Acufene/Tinitus

22-01-2025
Denisa n
Nu este medic/terapeut
Denisa n
Buna searaDe o luna am un tiuit in urechi de la o petrecere unde am stat 5 ore si muzica aparent a fost prea tare pentru urechile mele, dar nu mi am dat seama… Am fost la orl dupa 5 zile pentru ca am tot asteptat sa treaca si am inceput tratamentul cu Medrol in a 7-a zi, acum sunt la al doilea tratament cu betaserc, vertigko si neuromultivit. Ziua nu sesizez tiuitul, dar seara este deranjant, mai mult cand stau in pat si cand e liniste. Am fost la 3 medici orl isti si nu mi au recomandat rmn cauza fiind clar de la muzica, dar totusi… ma gandesc sa imi fac si alte investigații, ce mi ati recomanda? Mentionez ca nimeni de la acea petrecere nu a mai patit asta, deci.. e clar o sensibilitate undeva. Cand am ajuns acasa imi pulsa foarte tare in spatele capului dar am crezut ca este doar de la muzica si m-am culcat.
Va rog sa imi dati un raspuns, daca este trauma sonora de la muzica chiar nu am sanse sa scap?
Am 25 ani si nicio alta problema de sanatate, doar niste intolerante la alimente pe care le evit
1 comentarii
0
23-01-2025, ora 08:13
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
este important sa stim si ce innaltime ai..si cate KG ai
masoara si tensiunea arteriala la ambele maini sa vedem cat este
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: