analize de sange
Doresc sa va intreb :Am un copil dintr-o relatie anterioara casatoriei.Acest copil are nevoie de o transfuzie de sange
Am recoltat probe biologice (mai exact un test HLA, considerand ca este suficient sa vedem gradul de compatibilitate si sa-l pot ajuta) la un laborator particular din Bucuresti si am avut urmatoarea surpriza :
- tata HLA :A2, B44, 35;Cw2, 4
-mama: HLA:A24, 68;B7, 35;Cw4, 7
-copil ;HLA : A24, 33, B7, 57, Cw3, 7
concluzia celor de acolo a fost ca acest copil nu imi apartine, raspunsul lor fiind acela ca eu nu posed HLA :A33, B57, Cw3 ca acestea au fost mostenite de la tatal biologic.
credeti ca este posibil sa fie o gresala si sa repetam aceste analize in scopul de ajuta acest copil?
Va multumesc
Am recoltat probe biologice (mai exact un test HLA, considerand ca este suficient sa vedem gradul de compatibilitate si sa-l pot ajuta) la un laborator particular din Bucuresti si am avut urmatoarea surpriza :
- tata HLA :A2, B44, 35;Cw2, 4
-mama: HLA:A24, 68;B7, 35;Cw4, 7
-copil ;HLA : A24, 33, B7, 57, Cw3, 7
concluzia celor de acolo a fost ca acest copil nu imi apartine, raspunsul lor fiind acela ca eu nu posed HLA :A33, B57, Cw3 ca acestea au fost mostenite de la tatal biologic.
credeti ca este posibil sa fie o gresala si sa repetam aceste analize in scopul de ajuta acest copil?
Va multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3poate fi o poliglobulie?
- 4analize medicale de sange
- 5analize sange?
- 3Interpterare analize sange
- 5Influenteaza antibioticele analizele de sange?
- 1analize de sange
- 15dupa ce mi-am facut analize la sange, m-am speriat
- 3Leucocite marite!
- 0Analize sange + urina
- 0analize de sange
- 1Rezultate analize sange - rog raspunsss
- 1Analiza a sangelui
- 1Interpretare analize sange
- 1Analize sange
- 0Analize sange
- 0analize sange
- 0Acordul pacientului informat pentru recoltare sange