Aritmii si ameteli
Buna ziua.In urma unor atacuri de panica repetate am ramas cu aritmii si ameteli.Am facut control ekg, ecograf, holter pus 24 de ore..totul e ok.Cardioloaga mi-a prescris propranolol 10mg 1-0-0.Am 40 de ani si momentan un copil de 2 ani alaptat.Imi spuneti va rog daca medicamentul se poate folosi in alaptare si cat de mult scade tensiunea, eu avand si tensiunea mica, variaza intre 90/60 si 110/70.Multumesc frumos.
1 comentarii
Buna seara.
Daca aritmiile si ametelile sunt cauzate de anxietate, ar trebui sa cedeze la antidepresiv (= medicament care trateaza anxietatea), nu la Propranolol.
Daca aritmiile si ametelile sunt cauzate de anxietate, ar trebui sa cedeze la antidepresiv (= medicament care trateaza anxietatea), nu la Propranolol.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11trombocite prea multe
- 4Acum doua zile am avut o ameteala ingrozitore, se invartea casa cu mine
- 5Oboseala, ameteala, senzatii de lesin
- 2stare generala proasta (dureri de cap-ceafa si frunte, ameteli, stari de caldura in corp)
- 10Investigatie EEG, oare suficient?
- 11Dispnee urmata de amorteli ale mainilor.De 4 luni tot medici
- 3lauzie... miros neplacut al scurgerilor + stari de ameteala
- 5scurgeri vaginale de vreo doua saptamani, dar diferite de ciclu..
- 2ameteala dupa lovitura
- 1Am o stare de ameteala continua cam dupa (1-2) beri
- 3Ameteli in timpul efortului fizic
- 6de aproape 1 an am ameteli numai atunci cand mi se face foame mai ales dimineata
- 4vertij puternic cu stari de voma, ameteli puternice unde totul se invartea cu mine
- 10Ce este Peritol?
- 1Ameteala
- 1tensiune 110/67 cu puls 70
- 5Ajutor va rog !! ameteala
- 0Amețeală confuzie gura inclestata
- 6Aer insuficient / cascat foarte des / stari de ameteala
- 1Simptome ciudate: ameteala, amorteli, cap infundat, neliniste, agitatie, senzatie de plutire, greata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: