Suruburi puse oblic
Buna ziua, dupa implantul suruburilor la molarii dreapta jos, am avut durere la canin in partea dreapta. La radiografie s-a evidentiat faptul ca un surub era chiar langa radacina caninului, pus oblic, iar celelalte 2 suruburi erau si ele puse f aproape unul de celalalt, tot oblic. Sa merg inainte cu implantul sau trebuie repozitionate suruburile?
1 comentarii
Salut!
Pozitionarea implantelor oblic asa cum se vede in radiografia de mai sus nu reprezinta o problema, probabil au fost puse in aceasta pozitie pentru a se putea ancora in cat mai mult os. Pentru aceasta situatie exista bonturi protetice angulate care sunt menite sa corecteze aceasta usoara oblicitate a implanturilor. Referitor la durere, aceasta nu este normala daca dureaza mai lult de 2-3 zile. In mod normal dupa inserarea unui implant durerea se rezuma la o usoara jena post chirurgicala.
Pozitionarea implantelor oblic asa cum se vede in radiografia de mai sus nu reprezinta o problema, probabil au fost puse in aceasta pozitie pentru a se putea ancora in cat mai mult os. Pentru aceasta situatie exista bonturi protetice angulate care sunt menite sa corecteze aceasta usoara oblicitate a implanturilor. Referitor la durere, aceasta nu este normala daca dureaza mai lult de 2-3 zile. In mod normal dupa inserarea unui implant durerea se rezuma la o usoara jena post chirurgicala.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Recomandare cabinet - implanturi dentare
- 5Parodontita marginala cronica profunda - coroana sau implant
- 12Implant - inlocuire + alte intrebari
- 7riscuri la implanturi
- 3Implant dentar - resturi extractie premolar
- 9costul unui implant dentar
- 4Implanturi desprinse :(
- 1implant dentar, gingia vindecata dar era deschisa se vedea osul
- 5implant incisiv lateral superior..este posibil??!?
- 3tipuri de implante
- 7Implantul dentar se misca.
- 4implanturi dentare
- 3implant
- 1Mi-am facut un implant si la nici doua luni mi-a cazut
- 1Implant dentar
- 1Sfaturi si optiuni pentru inlocuirea a 3 molari alaturati lipsa cu implanturi dentare
- 2Problema implant
- 2Bont protetic care iese din implant
- 2Durere bonturi de transfer/amprenta
Mai multe informații despre: implantul dentar
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: