Stare generala rea, ameteli
Buna ziua,
De aproximativ 2 saptamani simt o ușoară ameteala constantă, nu atat încât să nu îmi pot tine echilibrul dar este foarte enervanta si deranjanta senzația.
O ușoară presiune în cap, nu ma pot concentra 100% la ceea ce fac, Cateodata uit lucruri...sensibilitate la lumina de afara, câteodată mi se zbate ochiul stâng. Niciodata nu m-am simțit așa, simt de parca as.fi pe alta lume și nu aș fi eu.
Menționez că nu am dureri deloc, nu sufăr de nici o boală și am 28 de ani.
Unii spun ca ar fi de la presiunea atmosferica si de la vremea tot mereu schimbătoare.
Sincer încep să.cred ca nu o sa îmi revin niciodată, asta ma întreb în fiecare dimineață oare ce zi ma așteaptă...
Multumesc anticipat celor care binevoiesc sa ma ajute cu sfaturi și păreri.
O zi frumoasa
De aproximativ 2 saptamani simt o ușoară ameteala constantă, nu atat încât să nu îmi pot tine echilibrul dar este foarte enervanta si deranjanta senzația.
O ușoară presiune în cap, nu ma pot concentra 100% la ceea ce fac, Cateodata uit lucruri...sensibilitate la lumina de afara, câteodată mi se zbate ochiul stâng. Niciodata nu m-am simțit așa, simt de parca as.fi pe alta lume și nu aș fi eu.
Menționez că nu am dureri deloc, nu sufăr de nici o boală și am 28 de ani.
Unii spun ca ar fi de la presiunea atmosferica si de la vremea tot mereu schimbătoare.
Sincer încep să.cred ca nu o sa îmi revin niciodată, asta ma întreb în fiecare dimineață oare ce zi ma așteaptă...
Multumesc anticipat celor care binevoiesc sa ma ajute cu sfaturi și păreri.
O zi frumoasa
2 comentarii
Bună ziua. Problema dvs ar putea proveni de la coloana cervicală, mai exact de la prima vertebră cervicală, care probabil nu se mai mișcă liber. Căutați așadar un cabinet de osteopatie, care v-ar putea ajuta. Din ce oraș sunteți?
Sunt din Brasov. La inceput nu ám dat foarte mare atentie senzației sau stării mele, fiind o persoană activa, dar e a 3a săptămână și tot nu simt nici o îmbunătățire și a devenit deranjant chiar stresant.
Menționez că am început să iau vitamine și suplimente dar nici o schimbare.
Multumesc
Menționez că am început să iau vitamine și suplimente dar nici o schimbare.
Multumesc
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Ameteli si tulburari de vedere fara o cauza obiectiva
- 3probleme psihice?
- 11o sa innebunesc din cauza atator intrebari :-<
- 12Sa fie anxietate???
- 3de cca 3 saptamani am urmatoarele simptome: greata, ameteli, sensibilitate la mirosuri
- 9Ameteala, oboseala, dureri de cap, senzatie de lesin
- 5Dureri de cap, batai de inima, greturi, ameteli!
- 7endocrinolog sau psiholog?
- 1Ameteli de 5 ani.. parca as fi beata
- 4Ce poate fi ?
- 4Ametesc rau, lesin... atunci cand mi se face foame
- 13Atac de panica?
- 1ametelii si greata
- 1Ameteli, senzatie ca sunt beat de foarte mult timp
- 2De ce ameteste un baiat de 21 de ani fara probleme medicale?
- 8Ameteala continua
- 2Ameteli, tiuit in ureche
- 0Frisoane, amețeală, diree
- 2Ameteala, imi amorteste mana stanga si mă doare inima
- 1M-am lovit la cap - durere in tampla se duce spre ureche, ameteli
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: