Atacuri de panica, episod depresiv si tratament puternic

28-07-2010
georgiana28
Nu este medic/terapeut
georgiana28
Buna ziua, acum aproape un an am aflat de o vecina ca este grav bolnava, si din momentul ala a inceput sa-mi fie rau, aveam senzatie de sufocare, ameteli, palpitatii, senzatie de presiune in urechi, tremuraturi.Am fost la un medic iar diagnosticul pe care mi l-a dat a fost de episod depresiv.Mi-a dat tratament dar nu l-am terminat pt ca medicamentele erau prea tari si nu ma simteam bine.Acum simptomele nu mai sunt asa de severe dar inceputul crizelor este diferit ca inainte acum am o senzatie de fluturare in gat.As dorii sa-mi fac si tsh, voi ce parere aveti?Multumesc.
39 comentarii 12 Înainte ›
0
29-07-2010, ora 09:12
elenu_tza
Nu este medic/terapeut
elenu_tza
incearca orice ca sa afli in ce situatie te afli, nu sunt profesionist dar sanatatea e mai presus de orice si incearca sa gasesti solutii din pripa ca sa previ alte starii mai grave.multa sanatate si curaj
0
10-08-2010, ora 14:54
costi adam
Nu este medic/terapeut
costi adam
Buna! Georgiana, din cele spuse de tine ar putea fi vorba de o dereglare a glandei tiroide de aceea ar fi bine sa-ti faci un set de analize care sa cuprinda si valoarea TSH si FT4 si eventual sa consulti un medic endocrinolog. Ca fapt divers sa stii ca glanda tiroida mai este numita si glanda sufletului.
Fa-ti analizele si mai discutam dupa aceea. Apropo, din ce localitate esti?
0
12-08-2010, ora 15:55
eldine
Nu este medic/terapeut
eldine
Buna Giorgiana,
Am patit la fel: depresie, anxietate pana loa stari de panica.(hipertensiune arteriala, ameteli puternie, insomnii, palpitatii, sufocare, lipsa pofta de mancare etc)
Dupa investigatii am aflat ca tiroida imi era "varza", spasmofiloie, aveam spondiloza cervicala si oboseala cronica(extenuare)
Desi mi s-a recomandat sa iau Cipralex pentru depresie, anxietate, atacuri de panica, nu l-am luat pentru ca doream sa tratez cauzele mai intai si, apoi efectul.
Am vazut pe internet ca sboala tiroidiana, spondiloza cervicala, sposmofilia, si sindromul oboseli cronice (SOC), au cam aceleasi simptome si mai ales, toate duc la depresii.
Am rezolvat cauzele cu tratamente pentru fiecare boala plus Ginsavit (toate mineralele si vitaminele) si incet, incet, fara sa iau Cipralex, totul a intrat aproape in NORMAL
Acum mai am doar usoare ameteli, si nu tot timpul.
MUlta sanatate
0
02-09-2010, ora 20:08
grito
Nu este medic/terapeut
grito
Cand este vorba de o tulburare psihica ca asa se poate incadra.nu exista remediu fara medicatie.oricat de mult am vrea sa trecem peste nu se poate...merge din ce in ce mai rau va garantez ca eu sunt in aceiasi situatie fac tratament cu cipralex de aproaape 4 luni si ma simt extraordinar.am avut si eu atacuri de panica etc.din ce mi-a spus doctorul psihiatru un doctor extraordinar.de la aceste stari de panica depresii etc poti ajunge la schizofrenie. Este foarte indicat sa se ia tratament cipralex si alprazolam in schema data de medic.Caza la mine a fost consumul excesiv de tutun si cafea si mult stres. Le-am eliminat de mult.chiar inainte d etratament ca organismul nu le mai suporta.Va doresc numai bine la toti
0
02-09-2010, ora 20:17
costi adam
Nu este medic/terapeut
costi adam
Buna Georgiana!
Nu te lasa prada disperarii si mai ales nu spune chiar totul doctorilor, iti faci mai mult rau.
Medicamentele care ti se dau in aceste cazuri nu fac altceva decat sa devii dependenta de ele fara sa remedieze in vreun fel problema.
Trbuie sa fii puternica, treci pe produse naturiste, vitamine, minerale, hrana in care sa predomine fructele si legumele si fii optimista.
Daca vrei poti sa te rogi iar daca crezi ca Divinitatea a fost nedreapta cu tine macar incearca sa te autosugestionezi ca te simti bine.
Multa sanatate iti doresc si nu dispera, Dumnezeu nu da niciodata unui om mai mult decat poate duce!
0
03-09-2010, ora 10:58
grito
Nu este medic/terapeut
grito
alioshaman daca este pentru tine creierul ceva abstract sau ceva ce tine de divinitate.tine pentru tine asemenea sfaturi...nu le da si la altii.daca nu stiai creierul este si el un organ ca si ficatu inima sau plamanii.si el are nevoie de medicatie.asa ca nu-l mai amesteca pe Bunul Dumnezeu in asemenea texte.eu trec prin asa ceva si nu am devenit dependent de medicamente mai am un prieten care a patit la fel ca mine si merge pe naturiste si este foarte constient ca.poate recidiva.dar in fie.fiecare isi alege calea.

Multa sanatate.
0
03-09-2010, ora 11:02
grito
Nu este medic/terapeut
grito
Si inca ceva.alioshaman daca nu stiai.de la cura naturista poti deveni DEPENDENT apropos de xanax si alprazolam...citeste prospectul daca iei mai mult de patru luni peste 4mg pe zi devii DEPENDENT.aSA CA.NU MAI DA TE ROG SFATURI DEASTEA.uN MEDIC PSIHIATRU STIE MAI BINE CA NOI TOTI CE ARE DE FACUT
0
04-09-2010, ora 10:52
costi adam
Nu este medic/terapeut
costi adam
Merci grito pentru sfaturi!

Se pare ca tu ti-ai gasit calea asa ca urmeaza-ti calea neabatut de nimeni.
De unde stii tu ca sufera cu adevarat de o afectiune psihica?
N-ai decat sa te indopi cu prostiile pe care le iei si fii un client fidel al psihiatrilor si clinicilor respective.
Daca in tine nu exista dorinta de a te face bine, sa lupti cu tine insuti nici o tona de medicamente celebre sau nu stiu ce doctor minune nu te v-a face bine.

"Cand cineva iti pune gunoiul in fata usii nu te intreba ce-ai facut de meriti asta!"

Multa sanatate iti doresc si tot binele din lume!
0
04-09-2010, ora 14:38
costi adam
Nu este medic/terapeut
costi adam
Daca cineva crede ca boala psihica se poate trata cum ai trata gripa sau o boala oarecare se inseala amarnic, nu aveti decat sa va faceti iluzii, sa va imbatati cu apa rece.

Imi cer scuze ca am intervenit si va las sa persistati in ignoranta voastra.

Mai sunt si alte site-uri care ofera informatii mult mai pretioase decat aici.

Multa sanatate doresc la toata lumea si scuzati-mi naivitatea!
0
04-09-2010, ora 19:44
grito
Nu este medic/terapeut
grito
GRESESTI AMARNIC.asa sa faci mergi pe alte situri...si da sfaturi..sincer.mai studiaza despre tulburari psihice si nu boli...si apropos la capitolul psihic tratamentul este de durata si daca nu stiai iti spun eu alioshaman de la depresie de la axietate mai grava poti ajunge la schizofrenie sau la altele.Fii deacord cu reclamele din SUA cu marihoana si alte droguri...ca sunt naturiste.
0
04-09-2010, ora 19:47
grito
Nu este medic/terapeut
grito
Si apropos daca o " boala" pshihica nu se trateaza ca o gripa cum doamne iartama o tratezi?
Cu ierburi? Eu de cand iau tratamentu asta.nu am ameteli ca eldine si tot asa si...in fine
fiecare sa faca ce vrea
0
05-09-2010, ora 13:43
costi adam
Nu este medic/terapeut
costi adam
A gresi e omeneste!

Daca crezi ca stii cei suferinta te inseli si nu mai rastalmaci vorbele, nu cred ca am zis ceva despre" iarba".

Cand o sa te vindece psihiatrul sa ma anunti si pe mine te rog.

Iti poti procura energia si in alt mod nu furand de la altii!
0
05-09-2010, ora 21:28
grito
Nu este medic/terapeut
grito
Spune te rog daca ai avut sau ai vreo tulburare psihica nu boala asa cum iti place sa spui.ai avut sau ai?
0
05-09-2010, ora 21:33
grito
Nu este medic/terapeut
grito
Si apropos mai studiaza ce este creierul cu ce se "hraneste" ce are nevoie.ce inseamna cipralex ce produce cipralex de ce are nevoie creierul de cipralex...si dupaia sa-ti dai cu parerea.am impresia ca habar nu ai ce inseamna anxietate depresiv nervoasa Si daca esti atat de destept spune te rog ce substanta inlocuieste cipralexul si cum ajunge la organul numit creier. Te rog frumos sa raspunzi sa citeasca si ceilalti muritori.
0
08-09-2010, ora 16:56
costi adam
Nu este medic/terapeut
costi adam
Domnule Grito, inca odata imi cer scuze ca te simti lezat, intentia mea nu a fost sa ranesc sau jignesc pe careva.

Nu cred ca am spus ca sunt "destept", incercam sa-mi spun si eu parerea iar apoi te-ai tot luat de mine.

Asta este, in viata trebuie sa-ti asumi si anumite riscuri.

Cipralex - substanta activa Escitalopramun sub forma de oxalat - antidepresiv denumit inhibitor selectiv ISRS care ajuta la cresterea nivelului de serotonina din creier care mai e denumita si hormonul fericirii.

Nu sunt nici chimist, nici farmacist si nici medicul tau sa-ti spun cu ce ai putea inlocui dar ca parere personala Rhodiolinul+Multiminerale conform grupei sanguine+Omega3 ar avea mai putine efecte negative sau poate n-ai citit prospectul pana la capat ori nu sunt trecute toate.
Asta e o parere personala si nu am chef sa te iei iar de mine.

Nu cerceta aceste legi
Caci esti nebun daca le-ntelegi
De rupi din codrul o ramurea
Ce-i pasa codrului de ea
Ce-i pasa unei lumi intregi, de moartea mea.

Nici savantii, geniile nu cunosc in intregime creierul uman, abia ei folosesc 10% din capacitatea creierului uman, noi muritorii de rand mai putin.

Batausii, hotii si violatorii scapa nepedepsiti atat de legile umane dar mai ales de cele Divine si atunci normal ca eram revoltat ca sufeream.
Stiu ce inseamna sa-ti pui toata speranta in medici, stiu ce inseamna sa fii contrariat atunci cand ti se pun 4 diagonstice diferite pt o amarata de depresie anxioasa, stiu ce inseamna sa suferi aproape 3 ani de insomnii sa umbli ca un zombie cu ochii injectati de nesomn si tulburi de la antidepresive si beta-blocante...etc etc

Vrei sa stii mai multe, doar ca nu acele pastile date de doctori m-au pus pe picioare.
Pana la urma ce este depresia - o lipsa de credinta, violarea legilor Divine - lipsa dorintei de a trai si cu asta trebuie sa traiesti in fiecare zi.
Traiesti si suferi in fiecare zi prin dorinta de a trai.

Multa sanatate iti doresc!

PS/ Nu as fi spus sa renunti la medicatia ta ci doar sa iei si vitamine, minerale, complexul B, magne B6 si fructe, legume proaspete, odihna, miscare in aer liber.
0
16-09-2010, ora 17:02
Daianna
Nu este medic/terapeut
Daianna
PT. Grito, nu stiu cum ti-a zis tie medicul ca din atac de panica poti da in schizo pt. ca e cu totul si cu totul altceva, poate din depresie mai degraba, eu am intrebat clar medicul meu daca se poate ajunge sa fii schizofren a zis ca nici vorba si ca atacul de panica e o reconversie din cauza neadaptarii la societate, din cauza vulnerabilitatii a starii de stres la care esti supus si evident ca acele amorteli apar pe fondul scaderii bruste a magneziului din organism, dar NU E BOALA PSIHICA ATACUL DE PANICA, pt.simplul fapt ca esti tratat de psihiatru nu inseamna asta, unii scapa doar cu psihoterapie, depinde de fiecare, mie medicul mi-a spus ca trebuie facuta o schimbare in viata mea si odata cu schimbarea nu mai am nevoie de nici un medicament pt. atac, in consecinta eu ar trebui sa ma mut in alta parte deoerece am certuri dese in familie si simptomele imi apar in urma certurilor cu ai mei, care practic nici nu cred in atac de panica, in fine, long story nu are rost sa imi exprim problemele pers.aici, insa odata ce ai o viata linistita, fara mult stres scapi si de atacurile de panica, acum depinde poate de la om la om
0
18-09-2010, ora 16:54
costi adam
Nu este medic/terapeut
costi adam
Dupa cum vad, curiozitatea domnului Gritto odata ce a fost satisfacuta s-a retras ca melcul in cochilie!

Am vrut sa exprim si eu ceea ce-a afirmat doamna Daianna in legatura cu atacul de panica/depresie, cum poate duce ea oare la schizofrenie? trebuie sa fii naiv sa crezi asemenea baliverne dar l-am lasat pe domnul Grito sa-si trateze organul numit creier asa cum crede el de cuviinta.

La un curs odata cineva ne invata sa nu lasam pe nimeni sa ne intre in minte, sa ne manipuleze atat la nivel constient dar mai ales la nivel subcostient.

Psihoterapia facuta atat la nivel individual dar mai ales in cea de grup da roade, te ajuta sa te cunosti mai bine, sa nu mai vezi lucrurile cu ochelari de cal, sa nu mai dai proportii nemarginite suferintei tale etc

Rhodiolinul creste la fel de bine nivelul de serotonina din creier si cu mai putine efecte secundare si fara sa lupti cu tine insuti si cu propriile angoase nu poti iesi din aceasta stare de boala indiferent ca medicamentul pe care-l iei se numeste cipralex sau altcumva.

Multa sanatate doresc la toata lumea si Dumnezeu sa va lumineze si binecuvanteze!
0
19-09-2010, ora 12:05
dualtrax
Nu este medic/terapeut
dualtrax
@ grito :"din ce mi-a spus doctorul psihiatru un doctor extraordinar.de la aceste stari de panica depresii etc poti ajunge la schizofrenie" DOCTORUL TAU ABEREAZA ! Mai cerceteaza si tu, dar la ce doctor te-ai dus la vre-un vraci de ocazie de a putut scoate asemenea perla ?
0
22-09-2010, ora 17:47
costi adam
Nu este medic/terapeut
costi adam
Domnul dual Grito nici macar nu spune ce varsta are ca sa ne putem tutui sau macar sa ne cerem acordul reciproc.
Tine-te tare de dl. doctor extraordinar (vezi sa nu fie ordinar fara sa-ti dai seama) si cu cu adevarat daca crezi tot ceea ce ti se spune s-ar putea sa faci cateva bubute pe creier.
Continua asa, tine-o tot asa, da-i inainte cu cipralex si cu dl. dr. extraordinar!

Daca esti asa de multumit de dr minune de ce-ai mai intrat pe acest forum? Doar asa sa-ti dai cu parerea si sa-ti bati joc de alti semeni de-ai tai aflati in suferinta? Nu zau chiar ca esti haios.

Daca mai scrii pe acest forum zi macar ce varsta ai, nu de alta dar a stie omul cum sa te trateze, ca respect vorbind, ca de" tratat" de trateaza medicul tau.

Mai intra si al alti useri si o sa ai multe de invatat, nu te crede tu a tot stiutor si in primul rand nu mai fi Toma necrediciosul.

Dumnezeu sa-ti lumineze mintea!
Si nu uita ca medicul trateaza iar Dumnezeu vindeca!
0
22-09-2010, ora 17:51
costi adam
Nu este medic/terapeut
costi adam
Cred ca tu te-ai dus la un vraci sa te trateze, nu se poate nu mi altfel medicul care iti da astfel de sfaturi.
Consulta si altti medici si vezi daca si ceilalti iti vir spune ca de la atac de panica poti sa faci schizofrenie sau alte aberatii.

Sanatate iti doresc si daca nu esti de acord cu ce sa spune aici atunci nu ai ce cauta pe acest forum, iti face numai rau.
0
22-09-2010, ora 20:22
Daianna
Nu este medic/terapeut
Daianna
Pai omul se imbata cu apa rece sau poate e prea naiv, mai bine sa nu-l judecam, fiecare sa faca ce ii spune inima si ce crede ca e mai bine pt. el.Cipralexul e mai bun decat paroxetina care e mult prea dura din tot ce am auzit de la cativa medici specialisti, e drept ca exista 2 sapt. critice in care se exacerbeaza simptomele.Adevarul e ca orice antidepresiv trateaza efectele si nu cauza, trebuie facute schimbari in viata si mentalitatea ta, sa fii mai putin stresat, mai indiferent ceea ce e mai greu pt. ca nu exista viata fara pb, stres etc.Cei cu atac de panica sunt mai sensibili la stres, pun mai usor la suflet anumite chestii, se inchid mai mult in ei.Din pacate datorita stresului scade magneziul, calciul din organism, ai acele simptome de ameteala, magneziu e f.important, dar nici nu poti lua o viata tot vitamine, minerale, ingrasa oricum.Fiind fata tin la aspectul meu fizic si sincer nu as merge pe tratament naturist, minerale Problema e ca poate stiti voi cei care luati cipralex de cateva luni daca ati avut insomnii de la el la inceput si cum le-ati tratat??? pt. ca eu iau cipralex de 2 sapt si is la 2 pastile pe zi de 2 zile, am trecut de la paroxetina (Paxetin) la Cipralex pt. ca am auzit ca e cel mai bun insa de cand l-am luat am avut insomnii si acum dorm mai bine dar ma trezesc daca aud zgomot in casa, lumina aprinsa etc deci inca nu mi-a revenit 100% somnul dinainte. Spuneti-mi cam dupa cat timp aveti un somn normal, fara intrerupere?mersi
0
23-09-2010, ora 17:14
costi adam
Nu este medic/terapeut
costi adam
Si parca se zicea ca cipralex nu da efecte secundare?
Daca ai inceput sa ai insomnii draga Daianna atunci e o problema, te v-a deranja ticaitul ceasului sau orice zgomot cat de mic etc
Nu o sa mai dau sfaturi la nimeni, fiecare trebuie sa-si urmeze calea, sa-si gaseasca singur remediul care i se potriveste nu sa urmeze cai batute de altii, ceea ce mi se potriveste mie nu-i bun pt altul.

Sanatate la toata lumea si s-auzim de bine!
0
23-09-2010, ora 18:19
Daianna
Nu este medic/terapeut
Daianna
Pai Alioshaman tu cunosti vreun medicament care nu da la inceput reactii adverse/efecte secundare?Depinde de la organism la organism, unii resimt mai multe reactii adverse, altii mai putine.Inclusiv naturistele dau.insomniile sunt frecvente la inceputul tratamentului, acum ca iau doza optima mi-au disparut si insmoniile daca dorm 9 ore si ma simt f. odihnita.
0
23-09-2010, ora 18:21
Daianna
Nu este medic/terapeut
Daianna
Cipralexul e cel mai bun antidepresiv, anxiolitic, probat si poate sa-ti confirme orice medic specialist.Scrie clar ca in priemle zile poate chiar sa resimti din plin starile atacului de panica, toata lumea stie asta, scrie asta pe prospect.
0
17-01-2011, ora 17:56
costi adam
Nu este medic/terapeut
costi adam
Voi stiti cel mai bine cu ce se mananca cipralex.
Fiecare e liber sa decida care e cel mai bun remediu pentru el si daca ii face bine, atunci Dumnezeu sa-l ajute si sa se faca bine.

Numai bine va doresc!
0
18-01-2011, ora 00:49
pasadi97
Nu este medic/terapeut
pasadi97
1.Cheama preotul ortodox ACASA sa-ti faca o sfestanie cu sau fara rugaciuni de dezlegare. Daca e din cauza ingerilor cazuti, a farmecelor sau vrajilor ar trebui sa te simti mult mai bine imediat.

Daca te simti mult mai bine dupa sfestanie continua cu sfestania la 2 luni pabna ce crezi ca cel ce iti face farmece s-a plictisit.

Lamaia ajuta la limitarea depresiilor si la aparitia optimismului asa ca ia o felie de lamaie. De asemenea untura de peste face foarte bine la creier asa ca nu sari peste ea.
0
20-01-2011, ora 18:09
costi adam
Nu este medic/terapeut
costi adam
Persoana cu userul pasadi97, cine se ascunde in spatele acestui user? Sau pentru cine anume a postat?

Ce te faci daca omul e de alta doctrina, cult, religie sau orientare, nu are nevoie de biserica si de preot in viata lui?
Farmece, vraji, deochi etc, dar ce treaba au Ingerii decazuti (sau cazuti, de unde) in toata chestia asta, lamureste-ne si pe noi te rog!?

Nu doresc sa par rautacios, recomanzi cumva lamaia pentru greata? Da, lamaia este foarte buna pentru cei ce o suporta si carora le place. Printr-un proces miraculos, desi ea initial e foarte acida, in stomac dezvolta un Ph foarte mare.
Si vizavi de untura de peste, cand ai zis untura ai zis deja totul. Hai sa-i zicem Omega 3, parca suna mai bine si chiar este bun acest remediu.

Cu speranta ca nu am lezat pe nimeni, va doresc numai bine!
0
21-01-2011, ora 01:40
pasadi97
Nu este medic/terapeut
pasadi97
Da, omega 3 dar sunt cam nestiutor in materie de medicamente. Oricum ca sa inteleaga toata lumea e buna si untura de peste.
Tot omul are nevoie de Biserica ortodoxa si aici e de ce.

Inainte Adam, si Eva erau cu Dumnezeu si nu exista religie. Iata ca Adam si Eva au muscat din mar si s-au intamplat 2 lucruri. A intrat moartea in lume si omul a fost data afara din rai.

Scopul religiei e sa dea omului imortalitatea inapoi si sa-l duca pe om inapoi in rai.

Ce s-a intamplat in continuare. In continuare Adam s-a rugat de Dumnezeu sa fie restaurat omul inapoi si a reusit ceva, o promisiune, ca in anul 5500 de la Creatie Cuvantul Lui Dumnezeu va veni si va restaura omul. Adica ii va reda imortalitatea si intrarea in rai.

Cand a fost anul 5500 e la creatie si cine a venit atunci? Conform celei mai vech Biblii evreiesti, Septuagintul anul 5500 a fost cand a venit IIsus. Singurul lider religios care a spus ca este cuvantul lui Dumnezeu a fost IIsus. Si mai mult, IIsus nu a adus doar invataturi ci a adus si Sfanta Impartasanie care da viata vesnica, Ioan 6:54 si botezul care il lasa pe om sa intre in rai.

Si sigur ca religia nu e filozofie si puterea lui Dumnezeu e vadita de miracole. ce miracole are ortodoxia. Pai are raul Iordan ce se intoarce la celebrarea Botezului, asta se intampla aproape anual. Este miracolul care e similar cu despartirea apelor Marii Rosii. Cand oamenii vechiului Testament au trecut prin Marea Rosie ei se duceau spre pamant nou. Acuma cand Oamenii noii legi se Boteaza, ei se duc spre un pamant nou RAIUL.
Un alt miracol ANUAL este si Lumina Sfanta care e asemanatoarea cu coloana de lumina cu care au mers in desert oamenii VEchiului testament. Lumina Sfanta e in legatura cu Sfanta Impartasanie pentru viata vesnica.
Un alt miracol anual sunts scheletelke din Egipt care ies din Pamant in Joia mare cand Cuvantul lui Dumnezeu a inceput lupta cu moartea si stau in pozitie de drepti pana joia viitoare si intra apoi in Pamant unde nu mai sunt vazute de nimeni pana anul urmator.

--------*

Pana la IIsus toate cartile Sfinte ale tuturor religiilro dinainte spun asa, noi dupa moarte mergem in iad. ca il numeau Hades sau Sheol sau nu mai stiu eu ce, tot iad e.

Ce spun evreii despre ei cand mor pe wikipedia: Boi buni sau rai mergem in Sheol unde e intuneric si separare de DUmnezeu, adica iad. ----------*"In the Hebrew Bible (Tanakh) Sheol is the common destination of both the righteous and the unrighteous"

Ce spun hindusii cu yoginii depsre ei cand mor. Aici sunt inregistrarile lor care spun ca dracii vin si ii abuzeaza. Unul zice ca dracii i-au taiat picioarele ca sa nu fuga si apoi cand au vazut ca nu era el ce trebuia sa moara i-au pus picioarele inapoi. Un crestin isi da seama ca ce descriu hindusii e o descriere a iadului.
---------*
"When his body "became cold" for a couple of hours, his family thought he had died. He revived, however, and on the third day following this he told his family he had been taken to another place by 10 people. He had tried to escape, but they had then cut off his legs at the knees to prevent his escape. He was taken to a place where there were tables and chairs and 40 or 50 people sitting. He recognized no one. They looked at his "papers, " saw that his name was not on their list, and said, "Why have you brought him here? Take him back." To this Durga had replied, "How can I go back? I don have feet." He was then shown several pairs of legs, he recognized his own, and they were somehow reattached. He was then sent back with the instructions not to "stretch" (bend?) his knees so that they could mend. (Durgas older sister, who was also interviewed, corroborated his account of his apparent death and revival.)"


Deci acuma iata ca raspunsul la intrebare dumneavoastra despre ce sa faca cel ce nu e ortodox crestin e simplu pentru cei alfabetizati religios, sa devina crestini portodocsi. de ce nu protestanti? Pentru ca au renuntat la Sfanta Impartasanie care da imortalitatea, de aceea.

In spatele lui pasadi97 se ascunde un student la teologie.

(*modificat de admin)
0
21-01-2011, ora 01:51
pasadi97
Nu este medic/terapeut
pasadi97
Farmecele si vrajitoria exista. Nu toate depresiile sunt farmece si vraji si la fel nu toate depresiile se pot rezolva doar medical.

M-am gandit sa scriu caci stiu cat de debilitant pot fi aceste lucruri, depresiile, si de ce sa nu ajuti daca stii o posibila solutie.

Daca vine de la vraji, sfestania e foarte puternica mai ales insotita de o rugaciune de dezlegare. Pentru ca vrajile se reinoiesc, sfestania trebuie facuta lunar si daca nu cel putin la 2 luni.

Apoi untura de peste si lamaia cum a-ti zis ajuta. E un mister si pentru mine cum lamaia acida da Ph pozitiv mare.

Si apoi cine citeste psalmul 26 seara pe la miezul noptii, de 3 ori trece printre vrajitori ca in masina blindata. Orice rugaciune citita seara de pune cat 40 de rugaciuni zise ziua.Psalmul 83 e pentru mantuire, e bine sa fie citit si psalmul 5 e pentru rugaciune.
0
21-01-2011, ora 01:53
pasadi97
Nu este medic/terapeut
pasadi97
As vrea sa mai spun ca vrajile au devenit din ce in ce mai tari din cauza disciplinelor estice ca hinduism, yoga, budism, rei ki, tai ki si altele care sunt in intelegerea mea vrajitorie pura plus in multe cazuri in intelegerea mea sunt si idolatrie.
Adaugă un comentariu / răspuns
39 comentarii 12 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cauzele atacurilor de panică și cum ne putem calma
  • Antidepresivele moderne ar putea reduce riscul de recădere la pacienții cu tulburare bipolară
  • Distincția între episoadele depresive din cadrul tulburărilor bipolare și tulburarea depresivă majoră
  •