Umflătură pe os
Acum o saptamana mi s-a facut o obturatie de canal la unul dintre premolari. In timpul interventiei a fost foarte greu sa patrunda cu acele pe unul din canale, domnii doctori spunandu-mi ca este ceva acolo care tine, ca o punte, asa ca au gaurit zona aceea si au introdus dupa acul pana la os, simtindu-l puternic in timpul obturatiei. La 2 zile dupa, ma durea tare maseaua dar am luat nurofen si mi a trecut, insa de la interventie simt zona de sub premolar, de pe maxilar, amortita si am observat ieri ca am o umflatura acolo, iar cand apas tare pe ea imi amorteste jumatate din buza de jos si simt intepaturi si usturimi in aceasta. De asemenea cand vorbesc si zambesc simt umflatura aceea si imi creeaza un oarecare disconfort. In interior, pe gingie n-am nimic, toata problema este pe os. Ce ar putea fi? Multumesc anticipat!
2 comentarii
Va rog sa atașați o radiografie. Este posibil sa aveți o perforația la nivelul rădăcinii și sa fie o depășite cu pasta sau cu con acolo.este important sa mergeți cât mai curând la medic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1parodontita?obturatie canal
- 3ce inseamna obturatie de canal gresita?
- 5Gingie umflată şi la două luni după scoatere nerv dinte şi obturaţie canal
- 16Obturatie de canal
- 1Tratament endodontic + Rezectie Apicala + Chistectomie - toate in 24h
- 3Tratament de canal.
- 5Molar, nerv scos.
- 3Depășirea apex in sinus
- 2Depasire cu con de gutaperca
- 3Probleme tratament de canal
- 4Durere la 2 zile dupa tratament de canal, am radiografie. In cat timp trece?
- 1Va rog să mă ajutați - Mi-am scos nervul și mă doare de mor este infecție?
- 1Tratament și obturatie canal
- 1Depasire obturatie canal
- 2Durere masea dupa scoaterea nervului
- 1Material rămas în gingie în urma obturației de canal
- 1Durere persitstenta dupa tratament canal
- 1Durere molar 26 după scoaterea nervilor
- 3Infectie pe canal, masea plombata, poate provoca probleme cu articulatiile sau inima?
Mai multe informații despre: Obturatia de canal
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: