Anxietate, ganduri rele, atacuri de panica

Iau tratament cu Xanax si Arketis pentru asta si merg la psiholog, dar tot ma simt ciudat.
De cand au aparut acele atacuri de panica, ma simt mereu pierduta, ma simt de parca as trai intr-un film, de parca eu "sunt in spatele meu" si nu am o conexiune cu corpul meu.
Sunt aeriana, uituca si tot ce vreau este sa dorm si sa ma fac bine.
Nu mai suport sa imi aud gandurile, pentru ca simt ca nu este ceva normal.
Ma sperie ideea de "viață" si mereu ma gandesc ca oricum murim, deci ce rost are viata?! Mi se par ciudati oamenii, animalele... chiar si eu.
Eu nu eram asa. Eram foarte pasiva si nu ma gandeam la asa ceva. Nu vreau sa ajung sa imi fac rau. Vreau sa imi revin si sa accept viata si trairile. Va rog sa imi dati un sfat, o recomandare. Am impresia ca nu o sa scap de asta niciodata si ca o sa innebunesc...

Schimbările nu apar peste noapte. E-n ordine că mergi și la psiholog, pentru că medicația împreună cu psihoterapia dau rezultate mai rapide. Poate te ajută să citești și cartea lui Radu Vraști -Ajută-te singur în caz de atac de panică, pe care o găsești pe site-ul doctorului, căutând numele acestuia pe google.
Ai încredere că vei trece peste această problemă pentru că modul cum gândești e foarte important în situația ta.

Important e sa spui medicului tot ce traiesti si simti !!

Daca ele persista, ar putea fi nevoie de o adaptare a tratamentului medicamentos.
In paralel ai putea incepe si sesiunile de psihoterapie
Dr Rares Ignat - psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
- 10cred ca sotul meu e foarte bolnav
- 4stari de emotie
- 12anxietate
- 4rispen.. daca il intrerup brusc da ceva reactii dificile?
- 16Anxietate sau boala a inimii?
- 5Panica sau probleme reala la inima?
- 18Ajutati-ma- Anxietate cu atacuri de panica
- 10Tentaculele depresiei...
- 3Anxietate sau hipoglicemie?
- 1Credeti ca ar trebui sa reincep sedintele cu psihologul sau sa incerc sa ma linistesc singur?
- 0Betablocant
- 1Ce se intampla.totusi ?
- 435Ajutor! Atac Panic, Anxietate si Depresie
- 1atac de panica
- 5anxietate, atac de panica, depresie?
- 5Anxietate si stari de irealitate
- 1Se poate scapa de atacuri de panica si anxietate
- 4Depresie ???
- 0Anxietatea generalizata si atacuri de panica
Mai multe informații despre: Anxietatea Atacurile de panica