analize de sange

01-04-2011
adriano2001
Nu este medic/terapeut
adriano2001
Doresc sa va intreb :Am un copil dintr-o relatie anterioara casatoriei.Acest copil are nevoie de o transfuzie de sange
Am recoltat probe biologice (mai exact un test HLA, considerand ca este suficient sa vedem gradul de compatibilitate si sa-l pot ajuta) la un laborator particular din Bucuresti si am avut urmatoarea surpriza :
- tata HLA :A2, B44, 35;Cw2, 4
-mama: HLA:A24, 68;B7, 35;Cw4, 7
-copil ;HLA : A24, 33, B7, 57, Cw3, 7
concluzia celor de acolo a fost ca acest copil nu imi apartine, raspunsul lor fiind acela ca eu nu posed HLA :A33, B57, Cw3 ca acestea au fost mostenite de la tatal biologic.
credeti ca este posibil sa fie o gresala si sa repetam aceste analize in scopul de ajuta acest copil?

Va multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
13-01-2023, ora 13:20
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medic Chat
Interpretare analize medicale online
Rapid    Confidențial    Anonim
Cu Medic Chat ai peste 400 doctori din 40 specialități medicale.
Vezi doctori disponibili
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • A fost dezvoltat un sistem cu micro-ace pentru a analiza concentrația medicamentelor din organism
  • Analize uzuale (și interpretarea lor pe scurt)
  • Un nou test de sânge are o predictibilitate mai mare a riscului de boli
  •  

Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
    Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.