Test de sarcina negativ!

01-07-2013
m.Andra
Nu este medic/terapeut
m.Andra
Buna seara!
Menstruatia mea este neregulata dar nu intarzie niciodata mai mult de 4-5 zile. Ultima data mi-a venit in data de 18 mai. Am facut 2 teste se sarcina, ambele iesind negative. Am procedat asa cum spune prospectul: daca iese negativ primul, se repeta dupa 48 de ore. Cu 2 saptamani inainte de data la care ar fi trebuit sa-mi vina menstruatia m-am patat. A fost o scurgere de culoare inchisa, maro oarecum, si a tinut cam 3-4 zile. Anticonceptionale am folosit acum mai bine de jumatate de an, doar o singura data la recomandarea medicului. Intrebarea mea este: poate fii vorba de o sarcina sau doar de o dereglare hormonala, astfel intarziindu-mi menstruatia 13 zile?! Va multumesc mult!
1 comentarii
0
02-07-2013, ora 10:59
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Daca ai avut contact sexual neprotejat atunci da, poate sa fie vorba despre o sarcina insa daca te-ai protejat atunci este vorba de o dereglare hormonala ce nu are a face nimic cu anticonceptionalele luate in trecut.
Eu te sfatuiesc sa mergi la medic si daca iti vine menstruatia pana la urma, intrucat o intarziere asa de mare arata clar o problema ce trebuie investigata. Nu-i normal sa intarzie doua saptamani.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: