Sfaturi sa raman insarcinata...va rog din suflet

2209 comentarii 1 2 ..... 70717273 74 Înainte ›
0
05-05-2019, ora 21:29
Maria Liliana
Nu este medic/terapeut
Maria Liliana
Anitta îți mulțumesc de încurajări! Te pup!
0
06-05-2019, ora 01:38
Bybyclary
Nu este medic/terapeut
Bybyclary
Maria Liliana hai cu vestea cea buna iti tin pumnii Eu cred ca e cu ochisori abia astept sa ne dai vestea te pup da fie cu noroc
0
06-05-2019, ora 01:40
Bybyclary
Nu este medic/terapeut
Bybyclary
Oana bebitu la fel cred ca e si la tine mai fa-ti un test, iti tinem pumni si sa fie cu noroc sa ne dai vestea cea mult asteptata te pup
0
06-05-2019, ora 07:33
Oana.Bebitu
Nu este medic/terapeut
Oana.Bebitu
Maria se pare ca amândouă suntem in aceleași emoții astăzi.
Pana acum nici un semn sa imi vina.
Sânii explodează.
Aștept să treacă si ziua de astăzi.
Maria draga mea sa ne ajute Dumnezeu sa fie cum ne dorim.
Va pup fetelor, săptămână ușoară va doresc si plina de gravidute noi.
0
06-05-2019, ora 09:08
Anitta74
Nu este medic/terapeut
Anitta74
Va tin pumnii!!!
1
06-05-2019, ora 09:29
Maria Liliana
Nu este medic/terapeut
Maria Liliana
Fetelor, eu nu am mai avut răbdare și cum m am trezit, am făcut un test, rezultatul este slab pozitiv! Am făcut un test barza normal tip caseta, se vede și a doua liniuța dar de o intensitate mica! Nu pot sa va scriu fericirea care o simt! Dumnezeu m a binecuvântat! Nu am cuvinte sa i mulțumesc! Ma rog ca totul sa decurga bine și sa am un bebe sanatos! Peste 3 zile o sa mai fac un test sa fiu sigura 100%. Deși pe prospect scrie ca rezultatul este pozitiv indiferent de intensitatea culorii liniuțe lor!Oana îți țin pumnii, sper sa vi și tu cu o veste buna! Pupici!!
0
06-05-2019, ora 09:36
Maria Liliana
Nu este medic/terapeut
Maria Liliana
Cat despre simptome, în afara de faptul ca am dureri abdominale ca și cum trebuie sa mi vina ciclu, în rest nimic, sânii nu ma dor nici nu i simt grei sau sensibili, grețurile încă nu au început! Sper totuși sa fie bine! Va pup!
0
06-05-2019, ora 09:54
Oana.Bebitu
Nu este medic/terapeut
Oana.Bebitu
Maria cata emoție draga mea!!!
Eu nu am avut curajul sa fac inca, tot merg la baie si ma uit sa vad, daca bine sau nu. In drum spre serviciu m a luat asa cu stare de voma, si acum am o durere de cap insuportabilă.
Doamne Maria, deși nu te cunosc mi ai transmis o emoție.
Felicitări draga mea. Dumnezeu ti a trimis minunea mult asteptata. Te îmbrățișez cu drag
0
06-05-2019, ora 10:03
Maria Liliana
Nu este medic/terapeut
Maria Liliana
Mulțumesc Oana, abia aștept sa ne dai și tu o veste buna! Îți țin pumnii draga mea! Dumnezeu sa te binecuvinteze cu minunea mult așteptată! Te pup și serviciu usor!
0
06-05-2019, ora 10:11
Maria Liliana
Nu este medic/terapeut
Maria Liliana
Aaa da, am uitat, beau multă apă și merg la baie puțin mai des!
0
06-05-2019, ora 10:17
Oana.Bebitu
Nu este medic/terapeut
Oana.Bebitu
Doamne ajuta Maria, am si o nerăbdare să pot afla mai repede, dar și o teamă să nu rămân iar dezamăgită.
Asta cu multă apă, acum ca zici, mi se întâmplă și mie.
Aștept până mâine dimineață, oricum o să imi iau un test cand ies de la muncă.
Sanatate multa draga mea si o sarcină cat mai ușoară.
Iti dai seama ce frumos, amândouă in același timp!!
0
06-05-2019, ora 10:45
Diana.dianaa
Nu este medic/terapeut
Diana.dianaa
Mariaaaa :x felicitari. Sunt asa fericita pentru tine. Va fi bine de data asta, esti o norocoasa !! <3
0
06-05-2019, ora 10:48
Anitta74
Nu este medic/terapeut
Anitta74
Uraaaaa! Felicitări Maria! Ma bucur atat de mult! Sarcină ușoară draga mea! Baftă Oana!
0
06-05-2019, ora 11:02
Mia3
Nu este medic/terapeut
Mia3
Felicitări Maria!
1
06-05-2019, ora 11:03
Maria Liliana
Nu este medic/terapeut
Maria Liliana
Mulțumesc mult dragele mele! Chiar ma simt norocoasa! Doamne ajuta sa fie bine! Va pup! Oana o sa fie bine și la tine, presimt asta! Va pup! :*:*:*
0
06-05-2019, ora 11:09
Oana.Bebitu
Nu este medic/terapeut
Oana.Bebitu
Sa ai gura aurită Maria. Doamne ajuta.
Va pup
0
06-05-2019, ora 11:21
cezi24
Nu este medic/terapeut
cezi24
Si eu am facut testul de sarcina in prima zi de intarziere, a 2 a liniuta a iesit slab colorata. Am asteptat pana a doua zi dimineata, am facut un test( sambata dimineata) si mi s-a parut ca liniuta era si mai slaba, am fost tare dezamagita. In tot timpul asta mergeam mereu la baie foarte atenta sa vad daca nu cumva vin rusii. Luni pe la pranz nu am mai avut rabdare, mi-am luat 2 teste diferite si aproape am fugit pana acasa sa le fac si de data asta am fost sigura ca e bebe. Acum avem 9 saptamani. Ca simptome: dureri de san, durere de ovare ca la menstruatie de care medicul mi a zis ca sunt normale si sa iau No spa, sa nu stau cu durerea, aciditate crescuta la stomac si o foame incredibila. Greata uneori, nu am vomitat si nivi stari de voma nu am. Si fac pipi muuult mai des. Incepe sa se vada si burtica, dar doar dezbracata. Am fost la eco la 5 saptamani si se vedea doar sacul, apoi la 8 saptamani i-am auzit inimioara. Analizele de sange mi-au iesit aproape bine, Tsh-ul cam mare dar iau Eutyrox. Astasi am facut profilul TORCH si Lysteria. Dupa ce i-am auzit inimioara m-am linistit si nu m-am mai speriat si stresat daca ma simteam bine. Acum ma bucur tare mult ca ma simt bine, sunt norocoasa. Felicitari gravidutelor! sa fiti sanatoase si cu bebei sanatosi!
P.S: Noi incercam din octombrie 2018 dar bebe a aparut fix in luna in care m-am detasat, relaxat si nu am mai urmarit nici macar calendarul! Bafta fetelor!
0
06-05-2019, ora 11:27
Eu eu 2018
Nu este medic/terapeut
Eu eu 2018
Felicitări Maria Liliana, vai ce emoții mi ai transmis cât timp a trecut de Când ai pierdut sarcina?? La mine au trecut 7 luni și văd ca nu se întâmpla nimic!! Îți doresc o sarcina ușoară și chiar mi ai transmis o stare buna!
0
06-05-2019, ora 11:32
Bybyclary
Nu este medic/terapeut
Bybyclary
Felicitariiiiiiiiiiiiii Maria ma bucur enorm pt tine da dea Dumnezeu ca totul sa fie bine te pup si te imbratisez
0
06-05-2019, ora 11:42
Bybyclary
Nu este medic/terapeut
Bybyclary
In ce zi ai fost la ovulatie Maria??si ce zile ai avut contact??
0
06-05-2019, ora 11:43
Maria Liliana
Nu este medic/terapeut
Maria Liliana
Hei eu eu! Am pierdut sarcina în ianuarie! Avea 8 sapt embrionul! Nu am mai încercat de atunci pana luna trecuta, trebuia sa fac repaus 3 luni pentru a și reveni organismul! Se pare ca am fost norocoasa! Sunt superrr fericitaaaaa, dar îngrijorată în același timp de felul cum va decurge! Pana ce nu ma vad trecuta de primul trimestru, nu s liniștita! Succes Eu eu, sa vi cât mai repede cu vesti bune!
Sarcina ușoară graviduțelor!
Pupici dragelor!
0
06-05-2019, ora 11:49
Maria Liliana
Nu este medic/terapeut
Maria Liliana
Mulțumesc Babyclar.. Sincera sa fiu nu mi am monitorizat ovulația, m am uitat doar după calendar și am făcut asa:13, 14, 15, 16, 18, 20, 21 și după nu am mai făcut pana în 28 ca a fost ultima saptamana de post, dar am un cm regulat 29, 30, 31 zile pe acolo se învârte! Pupici și succes!
0
06-05-2019, ora 12:06
Anitta74
Nu este medic/terapeut
Anitta74
De obicei pe site.ul asta o veste buna nu vine niciodata singura, ci mai vine cel putin inca una. De cand am venit eu aici asa s-a intamplat mereu! Oana iti tin pumnii. Eu testul nu l-am facut cu prima urina iar liniuta a iesit foarte intensă. Poti sa încerci unul azi! Baftă!
0
06-05-2019, ora 12:15
Maria Liliana
Nu este medic/terapeut
Maria Liliana
Anitta tu după cât timp de când trebuia sa vina cm ai făcut testul? Pupici
0
06-05-2019, ora 12:20
Oana.Bebitu
Nu este medic/terapeut
Oana.Bebitu
Anitta, Sper din suflet, sunt la serviciu, numai chef de munca nu am :)).. Fara ezitare direct la farmacie merg ca ies.
Sa imi iau un test anume? Sau oricare? Azi trebuia sa imi vina, dar nici un semn pana acum.
0
06-05-2019, ora 12:21
Oana.Bebitu
Nu este medic/terapeut
Oana.Bebitu
Maria, nu te gândi la lucruri negative, Dumnezeu este mare si vei vedea ca totul o sa fie bine.
0
06-05-2019, ora 12:30
Maria Liliana
Nu este medic/terapeut
Maria Liliana
Oana poți sa ți iei un test ultrasensibil de la barza, îți arată un rezultat mai bun! Bafta!:*:*
0
06-05-2019, ora 13:14
Anitta74
Nu este medic/terapeut
Anitta74
Oana ti-am, întârziat vreodata menstruatia?
0
06-05-2019, ora 13:22
Oana.Bebitu
Nu este medic/terapeut
Oana.Bebitu
Nu Anitta. O am ceas la 28 de zile. O singură dată mi a venit mai devreme cu o săptămână, dar am descoperit un mic chist atunci si am luat repede măsuri. Dar de întârziat niciodată.
1
06-05-2019, ora 13:34
Anitta74
Nu este medic/terapeut
Anitta74
Super. Asa si eu. Astept testul tau!
Adaugă un comentariu / răspuns
2209 comentarii 1 2 ..... 70717273 74 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pregătirea pentru sarcină
  • Menstruația peste sarcină
  • Vaccinarea în timpul sarcinii
  • Sarcina după 35 de ani
  • Poziții de somn în sarcină
  • Sarcina și toxoplasmoza
  • Sarcina și răceala
  • Constipația în timpul sarcinii
  • Sarcina si fericirea
  •