoimuna )

BybyClary, poate nu ai ovulatie luna asta. Monitorizeaza si data viitoare si daca se intampla la fel mergi la monitorizare ecografica...acolo vezi exact :(
0
07-05-2019, ora 20:21
Anitta74
Nu este medic/terapeut
Anitta74
Diana daca merg la endocrinolog este voie sa imi faca ecografie?
0
07-05-2019, ora 20:27
Diana.dianaa
Nu este medic/terapeut
Diana.dianaa
Da, ca iti face Ecografie cu gel ca atunci cand mergi sa-l vezi pe bebe...aia este permisa in sarcina...stai linistita, marea majoritate au probleme cu tiroida pe parcursul sarcinii...nu e o problema grava daca se ia tratament.
0
07-05-2019, ora 20:27
cezi24
Nu este medic/terapeut
cezi24
mie mi-a iesit tsh-ul 5.009. Iau Euthyrox de 25. Am facut ecografie si nu am nimic la tiroida
0
07-05-2019, ora 20:29
Anitta74
Nu este medic/terapeut
Anitta74
Diana scuze daca te-am zapacit dar nu prea am inteles.daca hormonii ceilalți T3 si T4 au iesit ok de ce este modificat Tsh-ul? Nu trebuia sa fie toti modificați? Ai idee din a cata săptămână ar putea afecta Bebele daca nu e descoperită la timp?
0
07-05-2019, ora 20:34
Diana.dianaa
Nu este medic/terapeut
Diana.dianaa
Nu stiu nici eu exact sa iti spun...ideal e cat mai repede, in trimestrul I cand bebe are nevoie de hormoni tiroidieni...eu am cam intarziat cu programarea la endocrinologie atunci si am inceput tratamentul la 10 saptamani si din cauza ca nu am fost atenta ca EUTHIROXUL se ia pe stomacul gol dimineata cu 30 min inaintea mesei, nu si-au facut efectul prima luna...
Daca ai posibilitatea mergi saptamana viitoare, ca el acum are nevoie de hormonii astia cel mai mult, valorile nu sunt mari nu e ingrijorator..AA si nu ai voie iod, atentie la vitaminele prenatale toate au iod in compozitie, mai putin COSMOPHARM - PRENATAL. Eu le comand direct de la ei de pe site daca nu le gasesc in SensiBlue...eu ti-am zis asa niste sfaturi, tu fa cum spune dr, dar macar sa stii asa despre ce e vorba :) :*

Stiu cezi, nu e neaparat sa ai glanda sau tiroida autoimuna, insa valorile astea indica si faptul ca ai hipertiroidie/hipotiroidie...eu stiu ca trebuie sa fie mici...in rest, Dumnezeu cu mila...
0
07-05-2019, ora 22:30
Anitta74
Nu este medic/terapeut
Anitta74
Multumesc cezi...inseamna ca este posibil sa nu imi iasa nimic la ecografie dar macar sa imi recomande ceva...
0
07-05-2019, ora 22:31
Anitta74
Nu este medic/terapeut
Anitta74
Multumesc Diana...sper sa fie bine! Imi este atat de frica sa nu fie ceva grav...
0
08-05-2019, ora 20:43
Oana.Bebitu
Nu este medic/terapeut
Oana.Bebitu
Anitta nu iti fie teamă, mergi din timp si linisteste te, nu face bine la copil. Totul o sa fie bine.
0
09-05-2019, ora 23:53
Bybyclary
Nu este medic/terapeut
Bybyclary
Buna fetelor ce mai faceți?cum sunteți?Anita tu cum ești?maria Liliana te simți bine??Eu sunt in ziua 17 și nici o urma de ovulatie.ce dezamagire...simt cum trece încă o luna fără rezultat...voi sunteți bine?
0
10-05-2019, ora 08:15
Maria Liliana
Nu este medic/terapeut
Maria Liliana
Bună dimineața babyclary, azi dimi am făcut din nou test, de data asta shure check, dar tot nu au ieșit ambele liniuțe accentuate tare, a doua liniuța a ieșit puțin mai accentuata ca acum 3 zile... Intradevar ca azi noapte pe la 2 jumate am fost la baie și am făcut testul azi dimi la 7 jumate, în plus ma trezesc noaptea de doua trei ori sa beau apa... Nu știu dacă asta influențează în vreun fel sau altul. vouă după cât timp de la data la care trebuia sa vina cm, au avut aceiași intensitate liniuțele? O sa mai fac un test duminica dimineața, dar încerc sa nu merg deloc la baie și nici sa nu mai beau atâta apa... Pupici!
0
10-05-2019, ora 08:23
Maria Liliana
Nu este medic/terapeut
Maria Liliana
Cat despre simptome, ceva crampe în burtica dar nu dese, urinez de 4-5 ori pe zi, beau destul de multa apa și somnolenta, după câteva ore de stat treaza, ma apuca câte un somn... :)) Sânii sunt ok, deocamdată nu ma dor și nici nu s sensibili, oricum probabil ca încă ii prea devreme!
Babyclary îți țin pumnii! Doamne ajuta sa fie bine! Probabil ai ovulație mai târziu!
Diana, Anita, Ioni, Eva, Oana, ce faceți, cum sunteți?
0
10-05-2019, ora 08:24
Maria Liliana
Nu este medic/terapeut
Maria Liliana
Victoria, Cezi voi ce faceți, cum sunteți?
Adaugă un comentariu / răspuns
2209 comentarii 1 2 ..... 717273 74 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pregătirea pentru sarcină
  • Menstruația peste sarcină
  • Vaccinarea în timpul sarcinii
  • Sarcina după 35 de ani
  • Poziții de somn în sarcină
  • Sarcina și toxoplasmoza
  • Sarcina și răceala
  • Constipația în timpul sarcinii
  • Sarcina si fericirea
  •