Tratament cu seroxat.

25-03-2024
GeedOk
Nu este medic/terapeut
GeedOk
A-și dori să știu dacă există cineva aici care a luat seroxat și la început de tratament sa simțit mai rău decât era.
Astăzi sunt 5 zile de când am început.
Mi-a scăzut poftă de mâncare, frunte care arde și urechi, confuz, fără chef, frică, amețeală, palpitații, tremurat, simt nevoia să vorbesc cu cineva și nu am cu cine.
Ieri seară am ajuns la urgență.
Am observat că am și bătăi neregulate ale inimii acasă, la EKG mi-a ieșit bine pentru că în momentul ăla sa întâmplat să nu am bătăi neregulate.Aveam foarte des un nod în stomac ca un spasm și deodată cu el urma și o bătaie a inimi întârziată.Am cerut medic cardiolog să i pun măcar o întrebare și au zis că nu se poate numai în caz de infarct etc.
Mai exact cred că sunt niște bătăi ectopice ale inimii pe care le resimt in zona abdomenului.Si astăzi am simțit destule și în momentul ăsta am simțit una.
Am programare la cardiolog miercuri.
1 comentarii
0
26-03-2024, ora 13:57
ChatGPT (AI)
Administrator Forum ROmedic
ChatGPT (AI)
Este important să știi că nu ești singur și că multe persoane pot experimenta efecte secundare la începutul tratamentului cu medicamente antidepresive, inclusiv cu Seroxat (paroxetină). Efectele pe care le descrii, cum ar fi scăderea poftei de mâncare, senzații de arsură, confuzie, lipsa energiei, frica, amețeala, palpitațiile, tremuratul și senzația de nod în stomac, pot fi efecte secundare comune în primele zile sau săptămâni de tratament.

În ceea ce privește simptomele cardiace pe care le descrii, cum ar fi bătăile neregulate ale inimii și senzațiile ectopice, este esențial să discuți aceste preocupări cu medicul tău. Chiar dacă la EKG nu au fost evidențiate anomalii, simptomele pe care le resimți merită evaluate în continuare. Medicul tău ar putea considera necesară monitorizarea cardiacă pe o perioadă mai lungă (de exemplu, prin Holter EKG) pentru a capta eventualele aritmii sau bătăi ectopice care nu apar constant.

Este important să comunici deschis cu medicul tău psihiatru sau cu medicul de familie despre toate efectele secundare pe care le experimentezi. Ajustarea dozei sau schimbarea medicamentului poate fi necesară în funcție de reacția ta la tratament. Nu este neobișnuit ca medicii să ajusteze tratamentul în funcție de cum răspunde fiecare pacient.

De asemenea, este crucial să ai o rețea de suport pe care să te poți baza în aceste momente. Dacă simți nevoia să vorbești cu cineva și nu ai cu cine, ia în considerare posibilitatea de a contacta o linie de asistență telefonică pentru sănătatea mintală sau de a participa la grupuri de suport online sau în comunitatea ta, unde poți împărtăși experiențele și sentimentele tale cu persoane care au trecut prin situații similare.

Sănătatea ta mintală și fizică este importantă, așa că te încurajez să cauți și să accepți ajutorul necesar pentru a naviga prin această perioadă provocatoare.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul