sunt anticonceptionale care iti regleaza menstruatia ca sa o ai la o data fixa?
am inteles ca sunt niste anticonceptionale care iti regleaza menstruatia k sa o ai la o data fixa... dar am uitat cum se numesc... microgenon... ceva de genu' asta era parca.. nu mai stiu exact minte. cine imi poate spune numele exact ??? va multumesc
2 comentarii
Microgynon. Un vechi anticonceptional, si printre cele mai de incredere, desi altele sunt mult mai promovate.
Proprietatea de a "regla menstruatia" o au toate anticonceptionalele, totusi trebuie observat ca:
-la inceputul tratamentului este posibil sa apara sangerari intermenstruale
-dupa mai multi ani de folosire, este posibil sa apara micsorarea menstruatiei sau chiar lipsa ei
-in cazul tratamentului cu anticonceptionale, nu mai vorbim de menstruatie propriu-zisa (fiziologica), ci de o sangerare care seamana cu menstruatia
Proprietatea de a "regla menstruatia" o au toate anticonceptionalele, totusi trebuie observat ca:
-la inceputul tratamentului este posibil sa apara sangerari intermenstruale
-dupa mai multi ani de folosire, este posibil sa apara micsorarea menstruatiei sau chiar lipsa ei
-in cazul tratamentului cu anticonceptionale, nu mai vorbim de menstruatie propriu-zisa (fiziologica), ci de o sangerare care seamana cu menstruatia
am uitat sa precizez ca acest anticonceptional despre care vorbeam se ia in prima zi cand incepe menstruatia... microgynon-ul e ? sau e altceva ??? va multumesc
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4cand este sigur ?
- 3control pt anticonceptionale?
- 6Mercilon imi opreste menstruatia
- 6am luat o alta pastila decat ceea ce trebuia
- 4a luat cineva Jeanine pe perioada indelungata (5-6 luni) ca si tratament antiandrogen?
- 2Care sunt sansele de a fi protejata?
- 5jeanine si ciclu foarte putin si maro
- 8as dori un sfat de la un medic: am inceput sa iau anticonceptionale mai devreme cu o zi
- 3Novynette de cinci ani.. cati ani de acum incolo pot sa mai iau?
- 3pilula uitata... dupa-amiaza am luat doua
- 14efectul Mercilon
- 3in ce zii pot face sex dupa prima pastila?
- 4iau pentru prima data anticonceptionale
- 7anticonceptionalele yaz
- 6am luat pastila cu 12 ore mai tarziu.. sunt insarcinata?
- 5Anticonceptionale si dureri de san va rog un raspuns
- 5Administrarea corecta a anticonceptionalelor.
- 4anticonceptionale.. am procedat corect?
- 2De ce trebuie sa iau anticonceptionale?
- 0Ma ustura de cand iau anticonceptionale
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: