TOC

27-02-2009
pasadi97
Nu este medic/terapeut
pasadi97
Eu cred ca TOCul are si o componenta spirituala. Am auzit pe cativa zicand ca s-au vindecat prin terapie cognitiva si cred ca se poate si asta.

Etapele vindecarii mele sunt:
1. Imi veneau ganduri si la inceput nu stiam ca e o problema si ma gandeam ca sunt obosit de servici.
2.Am citit un articol despre TOC si am vazut ca simptomele sunt cam aceleasi. E momentul in care m-am prins ca e o problema.
3. Am citit sa citesc si sa ma documentez si am vazut ca terapia cognitiva e ceea ce da rezultate si am inceput sa-mi dau seama ce e aia si am inceput sa mi-o aplic. Parintele Ghelasie zice ca daca spui si povestesti gandurile ce le ai prin vorba nu mai ajung in minte. Ma duceam in bucatarie singur si povesteam CU VOCE TARE toate tampeniile care imi veneau pe creier. Cartea se numeste Medicina isihasta de Ghelasie Gheorghe. Mai spune cartea ca mancarea e foarte importanta si ca trebuie analizata si din punct de vedere enrgetic. Dpdv energetic carnea e rea, fierturile rele dulciurile rele cele mai bune sunt cruditatile si salatele. Mai spune cartea ca dpdv energetic sexul e o risipa mare de energie si trebuie rarit si in sanatate si la boala si ca sexul e bun pt procreere.
4. Primul lucru ce mi l-am propus a fost stoparea bolii si gasirea a cat mai multor info despre ea. Mi-a fost frica de medicamente ca am citit ca pt TOC daca cazi in dependenta trebuie sa te duci la dezintoxicare. Dezintoxicarea poti s-o faci si acasa luand o sapt 8/9 din pastila apoi 7/9 pana la nimic. Am citit de pe internet cam tot ce am gasit.

Ca sa gasesc mai multe informatii m-am dus la control medical si am facut examen medical complet DE SANGE SI DE URINA CU SEDIMENT si acolo mi-au gasit ceva in urina.
De asemenea am vazut ca aveam momente cu ganduri multe urmate de momente de liniste. M-am gandit sa stabilesc cu precizie :
1-ziua in care a inceput totul, ce am facut atunci si cu cine m-am intalnit
2-zilele in care gandurile deveneau puternice ce am facut, unde am mancat, ce am mancat
Prelucrand info am evitat de a mai manca anumite mancaruri si am evitat de a mai manca din anumite parti.

Am atacat boala cognitiv vorbind gandurile si mi-am schimbat habiturile de mancare si de comportament. Mancarea am trecut la dieta de post Miercuri si Vineri si in posturile de peste an cu salate si fructe. Comportamental am redus timpul la TV, calculator si m-am culcat mai devreme,

M-am speriat cand m-am prins ca ceva e in neregula si trecand pe Langa Biserica Sfantului Nicolae grabnic ajutator si a Sfantului Mina m-am rugat sfintilor sa ma ajute sa ma fac bine prin rugaciuni la Dumnezeu ceea ce s-a si intamplat.

Asta a cam stagnat lucrurile cu TOCUL. Apoi m-am mutat in alt loc.
Victoria completa asupra bolii la mine a fost dupa atacarea ei pe plan spiritual. Nu mai am TOC dar mai am frica de TOC.

M-au ajutat si Pomelnicele lasate la Manastirea Sambata pentru 40 Liturghii si la alte Biserici si Manastiri. Spovedirea si Impartasirea trebuie facuta.

Vizita la Valea Mare la parintele Floroiu mi-a redus TOCul la jumatate. Adica mai putine ganduri.
Victoria totala asupra TOCULUI a fost prin citirea zilnica dimineata a acatistului Sfintei Treimi si seara a Acatistului Mantuitorului. Facand asta gandurile erau busite era ca si cum cineva ma sustinea impotriva TOC. Dupa ce am facut asta, citirea catistelor, bye bye TOC.

Aprpo am vizita Manastirea Caraiman de la Bucegi cred ca pentru prima oara. Parintele Gherontie era bolnav dar am pus un Pomelnic si asta ajuta foarte mult. In pomelnic se poate trece pentru boala, servici si alte lucruri in dreptul numelor. Am vorbit cu un calugar si i-am spus ca am avut probleme cu gandurile si i-am spus despre citirea celor doua acatiste si mi-a spus ca e bine ca am citit Acatistul Sfintei Treimi dimineata caci rugandu-ne Sfintei treimi ne rugam si Duhului Sfant care are o mare putere asupra mintii, a linistei sufletesti, a alungarii depressilor si a succesului la examene. Mi-a spus sa citesc Acatistul Duhului Sfant.

Cam asta e experienta mea de TOC. TOC a plecat, frica de TOC a ramas.
Bafta la lupta impotriva TOC si sa atacati si spiritual boala.
12 comentarii
0
27-02-2009, ora 09:22
pasadi97
Nu este medic/terapeut
pasadi97
Mancarea devine din ce in ce mai saraca in vitamine din cauza procesarii. Prin procesare vitaminele pleaca din mancare.
Stiind asta in USA la cei ce vor copii, mai ales cei promisi, se dau acid folic si vitamine inainte de nastere ca sa existe suficiente vitamine in perioada nasterii, dar nu orice vitamine sunt bune. Asta pentru ca mancarea procesata din USA e saraca in vitamine, mai nou mancarea trebuie sa fie radiata.Asa ca cei ce au promis sau vor copii sa aiva grija la vitamine mai ales la acidu; folic care impiedica sindromul Down sa vada alimentele ce au asa ceva si sa ia.

S-ar parea ca e timpul ca oamenii sa-si faca niste stocuri de vitamine caci dupa august 1 2009 legislatia se pare ca se va schimba in Europa:
-------------*

(*modificat de admin)
0
08-03-2009, ora 20:13
pasadi97
Nu este medic/terapeut
pasadi97
E timpul de stocare a vitaminelor. Dupa ce se introduce codex alimentarius in august sau decembrie anul asta s-ar parea ca pe piata vor fi doar vitamine inactive, de ex in loc de 1000 unitati doar 4 unitati care nu vor avea efect. Mancarea va putea fi procesata si iradiata asa ca cu probleme si lipsita de vitamine deci posibilitate de boli si cine nu are vitamine NASOL. Spuneti apropiatilor de posibilitate.

------------*
"Începând cu iulie 2005, directivele Codex-ului Alimentarius enunţate de către Directiva Europeană în ceea ce priveşte suplimentele alimentare trebuie aplicate sub ameninţarea sancţiunilor financiare. Iată în ce constau acestea:
1) Este vorba de a elimina orice supliment alimentar natural. Toate aceste suplimente vor fi înlocuite de 28 de produşi de sinteză farmaceutică (aşadar toxici), care vor fi dozaţi şi vor fi disponibili numai în farmacii, pe bază de prescripţie medicală. Clasificate ca toxine, vitaminele, mineralele şi plantele medicinale vor fi pe piaţa numai în doze care NU au impact asupra nimănui. Magazinele noastre de produse naturiste şi suplimente alimentare vor rămâne pe raft numai cu 18 produse, atâtea câte sunt pe lista Codex-ului. Tot ceea ce NU este pe listă, de exemplu coenzima Q10, glucosamine etc., vor fi ilegale şi asta nu înseamnă ca vor fi numai cu prescripţie, ci vor fi ILEGALE adică "foloseşte-le şi te duci la închisoare".
2) Medicina naturistă cum ar fi acupunctura, medicina energetică, ayurvedică, tibetană etc, va fi progresiv interzisă.
3) Agricultura şi alimentaţia animalelor vor fi reglementate conform normelor fixate de trusturile chimiei farmaceutice, interzicând din principiu aşa numita agricultură bio. Aceasta implică, de exemplu, ca fiecare vacă de lapte de pe planetă să fie tratată cu hormonul de creştere bovin recombinat genetic produs de Monsanto. Mai mult, potrivit Codexului, orice animal de pe planetă folosit în scopuri de hrană TREBUIE tratat cu antibiotice şi cu hormoni de creştere. Regulile Codexului permit ca produsele ce conţin organisme modificate genetic (OMG) să nu mai fie etichetate corespunzător. Mai mult, în 2001, 12 substanţe chimice despre care se ştie că sunt cauzatoare de cancer, au fost interzise în mod unanim de 176 de ţări, inclusiv de SUA. Ei bine, Codex Alimentarius aduce înapoi 7 dintre aceste substanţe interzise, precum hexachlorobenzene, dieldrin, aldrin etc, care vor putea fi folosite la liber din nou.
4) Alimentaţia umană certificată legal va trebui să fie iradiată cu Cobalt. Sub regulile Codexului, aproape toate alimentele trebuie iradiate. Si nivelurile de radiaţie vor fi mult mai mari decât cele permise anterior."

(*modificat de admin)
0
08-03-2009, ora 20:27
pasadi97
Nu este medic/terapeut
pasadi97
----------*

E rau cu codexul asta.

"* All nutrients (vitamins and minerals) are to be considered toxins/poisons and are to be removed from all food because Codex prohibits the use of nutrients to "prevent, treat or cure any condition or disease"

* All food (including organic) is to be irradiated, removing all toxic nutrients from food (unless eaten locally and raw).

* Nutrients allowed will be limited to a Positive List developed by Codex which will include such beneficial nutrients like Fluoride (3.8 mg daily) developed from environmental waste. All other nutrients will be prohibited nationally and internationally to all Codex-compliant countries [2].

* All nutrients (e.g., CoQ10, Vitamins A, B, C, D, Zinc and Magnesium) that have any positive health impact on the body will be deemed illegal under Codex and are to be reduced to amounts negligible to humans' health [3].

* You will not even be able to obtain these anywhere in the world even with a prescription.

* All advice on nutrition (including written online or journal articles or oral advice to a friend, family member or anyone) will be illegal. This includes naturalnews.com reports on vitamins and minerals and all nutritionist's consultations.

* All dairy cows are to be treated with Monsanto's recombinant bovine growth hormone.

* All animals used for food are to be treated with potent antibiotics and exogenous growth hormones.

* The reintroduction of deadly and carcinogenic organic pesticides that in 1991, 176 countries (including the U.S.) have banned worldwide including 7 of the 12 worst at the Stockholm Convention on Persistent Organic Pesticides (e.g., Hexachlorobenzene, Toxaphene, and Aldrin) will be allowed back into food at elevated levels [4].

* Dangerous and toxic levels (0.5 ppb) of aflotoxin in milk produced from moldy storage conditions of animal feed will be allowed. Aflotoxin is the second most potent (non-radiation) carcinogenic compound known to man.

* Mandatory use of growth hormones and antibiotics on all food herds, fish and flocks

* Worldwide implementation of unlabeled GMOs into crops, animals, fish and trees.

* Elevated levels of residue from pesticides and insecticides that are toxic to humans and animals.

Some examples of potential permissible safe levels of nutrients under Codex include [2]:

* Niacin - upper limits of 34 mcg daily (effective daily doses include 2000 to 3000 mcgs).

* Vitamin C - upper limits of 65 to 225 mcg daily (effective daily doses include 6000 to 10000 mcgs).

* Vitamin D - upper limits of 5 μg daily (effective daily doses include 6000 to 10000 μg).

* Vitamin E - upper limits of 15 IU of alpha tocopherol only per day, even though alpha tocopherol by itself has been implicated in cell damage and is toxic to the body (effective daily doses of mixed tocopherols include 10000 to 12000 IU).
"

(*modificat de admin)
0
08-03-2009, ora 23:27
pasadi97
Nu este medic/terapeut
pasadi97
Atentie mare si la yoga, budism, rei ki tai ki spiritism, magie, ghicit in diverse si altele care zic ca aduc mare sanatate cand de fapt unele indeamna la idolatrie. Multi yogini au ajuns la spitalul de boli nervoase cu probleme psihice GRAVE. Imbunatatirea fizica pe care o aduce yoga e ca un mers pe jos de 15 min insa mersul nu e idolatrie si nu ataca sufletul.
0
23-03-2009, ora 22:02
pasadi97
Nu este medic/terapeut
pasadi97
Ce m-a mai ajutat la toc a fost si participarea la slujbele Bisericesti inclusiv cantatul. Cuvintele spuse acolo m-au incarcat pozitiv si am inteles ca spunand, cantand tare cuvinte sfinte gandurile se rescriu.
0
01-04-2009, ora 17:05
pasadi97
Nu este medic/terapeut
pasadi97
Soarta a facut ca acuma sa ma un job in care sa fac expuneri. NO PROBLEMO so far.Cine vrea sa inteleaga puterea rugaciunii, bine
0
11-04-2009, ora 14:58
pasadi97
Nu este medic/terapeut
pasadi97
Daca ati inceput lupta si sunteti atacati prin probleme ce se ivesc apropiatilor, rugati-va si pentru sanatatea apropiatilor.
Dupa fiecare icos la Acatistul Mantuitorului ziceti si da Doamne sanatate lui x, y, z si mie.
0
13-04-2009, ora 08:54
pasadi97
Nu este medic/terapeut
pasadi97
Daca cineva face spiritim, atunci spiritele il pot forta sa faca rau apropiatilor in caz contrar batandu-l fizic, etc. Raul se poate face prin diverse forme ex, magie alba sau neagra, ambele sunt la fel de rele, descantece etc. Daca cel descantat zice rugaciunikle de mai sus ce sunt foarte puternice, ex Acatistul Mantuitorului atunci spiritele si descantecele fug de la el si spiritele se intorc la cel ce le-a trimis dandu-i dureri insuportabile si cateodata chiar batandu-l. AC sa scape de aceste dureri, cel ce a fost fortat la rau trebuie sa zica si el rugaciunile de mai sus si sa se duca neaparat la spovedit, daca nu poate la el in oras in alt oras e OK. Sa lase si pomelnice la Manastiri, si amintesc aici in Manastirea Caraiman din Bucegi, Manastirea Crasna si manastire Sambata.La Manastiri facandu-se Sfinte Liturghii zilnic fara de cateva zile se deschid zilnic cerurile si numele celor trecuti acolo se aud la IIsus.Orice rugaciuni se aud sus 24 de ore 7 zile pe sapt dar sunt rugaciuni mai puternice. Langa numele puse la vii se pot trece, problemel, boala, sau servici sau alte probleme.
0
13-04-2009, ora 09:49
pasadi97
Nu este medic/terapeut
pasadi97
Unele din cele mai rele spirite sunt scorpiile care pot sa-l intepe pe cel cazut in plasa lor cu varf de ac in ochi daca nu fac comenzile.
0
13-04-2009, ora 17:53
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Doamne Fereste-ne, vin timpuri foarte grele, dar cu ajutorul lui Dumnezeu vom invinge toate tertipurile si stratagemele celor care sunt sub influenta celui rau!!!
Eu citesc zilnic Acatistul Prea Sfantului si de viata Facatorului Duh, Dumnezeul Nostru, si ma simt foarte bine, ti-l recomand cu mare placere.
Mi se par foarte interesante mesajele tale, cu atat mai mult cu cat sunt invaluite intr-o sfera de neconditionat; nu le scri pentru a avea un beneficiu material, ci spiritual si pentru asta te admir, welcome to the club!
Am sa iau legatura cu tine printr-un mesaj privat, te rog daca poti si vrei, raspunde-mi!

Dumnezeu sa te binecuvanteze si sa-ti calauzeasca pasii prin viata! Tine-o tot asa si vei fi mantuita!!!
Numai Bine si o saptamana plina de profunzime spirituala :)
0
16-04-2009, ora 17:54
pasadi97
Nu este medic/terapeut
pasadi97
Salut Nick,

Multumesc de mesaj. Si mie cand am fost la Manastirea Busteni un calugar mi-a recomandat Acatistul Sfantului Duh pentru problemele cu ganduri de care i-am spus. Ma bucur ca te simti bine.
Doamne ajuta pe toata lumea si sa ne mantuim cu totii.
0
16-04-2009, ora 20:11
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
"Doamne ajuta pe toata lumea si sa ne mantuim cu totii." - 100% de acord cu tine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: