Beneficiile credintei crestine in vindecare

1618 comentarii 1 2 ..... 171819 ..... 53 54 Înainte ›
0
05-06-2010, ora 17:32
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Filip, daca taceai filozof ramaneai!Doamne ce oameni.
0
06-06-2010, ora 08:33
the eye :)
Nu este medic/terapeut
Bun gasit,

Multumesc prieteni. Am trecut repede peste randurile voastre. Voi relua la intoarcere. imi voi spune si eu punctul de vedere.

Am trecut pt. o rugaminte: daca astazi mergeti la Biserica, va rog din inima, rugati-va pentru mantuirea unui suflet foarte greu incercat, pe nume Liliana Suhariuc. Este victima celor puternici !!! A fost prinsa ca intr-o menghina si zdrobita - e un suflet nevinovat si singur !!! Calitatile ei au atras invidia si ura chiar si a celor f. apropiati ei - care ar fi trebuit s-o inconjoare cu dragoste.

Mi-am amintit de ce cu un timp in urma, in nopti tarzii suna telefonul ( pe nr meu ) - si cand deschideam auzeam un geamat si un horcait greu, .suna sinistru.ma speria ! Si intrebam: "cine esti ? - dar vocea nu raspundea.sau nu putea, sau ii era jena la cele ore sa spuna cine este; ora 1, 00, sau 2, 00. - dupa miezul noptii.

Acum, cand am primit apelul acesta recent.mi-am dat seama ca am mai auzit asa ceva.sunt complet cutremurata. Nu va suparati pe mine ! Deavolul face ravagii. mai are putina vreme ! Oameni buni, nu dormiti !

de ce ma cauta ea tocamai pe mine, cand ii este f. rau? Are mama cu care sta.dar...mi-e greu sa va spun... In vremurile din urma, chiar cei din casa ta se vor ridica impotriva ta.Spunea Mr. Nick, mai inainte - tot pe acest topic - despre lupta spirituala. AICI SA CAUTAM RASPUNSUL.

DUMNEZEU SA NE INDEMNE IN A NE UNI INIMILE IN RUGACIUNI SINCERE." Mare putere are rugaciunea fierbinte acelui neprihanit" - Iacov.

Noi, crestinii, "...nu avem de luptat impotriva carnii si sangelui, ci impotriva capeteniilor, impotriva domniilor, impotriva stapanirilor acestui veac, impotriva duhurilor rautatii care sunt." -- EFESENI 6:11.

Multumesc si

DUMNEZEU SA VA BINECUVINTEZE !

DOAMNE AJUTA.
0
06-06-2010, ora 11:22
filipppmariusss
Nu este medic/terapeut
filipppmariusss
Jak

Sa scriu un mesaj privat cu tacerea si galagia(filozofie unica)
0
06-06-2010, ora 11:34
filipppmariusss
Nu este medic/terapeut
filipppmariusss
Bleuciel

Interesant ceea ce scrii tu, victima si psihopatii?
Cum definesti tu victima si actiuniile psihopatiilor agrsivi, avem un unic mod de salvare sau de recuperare(nu exista altul)doar unul.

Bleuciel iti apreciem enorm actele tale de vointe, simturile tale, eu cred ca e pe o cauza de agresivitate ascunsa, precum si descrierea conflictului, sau tortura(sa-ti iei medicatie ca te ajuta mai mult la altfel de planuri)

Sa vorbim in general si de cei ce cu un act de agresivitate(ma refer la Dani, si restul de pe firumul acesta)cum percem si inteleg religia si ateismul.Eu iti zic una "Accepti sau Respingi(Atractie si respingere, forta de gravitatie magnetica)unicarea gandiri sau haosul total al unicarii gandiri.

Violenta in cazul acesta, nu e necesar o expunere verbala psihotica si agresiva impotriva ta, ca valoare de remediu mecanismulkui psihic.VA rog si va implor mai ganditi inainte de a scrie, (vorba lui Nick, Imi doresc sa aud numai actiuni verbale pozitive).
0
06-06-2010, ora 12:39
Lucifer from Hell
Nu este medic/terapeut
Lucifer from Hell
Haideti, toata lumea minutele in aer si cintati cu mine :

Wee oh wee oh when, my name is Dan :)
Im the banjo man
Playing when I can
Dee dee dee dee dum, you hear the drum
Of the banjo man
Oh, the banjo man is back in town again !
0
06-06-2010, ora 12:55
Lucifer from Hell
Nu este medic/terapeut
Lucifer from Hell
And then we dance, dance, dance
Get into a trance
To the rhythm of the gypsy music
Oh baby, dance, dance, dance
Get into a trance
And its you that turns me on
I feel love like dynamite
When you kiss me and hold me tight
Come on and dance, dance, dance
Work it up, get into a trance

lalalalalalalalalalala
lalalalalalalalalala
0
06-06-2010, ora 13:39
Herzeleid
Nu este medic/terapeut
Herzeleid
Hei, ati auzit ultimele noutati? Fratele mult-prea-fericitului patriarh Daniel s-a hotarat sa treaca la. catolicism. :)))))))))))))) Spune "sunt sătul de morala ortodoxă făcută de cel care mi-a fost frate".
Sare din lac in put dar tot e amuzant :))
0
06-06-2010, ora 13:48
Lucifer from Hell
Nu este medic/terapeut
Lucifer from Hell
Cred ca ai auzit gresit. Eu nu am frate, doar o sora.
0
06-06-2010, ora 13:50
Herzeleid
Nu este medic/terapeut
Herzeleid
poate esti tu prea fericit dar patriarh sigur nu esti, Daniele :)))))))))))
0
06-06-2010, ora 16:21
Lucifer from Hell
Nu este medic/terapeut
Lucifer from Hell
Ca tot veni vorba.
Multi dintre noi se intreaba deseori "Care este sensul vietii ? ", asteptindu-se la o iluminare brusca, la ceva care sa le ofere o revelatie in urma careia lucrurile pe care nu le-au inteles de-a lungul timpului sau pe care nu le-au recunoscut ca fiind importante sa capete un nou sens. E greu de definit chiar si conceptul de "viata", dar daca vom folosi metafora "viata este o calatorie", vom intelege imediat ca trebuie sa traim studiind terenul, alegandu-ne o directie, gasindu-ne pe parcurs niste tovarasi potriviti si bucurându-ne la maxim de calatorie, pentru ca s-ar putea sa nu gasim nimic la capatul drumului...
0
06-06-2010, ora 19:09
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Hello!

Nu pot scrie decât atât: :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( (nu mai vreau să plantez seminţe în terenuri total infertile, pentru că risc să le îmbolnăvesc şi pe cele care au încolţit cu ajutorul credinţei lor).
Numai bine!

Cu iubire,
Mr. Nick

P.S. - La capătului tunelului, care este reprezentat / "personificat" de viaţa fiecăruia, există lumină doar pentru cei care se vor dovedi apţi de mântuire. Pentru ceilalţi, "nimicul" menţionat de Daniel, din păcate, nu va fi decât întuneric şi durere :(
0
06-06-2010, ora 19:22
Lucifer from Hell
Nu este medic/terapeut
Lucifer from Hell
Esti sigur ?
0
06-06-2010, ora 22:37
Herzeleid
Nu este medic/terapeut
Herzeleid
Da Nick, din pacate noi nu sintem apti de mantuire pentru ca din start sintem foarte pacatosi si nu respectam cele mai importante porunci, adica primele 4, care dau masura vanitatii divine si demonstreaza ca dumnezeu a fost inventat de om dupa chipul si asemanarea sa si nu invers, avand multe defecte... umane.
0
07-06-2010, ora 00:05
Nu este medic/terapeut
"A batut la usa ta, cineva./ Si n-a deschis nimenea, / In tacerea negrei nopti, / Sta un om si plange.../
Fata lui e numai rani. ? Pieptul numai sange ! /

Cine esti, strain pribeag / Cine esti ?./ De-al cui dor tu pribegesti ?/ pentru cine te-au brazdat / Bice fara numar ? / Ce povara ti-a lasat / rana de pe umar ?

Eu sunt Robul ce slujesc tuturor / un om al durerilor,.../
.
Eu sunt Painea ce s-a frant lumii-ntregi / Si sunt Vinul noii legi ! / N-am venit sa plang in drum rani usturatoare ; / PLANG PE-ACEI CE PIERD ACUM, ULTIMA CHEMARE.

A batut la usa ta, cineva.si n-a deschis nimenea./ Nu-l lasa sa plece trist./ Poate niciodata, / Mana Lui la usa ta, / N-are sa mai bata.
0
07-06-2010, ora 20:49
Hy!

Domnule Herzeleid, eu nu am făcut referire la dvs. sau la oricare altă persoană care activează în cadrul acestui topic, pentru că nu-mi permit. Tot ce am scris, am scris sub impulsul principiului generalităţii, nu altfel. Numai DUMNEZEU va hotărâ cine se va mântui, în conformitate cu înţelepciunea, dreptatea, bunătatea şi iubirea Lui (şi nu numai), dar şi în funcţie de faptele fiecărui om în parte, bineînţeles, printre alte criterii definitorii şi decisive.

Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Cu iubire,
Mr. Nick

P.S. - D-nă Bleuciel, mulţumesc pentru posting-ul de mai sus (mi-a încântat inima). Pup!
0
08-06-2010, ora 00:53
Nu este medic/terapeut
Buna seara, sau dimineata...

m-am intors cu putin in urma de la o intalnire care m-a pus pe picioare... Altfel nu as fi putut intra in subiect...

Nu, Lili nu doreste sa o vad...asa cum este acum. Am rugat-o sa-mi spuna la ce spital este - dar mi-a dat informatii eronate. Apoi am intrebat la toate spitalele de pneumologie din Iasi, - sunt patru sectii - si, ...nu pot sa-mi exolic, nu au gasit-o la nici unul din ele. Poate nici nu este la spital ?! A vorbit foarte dragut cu mine, m-a intrebat de familia mea, ... prin telefon, bineinteles. Ea este o persoana demna si puternica. Mai mult decat sunt eu... Mi-a spus ca are tot ce-i trebuie...

Tot ce pot acum sa fac este sa ma rog pentru alinarea ei. Cand se termina o viata rasar zorii alteia... Zorii noii vieti...Sa credeti ! Sa credeti ! Ce pierdeti crezand? Insa daca nu credeti si piedeti totul pentru totdeauna?

Pentru tine, Mr.Nick, - cuvintele binecuvantarii din cartea Numeri 6;24 - 27.
.

"Doamne, tu ma cercetezi indeaproape si ma cunosti
stii cand stau jos si cand ma scol,
si de departe imi patrunzi gandul.

Stii cand umblu si cand ma culc,
si cunosti toate caile mele.
Caci nu-mi ajunge cuvantul pe buze
si Tu, Doamne, il cunosti in totul.

Tu ma acoperi cu binecuvantari...
si- Ti pui mana peste mine.

O stiinta atat de minunata! este
mai presus de puterile mele.

Unde ma voi duce departe de Duhul Tau,
si unde voi fugi departe de fata Ta?
.
Cerceteaza-ma Dumnezeule, si
cunoaste-mi inima !

Incearca-ma si cunoaste-mi gandurile, !

Vezi daca sunt pe o cale rea,
si du-ma pe calea vesniciei ! -- PSALMUL 139 -selectiv.

Sunt cuvinte pe care le repet deseori.

Dumnezeu sa va binecuvinteze !

Noapte buna !
0
08-06-2010, ora 10:29
pulberedestele
Nu este medic/terapeut
pulberedestele
Cred ca nu mai exista administrator pe forumul asta, sau daca exista s-a contaminat de la unii ca Filip Marius, pentru ca nu-i vede si nu-i sanctioneaza mesajele necuviincioase, dar in acelasi timp isi face timp sa mai stearga cate un id de messenger sau atltceva minor.Sunteti administrator?N-ati putea fi si moderator?C e forum e asta?
0
08-06-2010, ora 16:12
Nu este medic/terapeut
EXAMINEAZA CAPTUSEALA

George Whitefield, un evanghelist din sec. XVIII, a fost odata jefuit intr-un mod care spune multe despre bunatatea lui Dumnezeu.
Whitefield si un alt barbat mergeau calare la o intrunire, cand un hot i-a acostat si le-a luat banii.Ei i-au dat, el a plecat si si-au continuat calatoria.Cateva minute mai tarziu, hotul s-a intors si i-a cerut lui Whitefield haina, spunand: "Sta mai bine pe mine dacat pe tine". Inca o data, predicatorul a facut ce i-a spus hotul. El a schimbat haina lui cu cea a hotului si s-au indepartat.

In timp ce calatoreau mai departe, barbatii l-au vazut din nou pe hot grabind spre ei in galop. "Ce-i destul e destul" - au gandit ei si au grabit caii, reusind sa ajunga in oras, fara ca hotul sa-i prinda.

Mai tarziu s-au intrebat de ce i-o fi urmarit hotul si a treia oara? Cand Whitefield a atins captuseala hainei hotului, a gasit raspunsul. In interior era un portofel cu o suma de bani mai mare decat cea furata de hot de la el.
Whitefield a folosit banii pentru orfanii pe care-i sustinea in Georgia.

Uneori nu poti vedea bunatatea lui Dumnezeupana nu te opresti si te uiti inapoi.
Lucrul care nu pare la prima vedere a fi un act de bunatate a lui Dumnezeu se va dovedi astfel mai tarziu.

De ce simti tu ca ai fost jefuit?
Sanatatea ta? Cariera? Poate ti-au fost luati cei dragi.Poate cineva ti-a jefuit reputatia ta spunand minciuni spre a te distruge. Putem fi jefuiti de sute de lucruridiferite, unele dureroase, altele fara mari dureri si tot ce putem face e sa gemem in sufletul nostru.

Dar Dumnezeu in Intelepciunea Sa iti poarta de grija.
Undeva, in haina circumstantelor, ascunsa in captuseala, este bogatia bunatatii lui Dumnezeu.Poate nu o vezi acum. Poate nici nu o simti. Dar este acolo.
Bunatatea Lui Dumnezeu este intotdeauna acolo. Si resursele Sale sunt intotdeauna la timp.
.

"Voi sunteti paziti de puterea lui Dumnezeu, prin credinta, pentru mantuirea gata sa fie descoperita in vremurile de apoi!" --1Petru 1:5

Dumnezeu sa ne mareasca credinta !
0
08-06-2010, ora 17:39
Herzeleid
Nu este medic/terapeut
Herzeleid
Bleuciel, dar banii din haina hotului de unde crezi ca proveneau? Oare nu de la alti oameni care au fost furati? Morala care e? Credeti pentru ca s-ar putea sa castigati. Ca la loto, o mie cotizeaza, unul castiga... De asta e bine sa ai pile sus!
Atat de des folositi cuvantul "mantuire" incat ma intreb daca stiti ce inseamna. In limbaj bisericesc, reprezinta iertarea (de pacatul de a te fi nascut), care implica eliberarea (din suferinta de a exista), a carei insemnatate este evidenta, moartea. De fapt terminarea sau moartea sint si sensurile date de catre DEX.
Concluzia este ca biblia nu minte. Ne asteapta pe toti "mantuirea" dar nu vad nici un sens din a face din moarte scopul vietii...
A trai cu gandul la o recompensa ulterioara vietii este nimic mai putin decat irosirea intregii existente.
0
08-06-2010, ora 19:34
verticala
Nu este medic/terapeut
verticala
Stimate domn H.

Cred ca faceti o confuzie intre credintele personale ale unei terte persoane si cele proprii. Ele nu trebuie sa coincida, banuiesc ca aici nu are rost sa contraargumentam. Faptul ca cineva alege sa-si traiasca viata cu gandul la o recompensa ulterioara poate reprezenta o imbogatire a existentei si nu o irosire. Repet, este o alegere proprie care il/o face fericit(a)
A-l contrazice sau ai impune punctul dvs de vedere este ca si cum v-as cere eu sa respirati o data la 3 minute ca balena pentru ca modul in care respirati acum va reduce durata de viata cu 5 ani.

Prin urmare, faptul ca cineva a ales sa creada in ceva in care dvs nu credeti, nu este un motiv suficient sa-l convingeti sa-si schimbe opinia. Sa accepti si sa respecti convingerile celuilalt chiar daca nu le intelegi, cere
multa intelepciune.
0
08-06-2010, ora 21:59
Herzeleid
Nu este medic/terapeut
Herzeleid
Stimata doamna V :)

Desigur ca fiecare e liber sa creada ce vrea. Ce scriu eu aici, oricum se lipeste de cei religiosi ca apa de penele gastei, asa ca nu mi-as face iluzii ca cineva s-ar trezi peste noapte ca l-a parasit dumnezeu.

Un credincios nu poate fi convins de altceva pentru ca nivelul de credinta in zeitati este invers proportional cu puterea lui de a-si accepta propria natura. Acest om isi abandoneaza moralitatea in seama religiei si preia conceptele de bine si rau din dogmele rigide ale bisericii. Cat de bine e sa avem o societate formata din astfel de oameni, judecati voi...
0
09-06-2010, ora 15:21
Nu este medic/terapeut
Va salut, prieteni,

continua sa-mi fie dor de ceea ce-as fi vrut sa-nsemne acest " prea mic altar al gandurilor situate in Adevar.
Mi-era dor de voi, mi-e dor de Isus, - Calea. Adevarul si Viata. El, Cel Atotintelept, bland si smerit cu inima. --
Nu stiu de ce se tot aduce in discutie tema religiei si felul cum este inteleasa ea.

Ce ne ajuta pe noi atata filozofie? Mai bine am incerca sa implinim ceea ce ne cere El cand spune: ""Si viata vesnica este aceasta: sa Te cunoasca pe Tine, si pe Fiul...pe care l-ai trimis..." IOAN 17;3.

Dumnezeu este duh. Sa-L ai si Sa-L cunosti tot mai mult inseamna sa traiesti intr-o armonie sufleteasca placuta, progresiva - DECI, E VORBA DE O STARE -- sii nu are a face cu principii venite din partea vreunei religii - sau ca rezultat al gandirii omenesti.

Filozifii si minti stralucitoare pot fi peste tot, ...

Mai bine, pentru un cat de mic castig al nostru, ar trebui sa amintim in conversatiile noastre despre binefacerile primite de la El, despre faptul ca ne asculta atunci cand noi sau semenii nostri sunt in necaz sau durere, sa ne amintim despre promisiunile minunate din Biblie.

Acum cand va scriu, sunt mai mult decat trista si apasata ( cred ca as fi cazut intr-o noua depresie - - daca nu as fi fost sustinuta in rugaciune ). da, e greu, dar mai bine greul cu Dumnezeu, decat un car de fericire si departe de El.

Pacatul -? - meu este ca ma transpun prea mult in pielea celui care sufera si nu se rezolva...De aici mi se trage. Povestea cu vecinul bolnav de cancer care gemea zilnic, il auxzeam si nu puteam !!!! face nimic pt. el. Asta e cauza adevaratei depresii !!! :(((((((
Ca si acum cu Lili.

Si sa mai spuna cineva ca nu ne trebuie Dumnezeu...

Sunt in saptamana din final, sunt multe de facut, ...

Multa forta spirituala, dar si fizica, va doresc, si mie la fel !

Dumnezeu sa va binecuvinteze !

Constant si neconditionat, cu dragoste,
0
09-06-2010, ora 18:42
Hy!

D-nule pulberedestele, administratorul - presupun - nu poate să supervizeze forumul în regim de omniprezenţă. Încercaţi să raportaţi tot ce vă displace pentru că aşa, cu siguranţă, persoana abilitată va decela moralul de imoral, şi nu numai :-)
Toate cele bune!

.

D-nă Bleuciel, şi mie îmi este dor de "altarul" gândurilor situate în adevăr. L-am pierdut pe cel de pe forum, dar îl am pe cel din universul din mine :-) Nu mi-l poate sustrage absolut nimeni, ca de altfel nici pe al dvs.
Să fiţi binecuvântată!

Cu iubire,
Mr. Nick
0
10-06-2010, ora 11:59
Lucifer from Hell
Nu este medic/terapeut
Lucifer from Hell
Nu ti-l poate sustrage nimeni... si nici n-are ce sa faca cu el.
Nick, noi vrem sa iti dam nu sa-ti luam. Dar, daca rau cu forta se face foarte simplu, bine cu forta nu se poate face. ( vezi ex. cu Bleuciel si vecinul ei)
Uite, sa-ti spun un secret. Daca vrei sa nu te lasi niciodata de " religie si credinta " si sa rezisti oricarei ispite, stii cum sa faci ? E foarte simplu : Nu gindi. Caci credinta si ratiunea sint doua lucruri total opuse. Defapt cred ca stii si tu lucrul asta, pt ca am vazut ca il aplici.
0
10-06-2010, ora 16:39
Daniel, noi doi suntem pe alte lungimi de undă, deci...Dumnezeu să te binecuvânteze şi...Numai bine!
P.S. - Este ultimul mesaj pe care ţi-l adresez într-un context în care suntem total în antagonism. Următorul mesaj, care va include vreo remarcă în ceea ce te priveşte, îl voi scrie doar când vei fi pe aceeaşi lungime de undă cu mine. Până atunci...nu mai am de gând să arunc mărgăritare în faţa oamenilor care suferă de cecitate spirituală. Ţi-am aruncat prea multe şi nu le-ai văzut, nici atât nu le-ai prins, aşa că...

P.S. - În privinţa gândirii mele, stai liniştit! Înţelepciunea divină, cea dăruită oamenilor de către Dumnezeu, îmbină perfect credinţa cu raţiunea. "Înţelepciunea veliarică", adică viclenia, nu îmbină credinţa cu raţiunea, pentru că...pentru că...beware of the dark.
0
10-06-2010, ora 18:01
filipppmariusss
Nu este medic/terapeut
filipppmariusss
Interesant si amuzant in acelasi timp, revin mai tarziu(imi merge afacerea prea bine, am multe telefoane, deplasarii, si poate imi lipsiti lipsa pe forum).

revin!
0
10-06-2010, ora 23:01
Lucifer from Hell
Nu este medic/terapeut
Lucifer from Hell
Cite telefoane ai ? Si de unde le-ai cumparat ? Au fost la oferta ?
0
11-06-2010, ora 01:02
filipppmariusss
Nu este medic/terapeut
filipppmariusss
DAn revin la intrebariile tale, dar mai intai sa vorbim de o adevarata credinta.

Nick, nu putem vorbi de o adevarata credinta si sigura, (ce descifreaza biblia lumina, curatirea, frumusetea, este doar o modelare in masa, tre sa ne auto-
pacalim ca sa fie bine pe pamint).Daca Dumnezeu ne iubea asa vorba lui
Bleuciel, nu sa-r fi ascuns de noi sau a murit, sa fim relisti si nu imaginari.

La fel ma refer la Verticala, ce e credinta?uite cum Dan si el crede in nimic
si intotdeauna acest nimic il va indruma in cautare a adevarului, (dar va fi
imposibil de gasit, mai ales de unul singur.)
REferitor la comentariile contra verbal, Domnisorul Nick ne induce spre un
antrenor mai mult imaginar decat fizic(asta e prima greseala care o face)

Poate ma astept la nemultumirile vostre, adica voi crestini, sa va satisfaceti orgoliul personal, aceste vor fi atunci niste discutii fara respect fata unul de altul.Asteptam poezii de la doamna Elena, sa ne inveselim.

Il asteptam pe Domnul cu ceaiul de telina cu morcovi(insista la aceasta tema, a descoperit ceva cumva?)

Revin
0
11-06-2010, ora 01:09
filipppmariusss
Nu este medic/terapeut
filipppmariusss
Fiti foarte atenti cu ce se ocupa domnisorul la vrasta de 34 de ani"

Cu mentiunea ca aia cu -ryl- sunt esteri ai formelor naturale si sintetice, nu au prop antioxidante, rezista mult mai mult. Doar antiaterogene.

Daca vrei sa iesi la o crasma sa bem un "suc" - eu telina+castraveti, continuam acolo discutia si ne vederm ochi in ochi. Sa se oftice propritarii Romedicului ca nu mai facem trafic, le dau in gura la toti;incepind cu Nick, Filip, Dan, pulberedestele sau de meteoriti(numai stiu dece)
Fac cinste!
Deci sunt din bucuresti, dai un pm daca esti amator.
0
11-06-2010, ora 12:45
Lucifer from Hell
Nu este medic/terapeut
Lucifer from Hell
Da Filip...
Daca ne iubea nu ne-ar fi dat porunci si reguli lipsite de orice sens si ne-ar fi lasat sa facem ce vrem fara sa ne mai amenite si sa ne terorizeze cu tot felu de pedepse horror, pina ne imbolnavim la cap si ne pierdem mintile. Voi asa va tratati copii ? Ii amenintati ca le dati foc daca maninca inghetata ? Ce dumnezeu e asta ?
Adaugă un comentariu / răspuns
1618 comentarii 1 2 ..... 171819 ..... 53 54 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Educația bazată pe credință în formarea asistentelor medicale: rolul identității catolice în universitățile din Japonia
  •