Umflătură pe os

Acum o saptamana mi s-a facut o obturatie de canal la unul dintre premolari. In timpul interventiei a fost foarte greu sa patrunda cu acele pe unul din canale, domnii doctori spunandu-mi ca este ceva acolo care tine, ca o punte, asa ca au gaurit zona aceea si au introdus dupa acul pana la os, simtindu-l puternic in timpul obturatiei. La 2 zile dupa, ma durea tare maseaua dar am luat nurofen si mi a trecut, insa de la interventie simt zona de sub premolar, de pe maxilar, amortita si am observat ieri ca am o umflatura acolo, iar cand apas tare pe ea imi amorteste jumatate din buza de jos si simt intepaturi si usturimi in aceasta. De asemenea cand vorbesc si zambesc simt umflatura aceea si imi creeaza un oarecare disconfort. In interior, pe gingie n-am nimic, toata problema este pe os. Ce ar putea fi? Multumesc anticipat!
2 comentarii

Va rog sa atașați o radiografie. Este posibil sa aveți o perforația la nivelul rădăcinii și sa fie o depășite cu pasta sau cu con acolo.este important sa mergeți cât mai curând la medic.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomanda un stomatolog sau cauta unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 23masea cu nerv extirpat si gingie dureroasa
- 1obturatie canal - ceva normal ?
- 4Durere insuportabila
- 6Durere dupa plomba de canale
- 5Gingie umflată şi la două luni după scoatere nerv dinte şi obturaţie canal
- 2Durere obturatie de canal
- 3Rog urgent recomandari privind atenuarea durerii dupa curatarea canalelor
- 13Nerv scos plomba provizorie
- 3Este de scos nervul?
- 6Măsea plombata fără nerv
- 3obturatia de canal
- 1Tratament endodontic + Rezectie Apicala + Chistectomie - toate in 24h
- 2Este normal ca la o lucrare de obturatie canal sa raman o bucata de ac in canal?
- 1Tradatul medicilor dentisti si dinte care nu se mai repara cu lunile
- 0Va rog să mă ajutați - Mi-am scos nervul și mă doare de mor este infecție?
- 2Ajutați-mă va rog! abces dupa curatare canale
- 0Urgenttt va rog! ma doare enorm măseaua
- 0Urgent: Varf de ac rupt in canal dentar in 2015 si amortire zona fetei de cateva luni
- 0Durere dupa tratamente stomatologice
Mai multe informații despre: Obturatia de canal
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: