analize de sange
Doresc sa va intreb :Am un copil dintr-o relatie anterioara casatoriei.Acest copil are nevoie de o transfuzie de sange
Am recoltat probe biologice (mai exact un test HLA, considerand ca este suficient sa vedem gradul de compatibilitate si sa-l pot ajuta) la un laborator particular din Bucuresti si am avut urmatoarea surpriza :
- tata HLA :A2, B44, 35;Cw2, 4
-mama: HLA:A24, 68;B7, 35;Cw4, 7
-copil ;HLA : A24, 33, B7, 57, Cw3, 7
concluzia celor de acolo a fost ca acest copil nu imi apartine, raspunsul lor fiind acela ca eu nu posed HLA :A33, B57, Cw3 ca acestea au fost mostenite de la tatal biologic.
credeti ca este posibil sa fie o gresala si sa repetam aceste analize in scopul de ajuta acest copil?
Va multumesc
Am recoltat probe biologice (mai exact un test HLA, considerand ca este suficient sa vedem gradul de compatibilitate si sa-l pot ajuta) la un laborator particular din Bucuresti si am avut urmatoarea surpriza :
- tata HLA :A2, B44, 35;Cw2, 4
-mama: HLA:A24, 68;B7, 35;Cw4, 7
-copil ;HLA : A24, 33, B7, 57, Cw3, 7
concluzia celor de acolo a fost ca acest copil nu imi apartine, raspunsul lor fiind acela ca eu nu posed HLA :A33, B57, Cw3 ca acestea au fost mostenite de la tatal biologic.
credeti ca este posibil sa fie o gresala si sa repetam aceste analize in scopul de ajuta acest copil?
Va multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3fractia reticulocitelor imature
- 41analize de sange ficat depasite
- 2analize sange... am probleme serioase?
- 2interpretarea analizelor fetitei mele de 2 ani
- 4Analize sange - colesterol
- 3interpretare analize sange
- 3la analizele de la sange iese daca am apendicita?
- 3se poate depista streptococul in sange?
- 2interpretare analize sange si urina
- 4H, L, T, PCP: Ce analize sunt acestea?
- 5analize sange?
- 17Interpretarea analizelor
- 4glucoza in urina
- 14De un an incoace blefarite cu aparitia unor orjelete interne care se vindeca greu
- 3Analize sange, acnee
- 3Rezultate analize sange
- 9Electroforeza proteinelor serice_copi 3 ani si 7 luni
- 1analize sange
- 0Alcool înainte de recoltare
Mai multe informații despre: analize sange
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: