Tiut in ureche
Buna ziua,
Luna aceasta am efectuat un RMN pentru coloana lombara.Pe durata investigatiei am purtat dopuri si casca, insa zgomotele produse de aparat s-au auzit destul de puternic. In seara respectiva, la culcare am simtit un tiuit in urechii pe care il resimt si in momentul de fata. In timpul zilei ma deranjeaza foarte putin, doar daca imi acopar urechile aud sunetul.
Intrebarea mea este daca zgomotul produs de RMN poate fi cauza acestor simtome si ce investigatii ar trebui facute.
Multumesc
Luna aceasta am efectuat un RMN pentru coloana lombara.Pe durata investigatiei am purtat dopuri si casca, insa zgomotele produse de aparat s-au auzit destul de puternic. In seara respectiva, la culcare am simtit un tiuit in urechii pe care il resimt si in momentul de fata. In timpul zilei ma deranjeaza foarte putin, doar daca imi acopar urechile aud sunetul.
Intrebarea mea este daca zgomotul produs de RMN poate fi cauza acestor simtome si ce investigatii ar trebui facute.
Multumesc
1 comentarii
acufenele sunt semn de proasta circulatie cerebrala
cauzele incep de la digeste proasta, alimentatie cu grasimi, dezhidratare pana la probleme neurologice sau ORL
conteaza varsta, KG, tensiunea..s.m.a
analizeaza cam unde ar fi probleme si de acolo incepi..ORL sau neurologie
cauzele incep de la digeste proasta, alimentatie cu grasimi, dezhidratare pana la probleme neurologice sau ORL
conteaza varsta, KG, tensiunea..s.m.a
analizeaza cam unde ar fi probleme si de acolo incepi..ORL sau neurologie
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5acum 6 luni am avut un accident care s-a soldat cu dubla fractura de mandibula... tiuit in urechi
- 7spondiloza sau ceva la ureche?
- 12va rog sa ma ajutati - prebleme dupa operatie de astrocitom pilocitic de grad 1(benign)
- 127ameteala si tiuit in urechi
- 35Tratament pt disparitia acufenelor
- 6Tiuit in urechea stanga de cateva luni
- 14urechi infundate+tiuit continuu
- 0Ţiut ureche
- 0Probleme tiuit urechi
- 4Tiuit urechi si intepaturi.
- 5Ureche nas gat
- 11ameteli, ureche ce pulseaza si tiuit in urechi
- 1Tiuit Urechi
- 3Tiuit ureche si auz slab
- 1Tiuit in ureche