ameteli puternice
Buna ziua
De 3 luni fac tratament cu betaserc 8mg 3 pe zi pt ca ametesc f rau..., o perioada m am simtit mai bine dar din nou ametesc in orice pozitie al corpului, si mai nou am o durere in pulpa piciorului chiar si in repaus..mentionez ca am 43 ani..analize sange toate bune, CT normal... reducere de lordoza cervicala.., dorsal am scolioza...va rog sa ma sfatuiti daca trebuie sa iau si sermion cu betaserc.va multumesc
De 3 luni fac tratament cu betaserc 8mg 3 pe zi pt ca ametesc f rau..., o perioada m am simtit mai bine dar din nou ametesc in orice pozitie al corpului, si mai nou am o durere in pulpa piciorului chiar si in repaus..mentionez ca am 43 ani..analize sange toate bune, CT normal... reducere de lordoza cervicala.., dorsal am scolioza...va rog sa ma sfatuiti daca trebuie sa iau si sermion cu betaserc.va multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5puls ridicat, ameteala foarte tare, colesterol marit + spasmofilie
- 4ameteli, stare de slabiciune in corp
- 8ameteli - pierderea echilibrului
- 2ameteali puternice in diverse momente si situatii
- 7Dureri de cap, ameteli... zilnic
- 7ameteli la schimbarea pozitiei corpului orizontal-vertical
- 2ametesc cand mi-e foame
- 2ameteli de vreo 5 luni
- 1Ameteala, scaun ciudat, sete excesiva, balonare, tahicardie.
- 2dureri, usturime in git, febra
- 4Ameteala, ajutor!
- 1Buna, va rog imi puteti da un raspuns mai clar la rezultatele analizelor, va multumesc.
- 0Pierderi de echilibru
- 0Intrebare vertij
- 2Stari de amețeală si dureri de cap
- 0Ameteala si amorteli tranzitorii.
- 4Ameteala, zgomote urechi
- 1Simptome complexe, inexplicabil
- 3Analize rog interpretare. Nu inteleg de unde ametelile si starile de slabiciune foarte mari
- 11Anxietate, amețeala, oboseala excesiva
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: