Tiut in ureche
Buna ziua,
Luna aceasta am efectuat un RMN pentru coloana lombara.Pe durata investigatiei am purtat dopuri si casca, insa zgomotele produse de aparat s-au auzit destul de puternic. In seara respectiva, la culcare am simtit un tiuit in urechii pe care il resimt si in momentul de fata. In timpul zilei ma deranjeaza foarte putin, doar daca imi acopar urechile aud sunetul.
Intrebarea mea este daca zgomotul produs de RMN poate fi cauza acestor simtome si ce investigatii ar trebui facute.
Multumesc
Luna aceasta am efectuat un RMN pentru coloana lombara.Pe durata investigatiei am purtat dopuri si casca, insa zgomotele produse de aparat s-au auzit destul de puternic. In seara respectiva, la culcare am simtit un tiuit in urechii pe care il resimt si in momentul de fata. In timpul zilei ma deranjeaza foarte putin, doar daca imi acopar urechile aud sunetul.
Intrebarea mea este daca zgomotul produs de RMN poate fi cauza acestor simtome si ce investigatii ar trebui facute.
Multumesc
1 comentarii
acufenele sunt semn de proasta circulatie cerebrala
cauzele incep de la digeste proasta, alimentatie cu grasimi, dezhidratare pana la probleme neurologice sau ORL
conteaza varsta, KG, tensiunea..s.m.a
analizeaza cam unde ar fi probleme si de acolo incepi..ORL sau neurologie
cauzele incep de la digeste proasta, alimentatie cu grasimi, dezhidratare pana la probleme neurologice sau ORL
conteaza varsta, KG, tensiunea..s.m.a
analizeaza cam unde ar fi probleme si de acolo incepi..ORL sau neurologie
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5acum 6 luni am avut un accident care s-a soldat cu dubla fractura de mandibula... tiuit in urechi
- 4tiuit sau nu?
- 5probleme cu urechile: tiuie in permanenta
- 19Trauma sonora - tragere cu armamentul
- 45Tiuit permanent, hipertensiune 32 de ani, 22|13
- 12Ureche infundata
- 7de o saptamana am un tiuit in urechi pe care parca il aud in cap
- 12presiune si tiuit in ureche
- 3Camp vizual injumatatit pentru cca 30 min si dureri de cap
- 2vajeituri in urechea dreapta si ameteala
- 2Ameteli, tiuit in ureche
- 5Va rog sa ma ajutati - urechea infundata si cateodata aud un fel de tiuit
- 2Tiuit ureche de 7 luni