Aritmii si ameteli
Buna ziua.In urma unor atacuri de panica repetate am ramas cu aritmii si ameteli.Am facut control ekg, ecograf, holter pus 24 de ore..totul e ok.Cardioloaga mi-a prescris propranolol 10mg 1-0-0.Am 40 de ani si momentan un copil de 2 ani alaptat.Imi spuneti va rog daca medicamentul se poate folosi in alaptare si cat de mult scade tensiunea, eu avand si tensiunea mica, variaza intre 90/60 si 110/70.Multumesc frumos.
1 comentarii
Buna seara.
Daca aritmiile si ametelile sunt cauzate de anxietate, ar trebui sa cedeze la antidepresiv (= medicament care trateaza anxietatea), nu la Propranolol.
Daca aritmiile si ametelile sunt cauzate de anxietate, ar trebui sa cedeze la antidepresiv (= medicament care trateaza anxietatea), nu la Propranolol.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11ameteli, dureri de cap, neliniste
- 4stari ciudate manifestate prin aritmie, gheara in git, frisoane urmate de bufeuri
- 4Ameteli si dureri de cap in urma expunerii la temperaturi joase
- 10dureri si ameteli de cap
- 3dureri musculare, ameteli, dureri de cap, extrasistole.
- 8Prozac (Fluoxetina) - parca nu mai sunt eu
- 12Nu stiu de ce ametesc...
- 6in urma cu o luna am inceput sa am ameteli si stare de voma si ma durea un pic stomacul
- 3stari de ameteli si somnolenta
- 13ameteala, senzatii in 'stomac', senzatii in zona toracica, opriri ale respiratiei
- 1Dureri de cap, ameteli
- 2Durere cap continua si stare de ameteala
- 4Ameteli, muschi incordati
- 0Ametelea si stare de oboseala
- 1Dureri de cap puternice si stari de ameteala
- 1Ameteala continua, pierderea echilibrului - posibile stenoze pe carotide interne?
- 1Ameteala, somnolenta, pierderi de memorie si alte simptome
- 9Vajait în ureche
- 8Aritmii, dispnee, amroteala in bratul stang, ceafa, piept, dureri ciudate la pacient YOPD
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: