Cefalee tensionala
Buna ziua, am 21 de ani si ma confrunt cu 2 simptome, totul a inceput cand am fost joi la miscare(fotbal) dupa 30 de minute, am simtit imediat ameteala, 2 la numar cu pauza de cateva zeci de minute si de atunci ma confrunt cu ameteala ( se invart lucrurile), presiune in cap si imi simt ceafa grea, am facut analize care au iesit bune, RMN acum 3 ani care iesise bun, un EKG care si el a iesit bine, acum e deja duminica si tot am aceste simptome, ultimul doctor mi-a prescris betaserc si stugeron, ma puteti ajuta ? imi trec idei prin cap fel de fel.
2 comentarii
Tensiunea arteriala cat este ? Poate ca e de la exces de tutun si cafea...Te alimentezi normal? Te odihnesti noaptea?Daca simptomele le ai de cateva zile de ce ai facut RMN acum 3 ani? Consumi medicamente constant? Lucrezi?
Pentru a stii despre ce este vorba, cand trebuia sa-mi depisteze sinuzita, acum de duminica ma simt mai bine, am fost la doctor, mi-a dat trimitere pentru un dopler si pastile nurovert, nu fumez, nu consum alcool
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2De un an de zile nu respir profund.oftez, casc de 40-50 de ori pe zi
- 3dureri de maini si picioare + oboseala, ameteala
- 19disconfort permanent care duce pana la palpitatii la inima, dureri spre umeri, ameteala usoara
- 69Ameteli, stari de lesin si senzatie de voma
- 4Exista riscul unei boli grave?
- 15stare generala de rau, lesin si ameteala
- 3stari de ameteli si somnolenta
- 8Posibil colageniza? rog rapsuns.
- 4Ametesc rau, lesin... atunci cand mi se face foame
- 4simt ca o iau razna:(((( ptr ca nu am gasit nici un raspuns
- 4Intepaturi intre gat si ureche
- 0Ameteala + somnolenta + palpitatii
- 5am ameteli si nu ma pot tine pe picioare
- 0Ameteli si dureri usoare, senzatie neplacuta la cap
- 11Ameteala
- 3Ameteal continua!!!
- 0Sensibilitate cardiovasculara la apă fierbinte
- 3Analize rog interpretare. Nu inteleg de unde ametelile si starile de slabiciune foarte mari
- 1Simptome ciudate: ameteala, amorteli, cap infundat, neliniste, agitatie, senzatie de plutire, greata
- 0Tiuit în urechi plus ameteli
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: