Am nevoie de ajutor - simptome inexplicabile

Buna ziua, am 29 de ani si de 4 ani sufar enorm din cauza unor simptome inexplicabile, am facit o multime de teste si toate sunt bune (analiza generala de singe, MRI la cap, endoscopia, mi-au monitorizat inima si totul e bine, test de balansare )simptomele sunt urmatoarele : stare de lesin si rigiala foarte puternica (cer scuze ) mi se ridica ca un nod, asa un tip de curent prin esofag, slabiciuni, vertigo foarte puternic, citeodata nici nu pot merge, parca si respiratia greoaie.Medicii vorbesc de anxietate, caci e mai usor sa dai vina pe ceva decit sa cauti adevaratul motiv, eu nu sunt o fire pasiva si nemultumita am uitat sa specific ca toate testele au fost facut in SUA.Va rog mult sa ma ajutati, poate o idee sau cineva sa intilnit cu asa probleme.
2 comentarii

Se fac intai testele la inima, apoi cele endocrinologice. Daca eliminati partea fizica raman somatizarile de Anxietate pentru care puteti primi tratament si psihoterapie, daca e nevoie.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ameteala, cauze si remedii
- 3de cateva zile am ameteli si dureri usoare de cap
- 3ameteli si senzatie de sufocare
- 2dupa cateva min dupa anestezie mi s-a facut rau: ameteala, greata, palpitatii, balonare
- 20Probleme respiratorii, stari de obosela si ameteala
- 6Xanaxul poate deveni o problema?
- 9reactie adversa la nalixid ?
- 4ameteala si senzatii de lesin
- 4Arderi in crestetul capului si ameteli
- 10imi doresc mult un copil
- 4de vreo 7 luni am niste ameteli puternice
- 2Sincopa
- 1ametelii si greata
- 3Diagnostic Ameteli continue timp de 6 luni
- 1Ameteli continue de 6 luni fara diagnostic sigur
- 0Ameteala Persistenta
- 1Dureri de cap puternice si stari de ameteala
- 123 ani de ameteli si nicio concluzie
- 5Amețeala de lunga durata
- 4Ajutați-mă. Am 6 luni de când simt un fel de ameteala continua.
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: