Va rog ajutati-ma sunt in pragul sinuciderii

02-09-2010
baiatu_problema
Nu este medic/terapeut
baiatu_problema
Buna ziua,
Am 17 ani jumatate, pot spune ca sunt disperat, in fiecare seara sunt depriamt si nu mai stiu ce sa fac, pur si simplu sunt distrus.Problema este ca penisul meu este nedezvoltat, cauzele le voi spune acum:
PE la 12-13 ani am observat ca mi-au aparut niste vergeturi pe penis, imediat cand am dat cu mana am simtit si ca un fel de inel care imi optura penisul, intr-un cuvant am observat ca am fimoza.Problema este ca aceasta fimoza a aparut chiar in perioada de pubertate si astfel penisul meu nu a mai fost lasat sa se dezvolte in grosime, in lungime sa dezvoltat normal adica masoara 15 cm, dar grosimea este cam aceasi cu care m-am nascut, adica ca la un copil mic.Mentionez ca si testiculele sunt sub dezvoltate adica ca la un copil sub 14 ani.Deci cred ca am si o problema hormonala pe langa acea fimoza care nu a dat voie penisului sa se dezvolte in grosime.Sunt disperat, ma rog in fiecare seara la Dumnezeu sa imi dea putere sa lupt si sa nu imi i-au viata, dar cand ma gandesc ca sunt sortit sa nu am familie, copii, nevasta iarasi incepe sa ma bata gandul tot mai tare la sinucidere, doar bunul Dumnezeu imi mai da putere sa nu pun mana pe cutit.Sa va dea Dumnezeu sanatate si toti ce va doriti, poate si eu cu putin ajutor din partea lui Dumnezeu voi reusi sa trec peste asta.Dumnezeu sa ne ajute pe toti.Multumesc mult
19 comentarii
0
03-09-2010, ora 09:29
yochana
Nu este medic/terapeut
yochana
Buna!
Nu te lasa prada depresiei, du-te la un medic specialist pentru un tratament adecvat. Din ce ai scris, rezulta ca nu ai facut-o pana acum, deci nu mai sta pe ganduri si du-te pentru a afla concret despre ce este vorba si cum se poate trata.
Numai bine iti doresc!
0
04-09-2010, ora 18:42
baiatu_problema
Nu este medic/terapeut
baiatu_problema
Multumesc pentru sfat.Luni am sa merg la urolog.Astept si parerea domnului Mr.Nick.
0
06-09-2010, ora 22:59
baiatu_problema
Nu este medic/terapeut
baiatu_problema
Va rog domnule Mr.nick dati-mi un sfat, sunt disperat, mai am sanse ca organele mele genitale sa se dezvolte normal, sau este prea tarziu ?Sunt sortit unei vietii pustii, fara familie, fara copii, fara nevasta?Va rog, am nevoie de sfatul dumneavoastra.Va multumesc si Dumnezeu sa va dea sanatate si tot ce va doriti in viata.
0
08-09-2010, ora 15:39
prozac
Nu este medic/terapeut
prozac
Baiatu _problema, daca imi permiti iti dau un sfat. Nu stiu daca depresia are sau nu legatura cu marimea penisului, insa iti spun din experienta ca pe3ntru noi femeile acest lucru este muult mai putin important decat credeti voi barbati. Asculta ce-ti spun, sunt femeie la 40 de ani si stiu cate ceva de la viata.
Intre un barbat cu penis mare si unul mai putin dotat dar cu n calitati sufletesti, din prima l-as alege pe cel de-al doilea..
Mergi la un endocrinolog, arata-i problema si gasiti un plan de atac.
Daca asta e motivul depresiei tale, iti pot spune ca nu ai de ce sa-ti faci probleme.

Prozac
0
08-09-2010, ora 16:36
baiatu_problema
Nu este medic/terapeut
baiatu_problema
Va multumesc pentru sfat doamna prozac.
Acum la 6 trebuie sa merg la urolog, ce ziceti unde ar fi mai bine sa merg la urolog sau la endocrinolog?Multumesc
0
10-09-2010, ora 01:04
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimate d-rule Băiatu_problemă,

Îmi cer iertare că nu v-am răspuns în ziua în care aţi postat problemele dvs., în cadrul acestui topic, dar chiar nu am observat, şi, dacă nu mă înşel, în ziua postării - 2.09. - nu am fost prezent pe forum.
Problema dvs. cu penisul vă afectează clar şi statusul mentalo-psihic, în pofida faptului că nu ar trebui să vă determine să ajungeţi până la stadiul de ideaţie suicidară (nu vă judec, ci pur şi simplu vă scriu ce simt, pentru a încerca să vă întind o mână de ajutor).
La vârsta dvs., din fericire, sistemul hormonal încă mai poate fi suficient de modulat, adică încă se mai poate interveni asupra glandelor endocrine, pentru a le stabiliza produşii de excreţie - hormonii - şi pentru a crea un mediu hormonal propice dezvoltării armonioase.
Ar fi indicat să consultaţi un medic endocrinolog (o astfel de recomandare aţi primit şi din partea d-nei Prozac), pentru a beneficia de o examinare amănunţită, atât fizică, dar mai ales hormonală. Medicul vă va recomanda un set de analize specifice, prin care-şi va da seama dacă funcţionalitatea principalelor glande endocrine, se află în conformitate cu normalitatea. În principiu, starea dvs. va necesita investigarea următoarelor glande: hipotalamus, hipofiză, tiroidă, glande suprarenale şi testicule (cel mai probabil, în principal, vi se vor investiga concentraţiile de LHRH (luliberină), LH (hormon luteinizant), FSH (hormon floliculostimulant), PRL (prolactină), TSH (tireotropină), T4 şi FT4 (tiroxină totală şi liberă), T3 şi FT3 (triiodotironină totală şi liberă), DHEA-S (dehidroepiandrosteron-sulfat), T (testosteron total şi liber), DHT (dihidrotestosteron) şi SHBG (sex hormone binding globuline)), însă s-ar putea să vă încadraţi în categoria examinării mai profund, chiar şi la nivel de enzime conversive, cum ar fi 5 alfa-reductază I şi II, enzima care asigură conversia testosteronului în dihidrotestosteron - un metabolit al hormonului sexual masculin, de 30 de ori mai puternic la nivel de proprietate androgenică, el fiind cel care asigură caracterele sexuale masculine).
Vorbind fără analize medicale şi fără examinare, problema dvs. hormonală se poate rezuma la un simplu hipogonadism hipogonadotrop, care poate fi vindecat fără probleme cu tratamente specifice, sau se poate rezuma la prezenţa unor sindroame cu substrat genetic (de pildă, sindrom Kallman sau Klinefelter, dar, dacă unul dintre acestea se va confirma, vă asigur că nu vă va împiedica să întemeiaţi o familie, pentru simplul fapt că există tratamente care pot substitui deficitul de LHRH şi LH sau deficitul de T şi DHT).
Problemele hormonale, care deocamdată sunt doar presupuse, fiindcă dvs. nu aţi fost încă examinat şi diagnosticat, vă pot afecta şi starea sistemului mentalo-psihic, un sistem care include gândirea şi rangul de sentimente / emoţii.
Şi totuşi, problemele dvs. de ordin mentalo-psihic sunt induse mai mult de factori externi, decât de factori interni. Mai mult ca sigur dvs. vă supra-stresaţi din cauza acestor probleme, vă creaţi complexe de inferioritate şi vă auto-generaţi conflicte psihologice mai mult sau mai puţin evidente. Aveţi şi nu de ce. Să ştiţi că starea dvs. va putea fi modificată pozitiv, dar trebuie să mergeţi la medicul endocrinolog şi trebuie să aveţi credinţă, bineînţeles.
Ideaţia suicidară NU vă ajută la nimic, ba chiar din contră. Vă pregăteşte terenul pentru unul sau mai multe parasuiciduri (pentru mai multe tentative) şi, în final, pentru suicid. Vă rog să faceţi tot posibilul să gândiţi pozitiv şi să NU vă lăsaţi dus de valul acestor gânduri. Dacă simţiţi că sunteţi în pragul parasuicidului, adică la nivelul vreunei tentative de suicid, vă rog din suflet să cereţi cuiva ajutorul (cu siguranţă veţi primi cel puţin un zâmbet, un sfat sau o mângâiere, toate menite să vă distragă atenţia de la o astfel de faptă). Nu vă auto-provocaţi stări depresive gândindu-vă insistent la problema cu penisul, mai ales acum că v-am informat că problema se poate rezolva.
NU trebuie să vă sinucideţi! Vă veţi vindeca, veţi întemeia o familie, veţi fi binecuvântat de către Dumnezeu cu copii şi veţi primi şi şanse suficiente pentru a face fapte bune, aşa încât să vă puteţi mântui.
Rugaţi-vă la Dumnezeu, iar El vă va ajuta aşa cum va dori, pentru că medicul tratează, dar numai Dumnezeu vindecă.


Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)

Post Scriptum - Dacă medicul endocrinolog va constata că hormonii există în concentraţii normale, mult prea puţin probabil, pentru că testiculele sunt subdezvoltate, iar acest simptom denotă clar o hipofuncţie glandulară, va trebui să consultaţi un medic urolog foarte competent (poate exista probabilitatea existenţei unei mici malformaţii, care obstrucţionează dezvoltarea penisului în grosime).
P.P.S. - Nu lungimea sau grosimea penisului contează, ci calităţile cu care vă întreţineţi sufletul, inima şi mintea, printre altele.
0
10-09-2010, ora 01:44
baiatu_problema
Nu este medic/terapeut
baiatu_problema
Buna dimineata,
Va multumesc foarte mult domnule nick.
Deci am fost ieri la urolog, ma pus la un aparat ca un fel de ecograf, mai intai ma uns cu o crema ceva si dupaia mi-a pus acel aparat pe burta si pe testicule.A zis sa nu imi fac probleme ca nu sufar de hipogonadism sau Klinefelter, si ca sa mai astept.A zis ca as putea sa fac tratament cu testosteron, dar ca el nu imi da un astfel de tratament pentru ca nu am 18 ani si pentru capoate sa declanseze altceva.Si a zis sa mai astept, ceva in genul sa mai astept sa creasca, dar astept degaba ca penisul meu in ultimii 5 ani nu a ma crescut deloc in grosime, decat in lungime, adica grosimea o am ca la un baietel de 9 ani.Si dupaia ma intrebat daca mi-am inceput viata sexuala, atunci chiar am ramas socat, si i-am zis, pai cum domn doctor, cu putulica asta nu am cum sa imi incep viata sexuala.Am avut senzatia ca si-a batut joc de mine cand ma intrebat daca mi-am inceput viata sexuala, adica era cum ai spune ca un pustan de 12 ani si-a inceput viata sexuala.Dupaia mi-a zis ca nu e bine sa imi incep asa de vreme viata sexuala si sa mai astept.SI am mai zis ceva de genul ca nu toti oamenii sunt la fel, alti se nasc mai dotatii altii mai slab dotatii, dar la mine nu e vorba de dotare, adica penisul meu este ca o putulica de copil, decat ca e lunga, dar grosimea este aproape ca la un copil de 12 ani.Deci chiar nu inteleg cum de acest urolog a primit licenta.
acest urolog prima data nici macar nu mi-a decalotat penisul sa se uite daca intr-adevar am fimoza.La sfarisit i-am spus eu chiar inainte sa plec:, , domn doctor, de decalotat penisul nu il decalotez ca sa vedeti daca am fimoza...?Dupaia a zisa...aa daa, si uitasem sa ma uit.I-am aratat s-a uitat de la o distanta de cativa metri(nu stiu daca a vazut intr-adevar ceva) si mi-a spus ca nu am fimoza ca ala este inelarul penisului sau ceva de genul asta.Dar, daca se uita mi de aproape vedea ca am si niste vergituri, vedea ca penisul imi este sugrumat, eu stiu pentru ca si tata, dar si unchiu a avut astfel de fimoza, tata inca o mai are, unchiu sa circumcis.Adica sunt suta la suta ca am fimoza, insa el nici macar acest interes de a se uita de mai aproape nu la avut.Deci, tocmai aici este fapul dubios, penisul meu sa dezvoltat normal in lungime, dar in grosime aproape deloc, deci asta e clar dovada ca acea fimoza este de vina, se stie ca fimoza afectaza cresterea penisului in special in grosime si mai putin in lungime.Uitati aici ceva de genul asta am eu, decat ca penisul meu nu este chiar asa de sugrumat(strans), adica fimoza mea este una la fel ca a lui tata, adica nu chiar asa de grava, dar oricum este cat de cat sugrumat.
: http://ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ier:Phimotic_Ring_070726.jpg
.Dar acum ce credeti, ar fi mai bine daca m-as duce la spital, adica vad ca astea particulari nu fac decat sa iti ia bani si nu te ajuta cu nimic, cu niciun sfat cu absolut nimic.Pur si simplu am fost tratat ca un copil mic, cu mult dezinteres.Adica ce a zis...lasal ma ca asta e copil sa ii iau banii sa scap repede de el, probabil daca veneam cu un parninte isi deadea mai mult interes.Ce ziceti domnule nick, voi fi tratat la fel de toti doctorii?adica ca un copil care vor sa il fraiereasca, sau mai bine zis sa scapa repede de el?Din pacate cu mama nu pot sa ma duc la medic pentru ca este plecata.Va multumesc fooarte mult domnule nick, sper ca Bunul Dumnezeu sa dea tot ce doriti, in special sanatate.M-au ajutat foarte mult sfaturile dumneavoastra.Dumnezeu sa ne lumineze calea.
0
10-09-2010, ora 02:39
baiatu_problema
Nu este medic/terapeut
baiatu_problema
Scuzati-mi va rog greselile gramaticale din postul de mai sus, m-am grabit si nu am mai verificat.
Incerc domnule nick sa nu ma gandesc negativ, adica cand ma bate gandul la sinucidere, ma gandesc imediat la Dumnezeu, adica el mi-a dat viata si deci tot el este singurul care are dreptul sa mi-o ea.
Credeti-ma, acest gand suicidal se trezeste in mine exact in momentul cand ma gandesc la iubita mea, care din pacate, si momentan din fericire nu poate sta cu mine din cauza distantei foarte mari.Adica mi-am facut mari planuri cu ea, ne iubim, planificaseram amandoi ca la vara sa se mute la mine, si peste 1-2 ani sa ne casatorim, si putin mai tarziu sa facem si cativa copii pe care sa ii crestem, sa le oferim dragoste.Deci va dati seama ca daca pana la vara nu rezolv problema asta, din pacate nu voi mai putea fi cu ea.Pe mine nu ma intereseaza aproape deloc sexul, dar ca sa stea o fata cu tine si sa te iubeasca, trebuie sa faci sex cu ea, altfel nu sta nimeni, nu face nimeni copii cu tine, practic esti sortit singuratatii, cui ii mai oferi tu iubire, cine iti mai ofera tie iubire?...nimeni!
Va multumesc inca odata domnule nick, mai rar oameni ca dumneavoastra.Meritati numai stima si respect.
Dumnezeu sa va ajute.
0
16-09-2010, ora 21:42
baiatu_problema
Nu este medic/terapeut
baiatu_problema
Ce ziceti sa mai fac domnule nick dupa ce am fost la urolog care practic nu mi-a pus nici un diagnostic, a zis decat sa mai astept si daca sa mai trec pe la anul la el la cabinet.Deci el mi-a zis ca nu am fimoza, dar asa cum am spus si mai sus, sa uitat de la 2 metrii distanta, nu cred ca a vazut ceva.Adica sunt suta la suta sigur ca am fimoza, stiu cum arata de la tata si de la unchiul meu.
Dar acum vreau sa va intreb, aceasta fimoza se poate trata si fara interventii chirurgicale?Adica pot decalota penisul fara probleme atat in stare fleasca, cat si in stare de erectie, decat in stare de erectie ma strange putin, dar pot decalota si asa fara marii probleme.Decat ca am niste vergeturi, si este putin stramta pilea acolo.Ca un fel de inel care sugruma penisul.Va multumesc foarte mult, va doresc multa sanatate.Doamne ajuta
0
20-09-2010, ora 19:49
uliana
Nu este medic/terapeut
uliana
Baiat-problema, nu dispera ! Cauta-l pe profesorul dr. Nicolae Calomfirescu, seful clinicii de urologie de la Spitalul Gerota, al Ministerului de interne, pe linga Foisorul de Foc. Este un urolog si sexolog de exceptie, un tip relativ dur, dar cu mult umor. Mergi pur si simplu la usa lui, intr-o dimineata, pe la 7.30-8.00, inainte de orele de vizita, sint convinsa ca te va primi. Expune-i problema scurt si militaros, nu-i place gargara. Un alt medic care te-ar putea ajuta este dr. Gheorghe Soare, androlog la Parhon. Nu lasa problema netratata, in ideea ca mai asteptam, mai creste, ne mai gindim, mai cugetam, ca te va ruina psihic, in primul rind. Bafta si numai bine !
0
21-09-2010, ora 19:24
baiatu_problema
Nu este medic/terapeut
baiatu_problema
Va multumesc foarte mult uliana, chiar mi-a dat putin moral comentariul dumneavoastra.
Dar ce credeti, daca sunt diagnosticat cu fimoza, pot scapa de ea si fara circumcizie?Si tratamentul cu testosteron va da rezultate?adica cam cat la suta sanse credeti ca am ca tratamentul cu testosteron sa isi faca efectul?Multumesc
0
22-09-2010, ora 11:16
uliana
Nu este medic/terapeut
uliana
Baiatu, trebuie sa stii ca nu am nici un fel de competente medicale, sint numai un biet om "superinformat" din pricina problemelor de sanatate proprii si ale familiei, prin urmare n-as putea sa-ti spun daca de fimoza scapi fara interventie chirurgicala sau daca tratamentul cu testosteron va da sau nu rezultate, asta numai specialistii vor putea sa-ti spuna. Daca o iau simplist, intr-o logica de nespecialist, as zice ca ar trebui rezolvata intii fimoza si apoi sa vina testosteronul, intrucit fimoza nu va permite crestera penisului sau cine stie ce forma ciudata ii va da. Daca te duci la Calomfirescu - el fiind chirurg - din prima va fi de parere sa opereze, chestie care vad ca nu prea te incinta. In astfel de conditii, ca prim pas, mergi mai bine la Parhon, la dr. Soare sau orice alt androlog, sa stabileasca ei care sa fie pasii de urmat. Daca vor crede de cuviinta, te vor indruma ei mai intii spre operatie, si apoi sa urmeze tratamentul hormonal. Tu saracutul de tine esti singur in batalia asta ? Mama, tata, frati sau surori mai mari - nimeni nu-ti sta alaturi, sa mearga careva cu tine pentru rezolvarea acestei probleme destul de spinoase, dar nu IREZOLVABILE ? Bafta !
0
22-09-2010, ora 12:41
uliana
Nu este medic/terapeut
uliana
Revin cu scuze, ti-am mai citit inca o data postarile, nu retinusem ca mama ta se afla departe de tine. N-ar strica totusi sa te insoteasca tata sau un barbat matur, chiar daca in cabinet vei intra singur si personal iti vei expune problema !
0
22-09-2010, ora 13:42
baiatu_problema
Nu este medic/terapeut
baiatu_problema
Multumesc foarte mult pentru sfaturi, dar de tata nu sunt chiar asa de apropiat, adica mi-e rusine sa ii spun chestia asta.Singur am mai fost la urolog, dar ma tratat ca pe un copil care nu stie ce e de capul lui.Adica eu vreau urgent o rezolvare, asa numai pot sta, imi afecteaza grav si viata sociala.SI nu mai vreau ca doctorii sa imi zica ceva de genul:e prea riscant sa faci tratament cu testosteron, mai asteapta sa creasca, asta e viata, nu toti se nasc dotati.Pai la mine nu este problema ca nu m-am nascut dotat, ci ca eu am un handicap clar, care nu imi va permite sa am o sotie si respectiv o familie.Multumesc din nou
0
22-09-2010, ora 16:15
uliana
Nu este medic/terapeut
uliana
Baiatu, cred ca e o prostioara sa te jenezi de tata, ar fi mult mai bine sa-i spui si sa mergeti impreuna la doctor, se uita la tine altfel decit ca la un mic copil necajit. Vezi ca ti-am transmis un mesaj personal. Daca eventual nu stii cum se acceseaza, sus in dreapta, in dreptunghiul verde, dupa ce te loghezi, dai click pe Modificati profilul si apar mesajele personale. S-auzim de bine !
0
17-11-2010, ora 23:18
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimate d-rule Băiatu_problemă,

Îmi cer iertare pentru faptul că vă răspund cu o mare întârziere. Nu am putut să vă răspund mai devreme, din varii motive total obiective. Vă mulţumesc pentru înţelegerea de care veţi da dovadă.
Am înţeles că urologul v-a tratat într-un mod considerat de dvs. ca fiind total neadecvat, eventual chiar şi neplăcut. Îmi pare rău :(
Aţi consultat şi un medic endocrinolog, aşa cum v-am recomandat? Din punctul meu de vedere problema dvs. este de competenţa unui medic endocrinolog, nu de competenţa unui medic urolog.
Vă rog să faceţi tot posibilul să îmi răspundeţi.



Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
Cu respect,
Nick
0
16-01-2011, ora 19:32
baiatu_problema
Nu este medic/terapeut
baiatu_problema
Ma scuzati ca am intarziat cu raspunsul.
Nu am fost deocamdata la un endrocrinolog din doua motive;Nu exista nici un cabinet privat, si la spital ca sa ma duc imi trebuie trimitere de la doctorul de familie, si al doilea motiv este acela ca mai mult ca sigur am o problema si de natura urologica, adica sub pielea perputului am niste bubite albe de dimensiunea unui varf de ac, adica foarte mici, sunt exact in zona in care sa format si acea stramtura a pielii care imi optureaza foarte putin penisul.Aceste bubite sau format cam in aceasi perioada in care sa format si acest inel de imi optureaza penisul.De decalotat pot sa decalotez si in stare de erectie, dar si in stare MOALE.

Inca o problema este ca de exemplu, de o jumatate de an, daca nu ma spal PE FIECARE ZI, capul penisului si perputul se irita foarte rau, chiar daca nu fac nici un pic de efort, si cand este iritat ma doare cand decalotez penisul.Sunt nevoit si iarna sa ma spal pe fiecare zi ca sa nu ma irit(infectez), o zi daca nu m-am spalat se irita foarte rau capul penisului si se umfla(Creste in volum) perputul si devine mai stramt.
Va multumesc domnule nick, astept cu mare interes parearea dumneavoastra.
0
25-01-2011, ora 09:20
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimate drule Băiatu_problemă,

Care este motivul pentru care nu mergeţi la medicul de familie, pentru a vi se da o trimitere către un medic endocrinolog? TREBUIE să consultaţi un medic endocrinolog!
Bubiţele albe, cel mai probabil, sunt spoturi Fordyce, ele neavând o semnificaţie patologică (sunt prezente la mai mult de 80% din bărbaţi, la nivel mondial), iar inelul care vă obturează foarte puţin penisul NU cred că este responsabil de generarea problemei dv. - de hipodezvoltarea testiculelor, în principal.
Iritaţia zilnică poate fi produsă de o hipersensibilitate cutanată, însă cred că are la baza şi prezenţa unui agent patogen.
Medicului urolog i-aţi spus despre această problemă persistentă?
__

Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Cu iubire creştină şi respect, dorindu-vă toate cele bune,
Mr. Nick
0
01-11-2012, ora 21:41
baiatu_problema
Nu este medic/terapeut
baiatu_problema
Buna seara.
Revin dupa 2 ani de zile. Va rog sa ma scuzati ca nu am mai putut sa va raspund, domnule nick.
In momentul de fata am 19 ani si 8 luni, o varsta la care imi e teama ca nimic nu se mai poate face. In ultimii 2 ani am stat si nu am mai facut nimic, practic, inchinzandu-ma in mine. Dar sunt hotarat sa iau totul de la capat, insa cu o hotarare mult mai mare. De data asa chiar vreau sa merg pana la capat, sunt hotarat! Luni am sa merg din nou la un medic de specialitate, dar de aceasta data o sa imi fac si analize si tot. Insa vreau sa va intreb ce sanse credeti ca mai am? Ce sanse mai am la varsta de 19 ani si 8 luni? Va multumesc din suflet! Astept cu cu sufletul la gura mesajul dumneavoastra. Dumnezeu sa ne aibe in paza.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.