Aritmii si ameteli
Buna ziua.In urma unor atacuri de panica repetate am ramas cu aritmii si ameteli.Am facut control ekg, ecograf, holter pus 24 de ore..totul e ok.Cardioloaga mi-a prescris propranolol 10mg 1-0-0.Am 40 de ani si momentan un copil de 2 ani alaptat.Imi spuneti va rog daca medicamentul se poate folosi in alaptare si cat de mult scade tensiunea, eu avand si tensiunea mica, variaza intre 90/60 si 110/70.Multumesc frumos.
1 comentarii
Buna seara.
Daca aritmiile si ametelile sunt cauzate de anxietate, ar trebui sa cedeze la antidepresiv (= medicament care trateaza anxietatea), nu la Propranolol.
Daca aritmiile si ametelile sunt cauzate de anxietate, ar trebui sa cedeze la antidepresiv (= medicament care trateaza anxietatea), nu la Propranolol.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7ameteli si tulburari de vedere
- 2ma ajuta cineva ?
- 68va rog... cine are aceleasi simptome sa ma ajute!
- 4Ameteli, gaze, gust metalic, saliva maro-deschis-rosiatica
- 19disconfort permanent care duce pana la palpitatii la inima, dureri spre umeri, ameteala usoara
- 10ameteli - cum scap?
- 5lacrimare, pleoape grele, ameteli
- 3ameteala ca un vartej
- 1Ameteli si amorteala in partea dreapta a spatelui respectiv dureri de spate
- 0dureri de cap, ameteala
- 4dureri de cap, senzatia de ameteala, senzatia ca si cum ceva ma strange in zona tamplelor
- 5cred ca ma confrunt cu o sinuzita am dureri de cap ameteli dureri la tample in crestetul capului
- 15Ameteala si stare da rau
- 2Ameteala cronica
- 1Ameteala
- 31Ameţeli provocate de zona cervicala
- 2Stare prelungita de oboseala si dureri de cap
- 2Anxietate depresie - Dar de ce ameteli si senzatie de cap greu ?
- 7Stari de ameteala, de lesin
- 2Ameteli, sufăr de 8 ani
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: