Solilocvie, schizofrenie, nebunie ?
De 1 an am cam inceput sa vorbesc singura. Ca si cum as vorbi cu cineva. As putea sa mi imaginez o conversatie cu oricine ca si cum mi ar raspunde. Dupaia ma 'trezesc' si ma gandesc ca ma indrept spre nebunie. Uneori vorbeam tare, alteori in capul meu cu diferite persoane, depinde. cred ca ma rupeam de realitate. Opinii?
4 comentarii
Trebuie sa mergi neaparat sa te evalueze un psihiatru.
nu inseamna neaparat nebunie, poate ai o imaginatie bogata si iti imaginezi ca vorbesc cu anumite persoane
cred ca este totusi din cauza fobiei sociale, socializez foarte putin si probabil am nevoia asta, de a socializa.
Buna tuturor,
Mergi sa ti se faca o evaluare de specialitate si astfel vei afla raspuns la aceste intrebari! Cand vei afla raspunsul te vei linisti si vei sti ce vei avea de facut mai departe! Faptul ca iti pui aceste intrebari aici, pe forum, este un prim pas catre starea de bine!
Multa sanatate!
Mergi sa ti se faca o evaluare de specialitate si astfel vei afla raspuns la aceste intrebari! Cand vei afla raspunsul te vei linisti si vei sti ce vei avea de facut mai departe! Faptul ca iti pui aceste intrebari aici, pe forum, este un prim pas catre starea de bine!
Multa sanatate!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6schizofrenie, delir mistic, halucinatii auditive si vizuale
- 34Cum afecteaza schizofrenia capacitatea intelectuala?
- 12Schizofrenia este ereditara?
- 6boala nasoala - schizofrenie - depresie.. urat
- 5Tatal meu a suferit in copilarie de sindromul discordant
- 17marijuana mi-a provocat shizofrenie?
- 5tulburare psihotica? Schizofrenie?
- 36Schizofrenicii au sansa la viata?
- 2Anxietate, Depresie, Schizofrenie?
- 12LEPONEX..pareri
- 15Schizofrenie sau anxietate??
- 8Tranzmitere schizofrenie pe fond psihologic??
- 21Daca am schizofrenie pot beneficia de pensie de invaliditate grad 2 sau grad 3
- 4Cei cu schizo !
- 5Schizofrenie. Aud voci. Sunt de acord cu ele. Ajutor.
- 1Ce soluții și metode de vindecare alternative cunoașteți ptr toc și schizo??
- 71De ce ziceți că schizofrenia și bolile psihice nu se vindeca?Eu sper sa mă vindec.
- 14Mi-am autoprovocat schizofrenie de la supradoza de Spirulina?
- 1Gânduri care răspund la alte gânduri, de parcă mi-ar fi inserate în cap
Mai multe informații despre: Schizofrenia nebunia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: