tulburari sexuale in urma unei depresii

salutari! am si eu o problema: am 23 ani si am suferit o depresie, fiind diagnosticat cu tulburare obsesiv compulsiva. sunt in tratament cu multe antidepresive(zoloft, anafranil, olanzapina), ma simt bine in urma tratamentului numai ca am probleme in viata de cuplu:nu pot ejacula iar erectia este slaba. mentionez ca inainte aveam o viata sexuala activa fara probleme. Intrebarea mea este: aceste tulburari sexuale vor disparea dupa tratament sau vor persista si dupa ce voi termina cu tratamentul? ma ingrijoreaza! multumesc!
4 comentarii

Nici o grija cu aceste manifestari mai putin placute, ele vor dispare dupa tratament si chiar si in timpul tratamentului se vor ameliora, deci fa in continuare tratamentul si va fi mai bine in timp.

buan si eu am o problema mi sa spus ca am spasmofilie dar de fiecare data cand ma culc cu prietenul meu iin timpul orgasmului ma ia niste intepaturi al inima si incepe sa imi bata si nu ami pot respira pot sa patesc ceva ???? mi- e frica sa ma mai culc cu el de frica sa nu fac ceva...ajutati-ma va multumesc

@brun3tyka: reduceti stress-ul, poate un preludiu mai lung si o relaxare corepsunzatoare va ameliora situatia.

nu stiuce sa cred...este nevoie de un control la medic.la inima mi-am facut de trei ori si mi sa spus ca nu am nimci al nimia...tocmai deata mi-e frica sa nu fac ceva cand vad cum ma inteapa

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Vreau sa scap de tulburari depresive
- 9Sindrom doliu
- 9Depresie sau altceva?
- 3Depresie accentuata
- 9senzatie de nod in gat + depresie
- 26Tulburare de adaptare; Depresie; Anxietate
- 30Ceva serios? [medicii, astept raspunsuri]
- 4atac de panica, hipohondrie, depresie
- 4zyprexa si 5htp
- 7insomnie sau depresie
- 22E depresie?
- 9Anxietate depresie
- 9antidepresive care NU INGRASA??
- 2Depresie?
- 4tratament cu cipralex pentru depresie de un an
- 4De ce nu mai scap de depresie?
- 5Depresie și anxietate-tratamente clasice și naturiste
- 1chinuiala cu TOC
- 7Tulburare obsesiv compulsiva, OCD, PURE O?
- 2Merita făcută psihoterapie pentru TOC?
Mai multe informații despre: Tulburarea obsesiv-compulsiva Depresia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: