Test de sarcina negativ!

Buna seara!
Menstruatia mea este neregulata dar nu intarzie niciodata mai mult de 4-5 zile. Ultima data mi-a venit in data de 18 mai. Am facut 2 teste se sarcina, ambele iesind negative. Am procedat asa cum spune prospectul: daca iese negativ primul, se repeta dupa 48 de ore. Cu 2 saptamani inainte de data la care ar fi trebuit sa-mi vina menstruatia m-am patat. A fost o scurgere de culoare inchisa, maro oarecum, si a tinut cam 3-4 zile. Anticonceptionale am folosit acum mai bine de jumatate de an, doar o singura data la recomandarea medicului. Intrebarea mea este: poate fii vorba de o sarcina sau doar de o dereglare hormonala, astfel intarziindu-mi menstruatia 13 zile?! Va multumesc mult!
Menstruatia mea este neregulata dar nu intarzie niciodata mai mult de 4-5 zile. Ultima data mi-a venit in data de 18 mai. Am facut 2 teste se sarcina, ambele iesind negative. Am procedat asa cum spune prospectul: daca iese negativ primul, se repeta dupa 48 de ore. Cu 2 saptamani inainte de data la care ar fi trebuit sa-mi vina menstruatia m-am patat. A fost o scurgere de culoare inchisa, maro oarecum, si a tinut cam 3-4 zile. Anticonceptionale am folosit acum mai bine de jumatate de an, doar o singura data la recomandarea medicului. Intrebarea mea este: poate fii vorba de o sarcina sau doar de o dereglare hormonala, astfel intarziindu-mi menstruatia 13 zile?! Va multumesc mult!
1 comentarii

Daca ai avut contact sexual neprotejat atunci da, poate sa fie vorba despre o sarcina insa daca te-ai protejat atunci este vorba de o dereglare hormonala ce nu are a face nimic cu anticonceptionalele luate in trecut.
Eu te sfatuiesc sa mergi la medic si daca iti vine menstruatia pana la urma, intrucat o intarziere asa de mare arata clar o problema ce trebuie investigata. Nu-i normal sa intarzie doua saptamani.
Eu te sfatuiesc sa mergi la medic si daca iti vine menstruatia pana la urma, intrucat o intarziere asa de mare arata clar o problema ce trebuie investigata. Nu-i normal sa intarzie doua saptamani.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Exista posibilitatea de a fi insarcinata si testele sa iasa negative?
- 8menstruatie peste sarcina
- 3dupa cat timp iese testul de sarcina pozitiv?
- 6menstruatie dupa testul de sarcina (test pozitiv)
- 3testul de sarcina
- 3testul de sarcina are a 2-a linie foarte putin vizibila ce sa inteleg sunt sau nu insarcina?
- 5test de sarcina negativ + menstruatie = sarcina?
- 2Cand sa fac un test de sarcina?
- 5Test concludent la 26 de zile de la contact?
- 3sarcina?
- 8mi-a curs ceva alb din san, 5 teste de sarcina toate negative...Ce pot sa cred?
- 7Menstruatie neregulata si 4 teste de sarcina negative
- 6dureri de spate si dureri abdominate...as vrea sa stiu dupa cat timp sa fac un test de sarcina
- 6Sunt foarte confuza si speriata... sunt insarcinata?
- 1test negativ...posibil insarcinata?
- 1Testul de sarcina - la cate zile de la contactul sexual se face?
- 0sarcina sau nu
- 0Sarcină sau nu?!
- 10Buna ziua. Imi doresc foarte mult sa am un bebe..
Mai multe informații despre: testul de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: