Acufene/Tinitus

Buna searaDe o luna am un tiuit in urechi de la o petrecere unde am stat 5 ore si muzica aparent a fost prea tare pentru urechile mele, dar nu mi am dat seama… Am fost la orl dupa 5 zile pentru ca am tot asteptat sa treaca si am inceput tratamentul cu Medrol in a 7-a zi, acum sunt la al doilea tratament cu betaserc, vertigko si neuromultivit. Ziua nu sesizez tiuitul, dar seara este deranjant, mai mult cand stau in pat si cand e liniste. Am fost la 3 medici orl isti si nu mi au recomandat rmn cauza fiind clar de la muzica, dar totusi… ma gandesc sa imi fac si alte investigații, ce mi ati recomanda? Mentionez ca nimeni de la acea petrecere nu a mai patit asta, deci.. e clar o sensibilitate undeva. Cand am ajuns acasa imi pulsa foarte tare in spatele capului dar am crezut ca este doar de la muzica si m-am culcat.
Va rog sa imi dati un raspuns, daca este trauma sonora de la muzica chiar nu am sanse sa scap?
Am 25 ani si nicio alta problema de sanatate, doar niste intolerante la alimente pe care le evit
Va rog sa imi dati un raspuns, daca este trauma sonora de la muzica chiar nu am sanse sa scap?
Am 25 ani si nicio alta problema de sanatate, doar niste intolerante la alimente pe care le evit
1 comentarii

este important sa stim si ce innaltime ai..si cate KG ai
masoara si tensiunea arteriala la ambele maini sa vedem cat este
masoara si tensiunea arteriala la ambele maini sa vedem cat este

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5surditate brusc instalata + acufene
- 10zona zoster si ptr.ORL (cu urechea stanga nu aud)
- 1Acufene si infectie
- 35Tratament pt disparitia acufenelor
- 3tinnitus
- 9tinitus permanent
- 3tinitus, dureri de cap sub forma de intepaturi sau usturime
- 3Tinitus urechea stanga
- 5Acufene pulsatile
- 2Intrebari despre tinitus
- 2Tinnitus
- 1Dureri de cap, tinitus noaptea
- 6Ureche infundata si tinitus
- 0Un sfat va rog de la psihologi sau cine a trecut - tinitus simptom al anxietatii
- 1Tinitus sau vuiet puternic în urechea dreaptă care nu cedează cu nimic!
- 1Tinitus, pocnituri ureche
- 4Tinitus ( tiuit in urechi ) dupa implanturi dentare
- 6Tinnitus
- 1Tinnitus reactiv catastrofal la ambele urechi AJUTOR!
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: