Testare HIV

17-01-2013
VN4EVER
Nu este medic/terapeut
VN4EVER
Oriunde citesc pe siteurile din afara de specialitate spun ca 80% chiar 90% e sigura o testare la 3 luni, iar oameni bolnavi sau cei ce au facut transplante pot ajunge la 6 luni.
Eu am facut la 1 luna jumate si la 3 luni Negativ si urmeaza sa fac la 6 zilele astea. Nu am avut nici un simptom hiv, doar o infectie uretrala ce incerc sa aflu ce e si sa o tratez. Asa ca am invatat lectia vietii si ramane sa explic mai departe prietenilor si cunostintelor cum sta treaba cu sexul mai ales neprotejat si cu cine nu trebuie!

Vreau sa pun o intrebare tuturor specialistilor, doctorilor si oamenilor ce stiu cate ceva despre hiv si astept un raspuns cat se poate de direct si la subiect, va rog frumos!E
XISTA PERSOANE SANATOASE CE DUPA TESTAREA LA 3 LUNI NEGATIVA LA 6 LUNI SA-I IASA POZITIVA? CUNOASTE-TI ASTFEL DE CAZURI? ORIUNDE CAUT PE SITEURILE DE AFARA RECOMANDA O TESTARE LA 6 LUNI, DAR IN ROMANIA SE EXAGEREAZA, SE AJUNGE SI LA 1 AN SI LA 2 ANI O RETESTARE. UN ORGANISM SANATOS NU PRODUCE ANTICORPI IN 6 SAPTAMANI SAU 12 ?E ASTA UN MIT? POATE SA-MI RASPUNDA CINEVA?

MULTUMESC FRUMOS! SANATATE
1 comentarii
0
20-01-2013, ora 19:44
unomsimplu
Nu este medic/terapeut
unomsimplu
in primu rand vreau sa iti spun ca si eu am unele nelamuriri si am postat un subiect dar...din pacate nu ne baga nimeni in seama cu toate ca subiectu si problema sunt de importanta maxima as spune eu. Din ce am citit pe toate siteurile posibile intradevar testul se face dupa 6 luni...asa ca mai repeta unu dupa perioada asta... Eu am o alta problema...mi-am facut testu dupa 2ani, mi-a iesit negativ dar nu am incredere in clinica...e ceva mai mult de povestit despre cum sa intamplat am postat totul pe forum putin mai sus de tine... PACAT CA NU NE RASPUNDE NIMENI... AVEAM ASTEPTARI MAI MARI DE LA FORUMU ASTA DAR SE PARE CA M-AM INSELAT ! MULTA SANATATE
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.